تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 180 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

تا حالا که همه 7 DVD بود. حالا چرا 8 تایی شدند؟ چیزی اضافه شده؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دومین کمیک بوک بازی با نام Hoboken Blues :

لینک دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 10 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دستت درد نکنه امیر بابت کمیک.
    خب بالاخره بعد از 10 روز، دانلود مکس پین با دنگ و فنگ تموم شد
    الان دارم نصبش میکنم.
    میخوام گرافیکشو با 360 مقایسه کنم ببینم در چه حدیه.
    البته بازیو یه بار تو 360 تموم کردم.اینو بیشتر برای آنلاین گرفتم .در ضمن هر کی پایس بیاد اینجا بگه

5. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

دستت درد نکنه امیر بابت کمیک.
    خب بالاخره بعد از 10 روز، دانلود مکس پین با دنگ و فنگ تموم شد
    الان دارم نصبش میکنم.
    میخوام گرافیکشو با 360 مقایسه کنم ببینم در چه حدیه.
    البته بازیو یه بار تو 360 تموم کردم.اینو بیشتر برای آنلاین گرفتم .در ضمن هر کی پایس بیاد اینجا بگه
    دوست عزیز..شماکه بازی رو در 360 تمام کردی میتونی منو کمک کن؟؟من در یکی از قسمت ها گیر کردم

توو یکی از قسمتها که در یک ساختمان متروکه هست که مکس به ستون ها بمب c4 میزاره تا منفجر بشه و به پشت بام میرسه و درگیری شروع میشه باید چکار کنم؟ چون تا به قسمت بالای پشت بام میرسم و همه رو میکشم کل ساختمان منفجر میشه و مکس هم میمیره.چندین بار امتحان کردم وبه محض کشته شدن اخرین نفر کل ساختمان هم منفجر میشه؟.ممنون میشم راهنمایی کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه چیزی رو دقت کردین؟ تفنگهای مکس پین لگد واقعی ندارن.. تو بازی وقتی دستشه الکی تفنگها لگد میزنن ولی وقتی تیر میره دقیقا میره به سمت همون نقطه نشونه

مثلا کله یارو رو از 50 متری راحت میزنم ..نمیدونم شایدم اشتباه می کنم...ولی یه لحظه فکر کردم لگد نداره..

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوست عزیز..شماکه بازی رو در 360 تمام کردی میتونی منو کمک کن؟؟من در یکی از قسمت ها گیر کردم

توو یکی از قسمتها که در یک ساختمان متروکه هست که مکس به ستون ها بمب c4 میزاره تا منفجر بشه و به پشت بام میرسه و درگیری شروع میشه باید چکار کنم؟ چون تا به قسمت بالای پشت بام میرسم و همه رو میکشم کل ساختمان منفجر میشه و مکس هم میمیره.چندین بار امتحان کردم وبه محض کشته شدن اخرین نفر کل ساختمان هم منفجر میشه؟.ممنون میشم راهنمایی کنید
    پروفایلتو که بستی ......لااقل پیغام خصوصیتو باز میذاشتی....من چند روز پیش خواستم جوابتو بدم تو پروفایلت که نشد(چون نمیخوام واسه همچین چیز کوچیکی تاپیک بره جلو)

بهرحال...بعد از کشتن نفرات تو پشت بوم مسیرو ادامه بده(یه دری هست که روبروته)اونقدری برو تا میرسی به اون سرباز که مسلسل داره اونم که بکشی ساختمون به کل منفجر میشه و شما ازاون مرحله میری مرحله بعدی)یعنی قاعدتا اینجوریه

.

9. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

وقتی که به اون یارو مسلسلی رسیدی که پشت بوم هستش باید در سریع ترین شکل ممکن بزنیش ولی هر چند بار تکرار که کردی ولی دیدی ساختمان باز منفجر شد
    درجه سختی بازی رو در اون مرحله یا چک پوین یدونه بیار پایین حدالامکان بزار روی اسان بعد راحت تو پشت بوم میتونی اون مسلسل رو بکشی و مرحله با نشون دادن کات سین تموم میشه و میتونی درجه سختیشو برگردونی به حالت قبلی

11. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام ببخشید من هنوز بازی و نگرفتم میخواستم ببینم ارزششو داره بگیرم یا نه؟
    بعد درد سری چیزی نداره که اذیت کنه؟

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عجب بازی توپیه . من چپتر 2 هستم اکشن بازی زیباس و سبک مکس پینی حفظ شده. آروم شدن بازی و پریدن و شلیک کردن. ولی ای کاش سیستم جون مکس پین مدرن میشد و مثل خیلی از بازی های دیگه سیستم خود درمانی داشت بعد یک مدت پناه گرفتن جونش پر میشد. اونجوری میشد هارد بازی کرد ولی با این سیستم راه نداره

14. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

عجب بازی توپیه . من چپتر 2 هستم اکشن بازی زیباس و سبک مکس پینی حفظ شده. آروم شدن بازی و پریدن و شلیک کردن. ولی ای کاش سیستم جون مکس پین مدرن میشد و مثل خیلی از بازی های دیگه سیستم خود درمانی داشت بعد یک مدت پناه گرفتن جونش پر میشد. اونجوری میشد هارد بازی کرد ولی با این سیستم راه نداره
    یکی از المان هایی که منو یاده نسخه های قبلیش مینداخت همین سیستم سلامتی بازی بود.
    اونم اگه حذف میکردن بازی یک GTA خیلی عالی میشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •