[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان آنالوگ راست من...جهت بالاش، جهت راست هست!!!
درباره ی be a pro چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان آنالوگ راست من...جهت بالاش، جهت راست هست!!!
درباره ی be a pro چی؟
برو چهار راه ولیعصر اونجا صد در صد گیر میاری.دوستان تهرانی نسخه pc رو از کجا خریدین؟مجتمع پایتخت نداشت..جای خاصی داره؟
خوب اولین بازیمو کردم . دفاع کردن واقعا سخت شده بود به زور با گل VP که ساخته بودم 2-2 کردم ! ولی هیچی FIFA11 نمیشه !
سلام بچه ها
آقا دفاع کردن و توپ گیری خیلی تو بازی سخته
با اینکه اون تمرینات اول بازی رو گزروندم ولی بازم برام مشکله
برای اولین باری هست که از بازی کردن فیفا اعصابم خورد میشه (بازی عالی هستا !!! برای این اعصابم خورد میشه که هیچ جوره نمیتونم توپ گیری کنم!)
بچه ها کسی هست بلد شده باشه کاملا چیکار کنه و الان از بازی داره لذت میبره ؟
کسی راهنمایی نسخه Ps3 بازی رو داره ؟
سلام اصفهان کجا می شه نسخه ی PC شا خرید؟
بازار بزرگ طالقانی.خیابان طالقانی
داش باید وایسی و در یه لحظه وقتی بازیکن حریف بهت داره نزدیک میشه دکمه ی شوت رو بزنی تا توپ گیری بکنه
البته باید تمرین بکنی من خودمم خیلی وارد نیستم ولی کمی یاد گرفتم و خیلی از بازی لذت میبرم
سختی بازی رو بیارید پایین تر تا بهتر بتونید بازی کنید
یه چیزی هم هست به نظرم استفاده از دو مهاجم خیلی بهتر از تک مهاجم هست من با دو مهاجم میتونم گل بزنم ولی با یه مهاجم به دروازه ی حریف هم نمیتونستم برسم.
آقا من 5دست بازی کردم . اصلا نمیشه توپو با دفاع گرفت . اعصابم به هم ریخت ، این سیستم توپ گیریش چجوریه؟؟؟؟؟
یه چیزیم من اضافه کنم. با سرعت نرید جلوش چون خیلی راحت دریبل میزنه مخصوصا world class یعنی دفاع رو بکشید تو. با دکمه lt فک کنم می تونین سرعت رو موقع دفاع کردن کنترل کنین. لازم شد از هم تیمی کمک بگیرین اگه بازیکن دیگه خالی نشه. نزارین اصلا شوت بزنه. یعنی جلوی هیچ بازیکنی رو خالی نزارین.
کل ایران بازی اومده به جز اسلامشهر غقب افتاده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)