سلام من می خواستم p1 بگیرم اما با دیدن بعضی از این مشکل ها تا حدودی دو دل شدم به نظرتون p1 بگیرم یا منتظرg900 بشم تا بیاد
سلام من می خواستم p1 بگیرم اما با دیدن بعضی از این مشکل ها تا حدودی دو دل شدم به نظرتون p1 بگیرم یا منتظرg900 بشم تا بیاد
بهت پیشنهاد میکنم با pc suite بک آپ نگیری.من گرفتم بعد از آپدیت restore نمیکنه!!!!
این آسیبی به گوشی نمیزنه؟
شنیدم IMEI گوشی رو عوض میکنه!!!!!!
یعنی اگر این کارو بکنیم مشکل حل میشه؟
دوستان سلام ما هم بالاخره p1i را خریدیم با گارانتی کامتل 390000 امیدوارم همه دوستانی که دوستدار p1 هستند زودتر بخرند.
آقا مبارکه خوب خریدی . انتخاب خوبی کردی . cda رو بگو؟
saeid جان با ++xs فقط فریم را انتخاب میکنیم ولی برای کار با ++xs باید اطلاعات استفاده از اون را داشته باشید وهیچ تغیری در سریال گوشی ایجاد نمیشه.![]()
سلام به دوستان.لطفا راجع به طرز استفاده و کار با wlan را توضیح میدید؟
آیا می شه به اینترنت کامپیتر خانه وصل شد ؟چگونه؟
آره.اگر میشه توضیح بدید در موردش.میشه 2 تا گوشی Wlan دار رو به هم connect کرد؟
من توی ادارمون اینترنت به صورت بیسیم هست ولی گوشی کانکشنی رو پیدا نمیکنه.
راستی یه سوال در مورد آپدیت گوشی:
الان گوشی های p1 که جدید وارد بازار شدن با CDA خاورمیانه هستن و مشکلی هم با شبکه مخابرات ندارن.
پس دیگه چه نیازی هست که CDA رو به wg2 تغییر بدیم؟
در صورتی که فریمور جدید مشکلی نداشته باشه دیگه فکر نکنم نیازی به تغییر CDA باشه؟درست میگم؟
Last edited by hamed1297; 07-04-2008 at 22:19.
مبارک باشه!دوستان سلام ما هم بالاخره p1i را خریدیم با گارانتی کامتل 390000 امیدوارم همه دوستانی که دوستدار p1 هستند زودتر بخرند.
خوب خریدی! از این سری جدیداس یا همون قدیمیا؟
درسته ولی با فریم خاورمیانه زبان فارسی را نمیتونید نصب کنید.با گرون شدن اس ام اس فینگیلیسی هم بهترین راه همینه.چون تمام منو وکیبورد هم فارسی میشه.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)