میدونین که خیلی نمیشه دقیق گفت اما با تستهایی که از speedtest.net گرفتم بین 2 تا6 کیلو بایت متغیر بوده...![]()
میدونین که خیلی نمیشه دقیق گفت اما با تستهایی که از speedtest.net گرفتم بین 2 تا6 کیلو بایت متغیر بوده...![]()
اکثر مدل های دل جای نصب سیمکارت رو دارن، ولی سخت افزار مربوط بهش به نام wwan card رو ندارن. البته یه بنده خدایی که تعمیرکار بود می گفت لاتیتیودهای مدل بالا این قطعه رو دارن. البته مدل شما رو بعید می دونم. مطمئن نیستم البته. قیمت این قطعه که یه کارت کوچیک داخلیه 110 تومن بود. ولی دانگل یو اس بی هم موجود هست به قیمت 75 تومن. توجه داشته باشید که سرعت کارت داخلی از دانگل یو اس بی بیشتره.
شما میتونین واسه این که تعیین کنید گوشیتون از کدوم آنتن سرویس بگیره از این نرم افزار که تو پست اول دربارش توضیح داده شده استفاده کنید. رو گوشی های سیمبین نصب میشه و کاملا جواب میده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به تمامی دوستان
دوستان من اومدم دانشگاه تو یکی از توابع های ساری ولی زمانی که رو زمین هستیم E
میده ولی موقعه ای که تو ساختمان هستیم ما طبقه 4 هستیم این جام که سقف ها شیروانی هستش
نمیدونم تاثیر داره یا نه g میده وراهی به نظرتون نمیرسه دوستان که e بشه؟
در ضمن سرعتم وحشتناک پایینه
ممنون دوستان
با سلام دوست عزیز
دلیل اینکه E به G تبدیل میشه اینه که وقتی میرید 4 از یه انتن دیگه ای استفاده میشه که edge نداره به همین دلیل این علامت ظاهر میشه .........
شما دوای دردت همون نرم افزاره که گفتم. نصبش کن و آنتن رو خودت انتخاب کن.
سلام
توي بسته شبانه ، جمعه ها کامل اينترنت فعاله يا مثل روزاي ديگه فقط شبا فعاله
با سلام
بله دوست عزيز
شامل تمام شبهاي هفته و روزهاي پنجشنبه و جمعه به صورت كامل هست
موفق باشيد.
حذف شود .................................
![]()
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:46.
آقا یک پرسش فنی: من یک مودم مثل بقیه دارم:میخوام ببینم میشه تو شیار بغلش آنتن نصب کنم؟ چه آنتی؟ خوب میشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)