تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 128 از 180 اولاول ... 2878118124125126127128129130131132138178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,271 به 1,280 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

یه چیزی رو می خوام اینجا مطرح کنم.

من آشناییم با بازی مکس پین کاملا اتفاقی بود.
    یادمه تازه کامپیوتر خریده بودم و پسر خاله ام هم همینطور. یه بار رفته بودیم خونه اونها که برادرم یه مقدار با کامپیوتر اونها بازی کرده بود، بازی SWAT 3 ، بعد که اومدیم خونه کلی ناراحتی کرده بود که من هم این بازی رو می خوام.
    بابام بهم پول داد تا برم بخرم. فرداش رفتم تو خیابون ستارخان و اون پاساژهای حول و حوش فلکه صادقیه که بازی رو پیدا نکردم و یه فروشنده بازی مکس پین رو بهم داد و گفت این رو بگیر. خیلی خوبه و ازش تعریف می کنند.
    من نگاه به جلد بازی کردم و خیلی خوشم نیومد اما گرفتم و آوردم خونه و نصبش کردم.
    چون بلد نبودم بازی کنم و تا اون موقع به غیر از فیفا 2000 و یه فیفای دیگه چیزی بازی نکرده بودم، به جای اینکه New Game رو بزنم رفتم تو قسمت آموزشی بازی و رفتم جلو دیدم که گیر کردم و هیچ راهی هم وجود نداره که از اونجا بیام بیرون.
    بازی رو گذاشتم کنار.(یادمه اون موقع کارت گرافیک TNT 2 داشتم که 32 مگ هم بود)
    یه رفیقی داشتم اون موقع که خدای گرافیک و کامپیوتر بود. اون موقع اون با دوستاش یه مجله گرافیکی دیجیتال طراحی کرده بودند در مورد بازی های کامپوتری که روی دیسکت ارائه می کردند. اولین دیسک رو به من داد و وقتی حرف از بازی مکس پین به میون اومد گفت که این بازی رو داری؟ اگه بازی نمی کنی بیار برام تا من بازی کنم و من هم این کار رو کردم.
    رفتم خونه و دیسک رو نگاه کردم و تازه اونجا با بازی و عظمتش آشنا شدم.
    بعد یه مدت سی دی رو ازش گرفتم و بازی رو شروع کردم. باور کردنی نبود. هر جور خصوصیت زیبایی تو این بازی بود. برام شد بهترین بازی و بهترین خاطره از یک بازی.

گذشت تا یک سال بعد اعلام شد که شماره دو رو دارند می سازند.
    یادمه سال بعدش خونمون رو عوض کرده بودیم و من یه مدت به اینترنت دسترسی نداشتم. تا اینکه اولین باری که به اینترنت وصل شدم اولین کاری که کردم گرفتن آمار بازی بود که دیدم دقیقا یکی دو هفته است اگه اشتباه نکنم که اومده و رفتم و سریع گرفتمش و بازی کردم.
    باز هم اون خاطرات زیبا تکرار شد و این بار مونا هم وجود داشت و گرافیک بهتر. هر چند که بعضی از مراحل یه مقدار کسل کننده بود.

من و برادرهام عاشق این بازی بودیم. حتی برادر کوچیکم به خاطر مکس پین رفته بود و کت چرمی بلند به شکل کت مکس پین خریده بود.

اما جمله بازی ادامه دارد در انتهای تیتراژ مکس پین 2 باعث شد که 9 سال به انتظار بشینیم تا این شماره بیاد. برادرهام دیگه اون خاطرات خوش رو فراموش کردند اما این 9 سال در زمینه بازی های کامپیوتری شده بود یه جور انتظار برای اتمام این غیبت کبری.

حالا دیگه بازی اومده و من دارم بازی می کنم. الان چپتر 7 هستم و مکس هم کچل شده و رفته تو روز و خبری از کت چرمی و تاریکی و داستان عاشقانه و هوای برفی و بارانی و مونا و ... نیست اما ...

