من موافق نيستم حامد جان چون من چين دارم و خيليم از گوشيم راضيم ! و CDA گوشيم ماله Norway هست![]()
من موافق نيستم حامد جان چون من چين دارم و خيليم از گوشيم راضيم ! و CDA گوشيم ماله Norway هست![]()
در ضمن کیبورد فارسی هم داره مال من
عزیز جان همونطور که متوجه شدی با++xs میتونی این کار را بکنی و فریم worlld2 را انتخاب کن![]()
سلام.ببخشید نخواستم کل گوشی ها رو مشکل دار معرفی کنم.فقط منظورم این بود که مال خود من چین هست ولی مشکل داره و خواستم بگم که به صرف اینکه چین هست نمیشه گفت 100 درصد بدون مشکله.من موافق نيستم حامد جان چون من چين دارم و خيليم از گوشيم راضيم ! و CDA گوشيم ماله Norway هست
محمد جان یه آموزش برامون نمیگذاری؟آخه چون ما انجام ندادیم یه مقدار برامون سخته.ممنون.عزیز جان همونطور که متوجه شدی با++xs میتونی این کار را بکنی و فریم worlld2 را انتخاب کن
zhinaجان باز ممنون.خدا عمرت بده.خیلی لطف کردی.
سلام دوست من
از جواب کاملت خیلی ممنونم . اما من پک زبان فارسی مربوط به world generic 2 رو دارم . نمیدونم اگه اینطوری که شما میگید یعنی نباید به این CDA تغییر بدم گوشیمو ؟؟؟ تو همون لیستی که شما دادی آخریش رو میگم . آخه مال WG2 هم دقیقا همون مشخصات رو داره . همونطوری که دیدید اکثر بچه هایی که به ME تغییر CDA دادن مشکل داشتن از قبیل ریست شدن گوشی موقع زنگ خوردن و افت کیفیت دوربین و ... برای همین از این کار منصرف شدم . چون تغییر CDA کافی نیست و باید گوشی رو آپدیت کنم تا تغییرات ایجاد بشه . و آخرین فیرم ویر ME مشکلات زیادی داره . اما من همونطور که گفتم پک زبان فارسی WG2 رو دانلود کردم و دارم .
حالا حرف من اینه . این پک فارسی که روی WG2 نصب میشه فقط برای خوندن زبان فارسیه یا اینکه همه چیزشو فارسی میکنه ؟ کیبورد فارسی داره ؟ تشخیص دستخط فارسی هم داره ؟؟؟ یا فقط برای نسخه ME این امکانات وجود داره ؟
یه سوال دیگه هم داشتم . بعد از آپدیت قاعدتا تموم شماره ها ی گوشیم پاک میشه . من یه بک آپ از همه چیز گوشیم دارم . میخواستم ببینم با برگردوندن این بک آپ مشکلی برای گوشی آپدیت شده پیش نمیاد ؟؟؟ چون مشخصات سیستم عامل و CDA تغییر میکنه . گفتم شاید مشکلی پیش بیاد . اصلا حوصله ی ریختن 110 تا شماره تلفن روی سیمکارت رو ندارم . چون برای درست کردن این دفترچه تلفنم خیلی زحکت کشیدم . اونطوری همه ی شماره های مختلف مربوط به یک نفر جدا از هم میشه .
کسانی که دو دل موندن بگیرن یا نه می گم بگیرین که پشیمون نمیشید من که واقعا حال می کنم از همه نظر توپ
کیفیت عکس رو ببنید باور کنید دادشم k810 داره از او بهتره
سلام. حق با شما بود تمام نسخه هایی که فریم ور گوشی شون اون مشخصات آخرین پک زبان رو داشته باشه
هم میشه پک فارسی رو روش نصب کرد. من هر 4 تا پک رو اول چک کردم اما متوجه کلمه پرشین در پک چهارم
نشدم و اینجا این مطلب رو تصحیح میکنم.
