چطوره اسم بازیرو بزارن "سو استفاده از کاراکتر و شهرت مکس پین 3 تا پول خوبی به جیب بزنیم "![]()
چطوره اسم بازیرو بزارن "سو استفاده از کاراکتر و شهرت مکس پین 3 تا پول خوبی به جیب بزنیم "![]()
دلیل نبودن مونا مرگشه.
تا جایی که یادمه مدتی پیش اعلام شد که در مکس پین 3 مونا مرده!(آخه توی 2 میمرد مگر رو آخرین سختی تموم میکردی ولی اعلام شده پایان اصلی همون مرگ مونا بوده)
2 که آخرش اون مرده رو میکشی . مونایی تو کار نیس
در کل فقط باید گفت : به اسم نیست که *R باشه به نیت هست که Remedy در قسمت های قبلی سنگ تموم گذاشته بود
+
سم لیک بعد از بازی مکس پین 3...
![]()
دوستان معلوم نشد نسخه اصلی و کامل بازی اومد یا نه؟
بازی واقعا چیزی از سری های قبلش کم نداره، تازه خیلی هنرمندانه قسمتا رو بهم ربط دادن. البته اگه بفهمی و همین جوری سرتو نندازی پایینو مرحله هارو بری جلو.
تو اون قسمت که تو گورستان رفته بود سر خاک زن و بچه اش یه جا سنگ قبر winterson رو دید و حرفی که زد منو واقعا متعجب کرد. گفت this is one of my mistakes that I have to bury deep. واقعا گذشته مکس رو خیلی خوب به زمان حالش متصل کردن.
من در جای جای فلش بکا همون حس و حالی که ده یازده سال پیش بهم دست می داد دوباره برگشت. الته اینم بگم کسی میتونه با این بازی حال کنه که خودشم این گذز زمانو که بر مکس گذشته حس کنه.
از این بهتر نمی شد این بازیو بسازن.
و در ضمن:
To all those whiners who keep braggin' about how this Max Payne is different than the previous ones:
"what's the point of puttin out the same thing thrice?
So either play it or beat it.
Last edited by swastika; 11-06-2012 at 14:16.
مونا اگه در حالت Hard بازی می کردید ، زنده می موند.
سلام دوستان کسی سیو کانل بازی که تمام رمزها رو هم فعال کرده باشه داره؟
من تمامgolden gun ها و clue ها رو جمع کردم و رمز فشنگ و دوربین برام فعال شده ولی برای رمز جون وbullet time باید هم بازی رو روی هارد تموم کنم و هم توی مراحل جیزه ای حمله مدال طلا بیارم که فکر کنم خودش یه 3 4 ماهی طول میکشه
هم اسلحه طلایی میشه
هم ظرفیت خشابش بیشتر میشه
هم رمز فشنگ نامحدود رو میتونی فعال کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)