اما به نظر من این ها باعث نشده که بازی بازی دیگه ای بشه.
    من حرف دوستانی که مخالف بازی هستند و ازش بد می گند رو قبول ندارم. بازی تا چپتر 6 کاملا با خصوصیات مکس پین های قبلی سازگاری داره و به اصول بازی پایبند بوده. تغییراتی هم که ایجاد شده، همگی به بازی کمک کرده تا از تکرار جلوگیری بشه. تغییراتی مثل کات سین ها که با اینکه دیگه کمیک نیستند اما بریده بریده و به شکل کمیک در میان. یا سیستم سلامتی، یا مرحله آتش سوزی و یا چیز های دیگه.
    چپتر 7 هم که دیگه مکس پین به شکل هرکول در میاد هم کاملا در راستای داستان بازیه و این رو می طلبه.

باید ادامه بدم تا ببینم در ادامه چطوره اما واقعا تا الان شاهد ادامه ای خوب از بازی بودم هر چند خاطرات خیلی خوب مکس پین های قبلی تکرار نشدنیه. البته جا داشت که این تغییرات گسترده مرحله به مرحله پیش می رفت و یه دفعه شاهدش نبودیم اما باز هم رعایت اصول بازی باعث شده تا تغییری که باعث افول بازی ای مثل اسپلینترسل کانویکشن بشه رو تو این بازی شاهد نباشیم.

2. 16 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مکس پین 3 تا حالا چیزی حدود 4 میلیون نسخه فروخته که فروشش از فروش کل مکس 1 و 2 بعد از 10 سال بیشتره.
    4 میلیون نفروخته.....شیپ کرده که از این 4 میلیون شیپ(یعنی اون مقداری که تو قفسه هاست)کمتر از یک میلونش تا حالا فروخته شده(440 هزار تا مال امریکا و در حالت خیلی خوشبینانه هم 400 هزار تا واسه بقیه دنیا)
    در نهایت فکر کنم فروشش بعد یکی دوسال در حالت خوش بینانه همین 3 میلیون باشه که مقدار خوبی هست ولی به خاطر خرج زیادی که راک استار رو بازی کرده و مدت زمان طولانی ساخت بازی چندان جالب نیست.

اما به نظر من این ها باعث نشده که بازی بازی دیگه ای بشه.
    من حرف دوستانی که مخالف بازی هستند و ازش بد می گند رو قبول ندارم. بازی تا چپتر 6 کاملا با خصوصیات مکس پین های قبلی سازگاری داره و به اصول بازی پایبند بوده. تغییراتی هم که ایجاد شده، همگی به بازی کمک کرده تا از تکرار جلوگیری بشه. تغییراتی مثل کات سین ها که با اینکه دیگه کمیک نیستند اما بریده بریده و به شکل کمیک در میان. یا سیستم سلامتی، یا مرحله آتش سوزی و یا چیز های دیگه.
    چپتر 7 هم که دیگه مکس پین به شکل هرکول در میاد هم کاملا در راستای داستان بازیه و این رو می طلبه.
    نظرت محترمه امیر جان ولی بهتر ادامه بدی و تا آخر بری......

4. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

4 میلیون نفروخته.....شیپ کرده که از این 4 میلیون شیپ(یعنی اون مقداری که تو قفسه هاست)کمتر از یک میلونش تا حالا فروخته شده(440 هزار تا مال امریکا و در حالت خیلی خوشبینانه هم 400 هزار تا واسه بقیه دنیا)
    در نهایت فکر کنم فروشش بعد یکی دوسال در حالت خوش بینانه همین 3 میلیون باشه که مقدار خوبی هست ولی به خاطر خرج زیادی که راک استار رو بازی کرده و مدت زمان طولانی ساخت بازی چندان جالب نیست.
    عزیز دل برادر فروخته شیپ نکرده:

اینم لینکش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم یه لینک جدید تر که میگه Sold more than 3 million copies

Last edited by swastika; 18-06-2012 at 15:24.

