گوشی من تمام منوها انگلیسی ولی هر کجای گوشی مثل نام افراد برای تماس وsms میتونم فارسی یا انگلیسی بنویسم
راستی یه سوااااااااال ؟؟؟ صفحه p1 ضد خش یعنی در اثر استفاده زیاد از قلم خش بر نمیداره؟؟؟؟
گوشی من تمام منوها انگلیسی ولی هر کجای گوشی مثل نام افراد برای تماس وsms میتونم فارسی یا انگلیسی بنویسم
راستی یه سوااااااااال ؟؟؟ صفحه p1 ضد خش یعنی در اثر استفاده زیاد از قلم خش بر نمیداره؟؟؟؟
چه خوبپس چرا بعضیا میگن نمیشه !!؟
آموزش استفاده از اینترنت کامپیوتر در P990 بوسیله Wi-Fi
نحوه اتصال BT PAN گوشی های UIQ 3 به کامپیوتر برای به اشتراک گذاشتن اینترنتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی آموزش آپدیت رو به صورت Pdf یا به صورت تصویری نداره؟
سلام دوستان ...
یه سوال داشتم ...
میخواستم ببینم مثل نوکیا که کد ( دکمه روشن + سبز + * + 3 ) رو برای فرمت کامل میزنند ...
میخواستم بدونم همچین کدی برای دبلیو 950 یا پی1 چیه که بشه کامل فرمتش کرد ؟؟
برای فرمت مموری داخلی:
جاگ دیال بالا /ستاره/2 بار پایین /ستاره/پایین /ستاره.
برای فرمت مموری خارجی:
cpanel>other>format...
برای reset گوشی:
cpanel>other>master reset
hamed1297 عزیز ازت ممنونم که جوابمو دادی .
خیلی دوست دارم
شیوا
![]()
نمیدونم از من که اینطوری تازه وقتی یه چیزی میخای بنویسی مثلا ( حمید ) ح را که بنویسی بقیه کلمات را پیش بینی میکند مینویسه ( حس . حمید . حمیرا و ...) بعد خودت حمید را انتخاب میکنی.
دوستان لطفا یکی به من بگه صفحه p1 ضد خش ؟؟؟؟؟ آخه میخام برچسب روی صفحه را بکنم . همون اول که گرفتمش قلمش روی برچسب روی صفحه نمایش خط انداخت.
من نزدیک 8 ماهی میشه که از گوشیم استفاده میکنم و اکثر کارهام رو هم بیشتر با قلم اون انجام میدم. مگر اینکه
در حال راه رفتن باشم. تا حالا حتی یدونه خش کوچیک هم روی صفحه اش ندیدم.
اگر از قلم اصلی و اورجینال خود گوشی استفاده میکنید نگران نباشید. اما اگر قلم رو بهتون انداختن و نوکش تیز تر
از اون چیزی هست که فکرشو میکنید اونوقت باید مواظب باشید.
البته اینم بگم که هر وقت با گوشیم کاری ندارم و یا میخوام بزارم تو کیفم و یا تو جیبم همیشه میزارمش تو کیف
خودش تا با وسائل دیگه مانند کلید و سکه و اشیائ تیز برخورد نکنه.
تا الان هم مثل روز اولش مونده. کلا بستگی داره چقدر سلیقه نگه داشتن گوشی داشته باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)