بازي با گذشت فعاليت يكنواخت ميشه.....
سلام دوستان ، این آپدیت های اسلحها به دردی هم می خوره ؟
بازی تو ماه اول عرضش تو امریکا حدود 440 هزار نسخه فروش داشته که با توجه به خرجی که رو بازی شده و در مقایسه با دیگر بازیهای rockstar میزان فروش خیلی کمی داشته.....
2علت داره :
1-چون رفته رفته سخت تر میشه در نتیجه شیرجه زدن و بازی در فضای باز کمرنگتر میشه و شما اکثر اوقات باید کاور بگیری که یکنواختتر هست نسبت به اوایل بازی
2-از نیمه دوم بازی به بعد داستانم ریتمش خیلی فرق می کنه یعنی نیمه اول بازی حالت خسته مکس پین دیده میشه ولی نیمه دوم بازی(مخصوصا از کچل شدن به بعد)به قول یکی از بچه ها حالت آرنولدی داستان مکس پین شروع میشه.
.
خب این دلیلش به نظرم عوض شدن سازنده، داستان نسبتا ضعیف و جداشدن بازی از اصول هاشه.
البته امیدوارم این فروش باعث نشه که دیگه مکس پین به تاریخ بپیونده و شاهد مکس پین 4 نباشیم.
سلام.دوستان تو مرحله فرودگاه اونجایی که میره سمت مترو و پاور رو فعال میکنه بعدش چند نفر میان. اونا رو که میکشم دیگه نمیدونم چی کنم.کسی میتونه راهنماییم کنه؟
کسی پایه آنلاین نیست؟؟
وحشتناک قشنگه.مدهاش واقعا قشنگه.البته همه ی مدهاش باز نیستند و با بالا رفتن رنک میشه به مدهای دیگه هم رفت
مد payne killer از همه قشنگتره(با خود مکس میری و هر کس مکس رو بکشه میشه مکس-تعداد هم زیاد باشن یکی مکس میشه و اون یکی passos)
واقعا مالتیش زیباست.
چند نفر که از مترو میان میکشی میری سوار مترو میشی![]()
تقریبا یه ساعتی بازی کردم به نظر من نحوه ی روایت داستان خیلی خوب کارشده ...امیدوارم داستانشم خوب باشه ....هایلایت کردن نکات مهم مکالمه هایی ک صورت میگیره هم خیلی جالبه ...
تا الان هیچ ایرادی ندیدم ولی حدس میزنم گیم پلیش تکراری شه ...(در حد همون حدس!) BT رو باید یه خورده محدود تر میکردن تا از تکراری شدن جلوگیری کنه ....اینکه هر جا میشه پریدو از BT استفاده کرد یه خورده به انیمیشن شاهکار بازی لطمه زده ...!
ویدیوهای بین بازی رو نمیشه حذف کرد؟ از اونجایی که اینجا خانواده رد میشن خیلی از صحنه هاش مناسب حضور خانواده نیست...![]()
البته این رقم اعلام شده در مقایسه با سایر فرنچایز های راکستار نه شماره های قبلی مکس پین. مکس پین 2 کلا و نه فقط تو آمریکا و نه فقط هفته اول 650000 نسخه فروخت و همین فروش بسیار ضعیف سبب ضربه شدید مالی به کمپانی مادر Take two interactives شد. مکس پین 3 تا حالا چیزی حدود 4 میلیون نسخه فروخته که فروشش از فروش کل مکس 1 و 2 بعد از 10 سال بیشتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)