6. این کاربر از swastika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

عزیز دل برادر فروخته شیپ نکرده:

اینم لینکش:

اینم یه لینک جدید تر که میگه Sold more than 3 million copies
    بیا اینم لینک کاملی از گیم اسپات :

چون بهرحال این مقداری که شیپ شده فروش خواهد رفت(حالا در چه مدت مهمه ...من و شما نمیدونیم و دست کمپانی هست)واسه همین همون لفظ sold رو واسش مینویسن ولی بهرحال شیپ و فرق زیادی با هم دارن......
    همین بحثو ما قبلا سر فروش بازیها و کنسولهای دیگه هم داشتیم........خیلی اوقات میشه که مثلا فلان شرکت میگه ما اینقدر فروختیم و اگه رقمش خیلی رویایی باشه سریعا ازش می پرسن منظورتون از فروش شیپ بوده یا فروش که همواره میگن شیپ

+

بهرحال اگر همه این میزان هم حالا فروش رفته باشه بازی باید حدود 4 میلیون بفروشه تا تازه خرجاشو در بیاره(طبق گفته سازنده ها) و فروش ماه اول بازی هم کمتر از نصف فروش ماه اول بازی lanoire که 899,000 نسخه فروخته بود بوده(همه در مورد ادامه سرنوشت اون بازی میدونن)
    در نتیجه با این میزان فروش مطمین باشین شماره بعدی بازی رو حداقل تا 2....3 سال دیگه نخواهید دید(مگر اینکه مولتی و dlc هاش بترکونن که اونم امیدش کمه)

.

8. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

بیا اینم لینک کاملی از گیم اسپات :

چون بهرحال این مقداری که شیپ شده فروش خواهد رفت(حالا در چه مدت مهمه ...من و شما نمیدونیم و دست کمپانی هست)واسه همین همون لفظ sold رو واسش مینویسن ولی بهرحال شیپ و فرق زیادی با هم دارن......
    همین بحثو ما قبلا سر فروش بازیها و کنسولهای دیگه هم داشتیم........خیلی اوقات میشه که مثلا فلان شرکت میگه ما اینقدر فروختیم و اگه رقمش خیلی رویایی باشه سریعا ازش می پرسن منظورتون از فروش شیپ بوده یا فروش که همواره میگن شیپ

+

بهرحال اگر همه این میزان هم حالا فروش رفته باشه بازی باید حدود 4 میلیون بفروشه تا تازه خرجاشو در بیاره(طبق گفته سازنده ها) و فروش ماه اول بازی هم کمتر از نصف فروش ماه اول بازی lanoire که 899,000 نسخه فروخته بود بوده(همه در مورد ادامه سرنوشت اون بازی میدونن)
    در نتیجه با این میزان فروش مطمین باشین شماره بعدی بازی رو حداقل تا 2....3 سال دیگه نخواهید دید(مگر اینکه مولتی و dlc هاش بترکونن که اونم امیدش کمه)

.
    ارقام اعلام شده توسط take two interactive شرکت مادر Rockstar بوده که بیلان مالی یک چهارم اول سال 2012 رو اعلام کرده و فروش (و نه عرضه) بیش از 3 میلیونی مکس پین نه به ریتیلر بلکه به کاستومر بوده و پول رو به TTI برگردونده.

در مورد شماره های بعدی بازی هم مدیر عامل rockstar در مصاحبه ای در مورد ساخت ادامه برای بازی هاش گفته بود که ما هیچ وقت بازی هامونو به صورت سالیانه منتشر نمی کنیم چون این امر باعث پایین اومدن ارزش اون IP میشه.

اگر قرار بود ساخت ادامه به فروش بازی ربط زیادی داشته باشه تا حالا هر سال باید یه نسخه از GTA و Read Dead redemption می دیدیم.