زمانی که شما پک فارسی رو نصب میکنید تشخیص دست خط فارسی هم داره. تمام منوها به صورت فارسی در
میاد و شما توسط کیبورد مجازی میتونید فارسی نیز تایپ کنید. اما برای فارسی خوندن نیازی به نصب پک فارسی
نیست.
تمام گوشی های پی 1 چه آپدیت بشند و چه آپدیت نشده باشند فارسی رو کامل و بدون هیچ مشکلی میخونند.
من تا بحال پک فارسی رو نصب نکردم و فریمور گوشیم هم نروژی هست اما فارسی رو چه در اس ام اس و چه در
صفحات وب بخوبی نشون میده.
در ضمن کسی که پک فارسی رو نصب بکنه برای تایپ فارسی باید حتما زبان گوشی رو اول بر روی فارسی قرار
بده و بعد که گوشی رستارت شد و اومد بالا و همه منوها فارسی شدند اونوقته که میتونه فارسی بنویسه.
اما اگر زبان گوشی انگلیسی باشه فقط میتونه بصورت لاتین تایپ کنه و زبان فارسی رو حتی با داشتن پک نصب
شده اون بر روی گوشی نخواهد داشت مگر اینکه از کیبوردها و برنامه های دیگه ای که برای یو آی کیو وجود دارند
استفاده بکنه.
پک فارسی نسخه های ME و UK , France, World Generic1, World Generic 2, World Generic3, Germany,
Indonesia, Singapore Latin, Bosnia and Herzegovina فرقی از لحاظ محتوا با همدیگه ندارند.
پس از نظر من اگر سی دی ای گوشی شما World Generic2 هست و مشکلی باهاش ندارید بهش دست نزنید
چون یکی از بهترین CDA ها رو گوشی شما داره. همه دلشون میخواد گوشی شون World Generic باشه چون
آپدیت های سریعتری برای این نسخه ها از طرف سونی اریکسون ارائه میشه.
اما در مورد بک آپ گرفتن از لیست شماره های گوشی تون همراه با تمام مشخصاتی که برای هر کدام ثبت کردید
بهتره که با خود گوشی شماره ها رو بر روی مموری کارت ذخیره کنید. با این کار یک بک آپ کامل از تمام شماره ها
با مشخصاتشون بر روی مموری کارت ذخیره میشه و هر وقت که آپدیت کردید و با گوشی بلایی سرش اومد میتونید
دوباره همه شون رو در عرض چند ثانیه به گوشی برگردونید.
البته برای بک آپ گرفتن از لیست شماره تلفن ها میتونید از برنامه PC Suite هم استفاده کنید اما به نظر من از طریق
خود گوشی هم ساده تره و هم همیشه قابل دسترسیه و هر جا که خواستید میتونید یک کپی رو به همراه خودتون
داشته باشید.
برای بک آپ گرفتن از طریق خود گوشی کارهای زیر رو باید انجام بدید.
اول لیست شماره تلفن هاتون رو باز میکنید و More رو میزنید.
بعد به قسمت هایی که در عکس زیر مشخص کردیدم میرید و اونها رو انتخاب میکنید و در نهایت هم مسیر ذخیره
شدن بک آپ رو اگر ازتون پرسید بر روی مموری کارت قرار بدید. اگر هم نپرسید خودش اتوماتیک بر روی مموری
کارت ذخیره میکنه.
همانطور که در عکس بالا میبینید شما هم قسمت بک آپ دارید و هم Restore یعنی بازگردانی لیست شماره تلفن ها.
پس یعنی اگر روزی خواستید دوباره تمامی شماره تلفن هاتون رو با تمام مشخصات برگردونید باز همین مراحل رو طی
میکنید اما این دفعه به جای بک آپ Restore رو میزنید.
مسیر ذخیره شدن کپی گرفته شده از لیست شماره تلفن ها در مسیر زیر بر روی مموری کارت قرار داره.
موفق باشید.
Last edited by zhina_gian; 07-04-2008 at 01:51.
لطفا راجع به طرز استفاده و کار با wlan را توضیح میدید؟
آیا می شه به اینترنت کامپیتر خانه وصل شد ؟چگونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)