تا حالا که همه 7 DVD بود. حالا چرا 8 تایی شدند؟ چیزی اضافه شده؟
تا حالا که همه 7 DVD بود. حالا چرا 8 تایی شدند؟ چیزی اضافه شده؟
دومین کمیک بوک بازی با نام Hoboken Blues :
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه امیر بابت کمیک.
خب بالاخره بعد از 10 روز، دانلود مکس پین با دنگ و فنگ تموم شد
الان دارم نصبش میکنم.
میخوام گرافیکشو با 360 مقایسه کنم ببینم در چه حدیه.
البته بازیو یه بار تو 360 تموم کردم.اینو بیشتر برای آنلاین گرفتم.در ضمن هر کی پایس بیاد اینجا بگه
دوست عزیز..شماکه بازی رو در 360 تمام کردی میتونی منو کمک کن؟؟من در یکی از قسمت ها گیر کردم
توو یکی از قسمتها که در یک ساختمان متروکه هست که مکس به ستون ها بمب c4 میزاره تا منفجر بشه و به پشت بام میرسه و درگیری شروع میشه باید چکار کنم؟ چون تا به قسمت بالای پشت بام میرسم و همه رو میکشم کل ساختمان منفجر میشه و مکس هم میمیره.چندین بار امتحان کردم وبه محض کشته شدن اخرین نفر کل ساختمان هم منفجر میشه؟.ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان یه چیزی رو دقت کردین؟ تفنگهای مکس پین لگد واقعی ندارن.. تو بازی وقتی دستشه الکی تفنگها لگد میزنن ولی وقتی تیر میره دقیقا میره به سمت همون نقطه نشونه
مثلا کله یارو رو از 50 متری راحت میزنم ..نمیدونم شایدم اشتباه می کنم...ولی یه لحظه فکر کردم لگد نداره..
پروفایلتو که بستی ......لااقل پیغام خصوصیتو باز میذاشتی....من چند روز پیش خواستم جوابتو بدم تو پروفایلت که نشد(چون نمیخوام واسه همچین چیز کوچیکی تاپیک بره جلو)
بهرحال...بعد از کشتن نفرات تو پشت بوم مسیرو ادامه بده(یه دری هست که روبروته)اونقدری برو تا میرسی به اون سرباز که مسلسل داره اونم که بکشی ساختمون به کل منفجر میشه و شما ازاون مرحله میری مرحله بعدی)یعنی قاعدتا اینجوریه
.
وقتی که به اون یارو مسلسلی رسیدی که پشت بوم هستش باید در سریع ترین شکل ممکن بزنیش ولی هر چند بار تکرار که کردی ولی دیدی ساختمان باز منفجر شد
درجه سختی بازی رو در اون مرحله یا چک پوین یدونه بیار پایین حدالامکان بزار روی اسان بعد راحت تو پشت بوم میتونی اون مسلسل رو بکشی و مرحله با نشون دادن کات سین تموم میشه و میتونی درجه سختیشو برگردونی به حالت قبلی
سلام ببخشید من هنوز بازی و نگرفتم میخواستم ببینم ارزششو داره بگیرم یا نه؟
بعد درد سری چیزی نداره که اذیت کنه؟
عجب بازی توپیه . من چپتر 2 هستم اکشن بازی زیباس و سبک مکس پینی حفظ شده. آروم شدن بازی و پریدن و شلیک کردن. ولی ای کاش سیستم جون مکس پین مدرن میشد و مثل خیلی از بازی های دیگه سیستم خود درمانی داشت بعد یک مدت پناه گرفتن جونش پر میشد. اونجوری میشد هارد بازی کرد ولی با این سیستم راه نداره
یکی از المان هایی که منو یاده نسخه های قبلیش مینداخت همین سیستم سلامتی بازی بود.
اونم اگه حذف میکردن بازی یک GTA خیلی عالی میشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)