البته حرف شما در مورد ساخت ادامه بر اساس فروش بازی کمی هم درسته. نمونش همین مکس 2 که عکسش آواتار شماس آنقدر فروشش ضعیف بود که ریلیس نسخه جدید رو 9 سال به غقب انداخت.
    Last edited by swastika; 18-06-2012 at 18:01.

10. این کاربر از swastika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ارقام اعلام شده توسط take two interactive شرکت مادر Rockstar بوده که بیلان مالی یک چهارم اول سال 2012 رو اعلام کرده و فروش (و نه عرضه) بیش از 3 میلیونی مکس پین نه به ریتیلر بلکه به کاستومر بوده و پول رو به TTI برگردونده.
    امار شیپ رو همیشه شرکت مادر اعلام می کنه دیگه.......هیچجایی به اینکه این امار فروش خالص بوده اشاره ای نشده و همواره یا فروش یا شیپ نام برده شده که مثلا گیم اسپات شیپ اعلام کرده.....

در نتیجه شما نمیتونید اینو با قاطعیت بگید که این میزان از جیب مشتری خارج شده و خریداری شده(البته منم با قاطعیت نمیتونم بگم شیپ ولی دودستگی در اعلام خبر و تجربه ای که بارها در اعلام همچین اماری دیدم نظرمو به شیپ سوق میده)
    چند تا از نظرات همون زیر خبر گیم اسپات رو بخوونی یا از چند نفر دیگه که از این شیپ اینا سردرمیارن بپرسی بهتر به نتیجه میرسید

البته حرف شما در مورد ساخت ادامه بر اساس فروش بازی کمی هم درسته. نمونش همین مکس 2 که عکسش آواتار شماس آنقدر فروشش ضعیف بود که ریلیس نسخه جدید رو 9 سال به غقب انداخت.
    دیگه مکس پین 2 بیچاره رو چرا میکوبی؟؟قبول دارم فروشش کم بود و همین فروش کمش بود که مجبور به انجام تغییرات گسترده و اکشن و رنگارنگ تو بازی شدن.....ولی دیگه همه دلایل این تعلیق 9 ساله رو هم گردن فروش کمش بندازیم دور از انصاف.....

من دیگه خسته شدم شمام اگه باز اعتقاد داری این ship ای که نوشته فروش بوده حرفی نیس و شاید حرف شما درس باشه...
    موفق باشی

.
    Last edited by halflife g; 18-06-2012 at 18:42.

12. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلاک
    کسی سیو بازی رو داره که حالت Old School فعال شده باشه؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

رسیدم به وسطای چپتر 9.
    همچنان معتقدم با بازی خوبی سر و کار داریم. اون دوستانی که بازی رو GTA می دونند دارند کم لطفی می کنند.
    راکستار نشون داد که درسته اوپن وورلد کاره اما اگه بخواد می تونه بازی اکشن خطی هم بسازه و حسابی توقعات رو ببره بالا و روی همه رو کم کنه. ای کاش فقط قسم خودش رو می شکست و تو بازی هاش اینقدر صحنه های س... استفاده نمی کرد.

چپتر 8 که دوباره برد منو به دوران خوب مکس های قبلی.
    البته ضعف هایی در بازی وجود داره که پس از پایان بازی اون ها رو ذکر می کنم و به نظر من با حذف این ضعف ها می تونه مکس پین 4 رو عالی تر بسازه.

15. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

قضیه این Golden Gun چیه؟
    من تازه متوجه شدم؟ به دردی هم میخوره که دوباره برم از اول بازی را شروع کنم؟

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام
    دوستان من نسخه Reloaded رو دانلود کردم موقعی که اینتر رو میزنی که لودینگ کنه دیگه جلوتر نمیره و رو لودینگ تو بازی میمونه!

ایراد از چی میتونه باشه؟! کرک یا ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •