تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 122 از 503 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ممنون zhina جان از راهنمایی که کردی.من هم سوالات دوستمون tarrega رو دارم.
    راستش من هم ترجیح میدم اول راههای کم ریسک رو امتحان کنم و در اخر دست به همچین کارهایی بزنم.من هنوز 2 هفته نشده این گوشی خریدم.اون هم بعد از مدتها.

یه سوال هم من داشتم اونم اینه که دوستانی که جدیدا آپدیت کردن با همون CDA خاورمیانه, مشکلی دارن یا نه؟
    آخه اگر کار فریمور جدید رفع نواقص ورژنهای قبلی باشه قاعدتا باید این مشکل بدون دست کاری CDA برطرف بشه.

یه سوال دیگه هم اینکه این برنامه ++XS رو از کجا میتونم گیر بیارم.و به جز کابل به چیزه دیگه ای نیاز هست؟مثلا باکس نمیخواد؟

داره خودمونی میشه pejman999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Germany

14

Please
    اين 2 تا مشکله من رو حل کنيد،

1 - برنامه ( My Phone Explorer ) گوشی رو کامل ميخونه جز Phone Contacts ، البته SIM Contact رو ميخونه ولی Phone Contact نميخونه.
    با pc suite از Phone Contact ، کامل Backup گرفتم و Restore کردم کار ميکنه
    ولی با My Phone Explorer نميشه.

2- من گوشی رو Update کردم و فارسی رو هم روش نصب کردم .
    تويه گوشی هايه ديگه Sony Ericsson يه گزينه هست به نام Input Language که مثلا زبان گوشی به انگليسی هست هر وقت خواستين يه SMS به فارسی بزنين ميتونين اينجا Input Language رو عوض کنين و SMS فارسی بزنين.
    ولی من هر چی گشتم چنين Menu تويه P1 پيدا نکردم .
    اگر هم بخواين زبان گوشی رو بزاريم رو فارسی ، پس تقريباً 2 دقيقه بايد صبر کنين تا گوشیReset بشه Sms بفرستيم، دوباره زبان گوشی رو بزاريم رو انگليسی ، دوباره بايد 2 دقيقه صبر کنيم ، کلا 4 5 دقيقه وقت رو ميگيره واسه يه SMS فارسی.

ممنون ميشم کمکم کنيد

پروفشنال carnation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

قيمت :385000 تومان ‌‌- گارانتي 18 ماهه خدمات ارس 405000 تومان- گارانتی کامتل
    DigiKala.Com

ممنون دوست عزیز . ولی این سری جدیدها ظاهرا خیلی مشکل دارن !! چی کار باید کرد ؟ بگیریم یا نگیریم؟

سری قبلیش هم چینی بوده؟

داره خودمونی میشه talebi128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه راهنمایی :
    به نظر دوستان چون در پک ژاپن Gps هم داره برم از اونجا بگیرم یا اینکه از همینجا بگیرم بدون راه یاب؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض رجیستر یعنی چی؟

آقا یکی راجع به رجیستر کردن گوشی ها توضیح بده ؟
    اصلا یعنی چی ؟
    باید کجا رفت و گوشی رو رجیستر کرد ؟
    چرا باید رجیستر کرد؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ممنون دوست عزیز . ولی این سری جدیدها ظاهرا خیلی مشکل دارن !! چی کار باید کرد ؟ بگیریم یا نگیریم؟

سری قبلیش هم چینی بوده؟
    در کل 2 نوع از این گوشی وجود داره.یکی چینی یکی no name
    من خودم مثلا چین رو گرفتم که مشکل داره.کسی ندیدم از اون no name ها ناراضی باشه.شانس ما بوده دیگه.

آقا یکی راجع به رجیستر کردن گوشی ها توضیح بده ؟
    اصلا یعنی چی ؟
    باید کجا رفت و گوشی رو رجیستر کرد ؟
    چرا باید رجیستر کرد؟
    خبری از رجیستری نیست.فقط بعضی از گوشی ها توی شبکه نیستن که موقع خرید میتونید با سیم کارت همراه اول چکش کنید.

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سری قبلیش هم چینی بوده؟
    دوست عزیز حامد هم که تازه گرفته گوشیش از این جدیدا نیست از اون قدیمی ها که لیبل چین داره که متاسفانه برای گوشیش مشکل آنتن دهی پیش اومده ولی دوستانی که از این جدیدا گرفتن ( لیبل چین نداره ) هیچ مشکلی ندارن مثل دوستمون tarrega

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بابا یکی بگه که از کدوم نوع گوشی ها بگیریم چینی یا بدون نام ؟
    سریع بگین میخوام فردا بخرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

میخواستم بپرسم که شما با ++XS سی دی ای گوشیتو تغییر دادی ؟
    مشکلی نداشتی بعد اون ؟؟ منم میخوام CDA گوشیمو به WG2 تغییر بدم . اما راستش جرات نمی کنم . آخه تو شهر ما گمون نمی کنم افراد زیادی باشن که بتونن از پس تعمیرات این گوشی بر بیان .

من همه چیز رو برای این کار دارم . خیلی وقته میخوام تغیر CDA بدم و آپدیت کنم اما با خبرایی که میشنوم راستش عقب می کشم . یه خورده با حرفایی که میشنوم دست و دلم میلرزه . .میخواستم ببینم شما مشکلی نداشتی با گوشیت بعد تغییر CDA و آپدیت ؟؟؟
    راستی بعد آپدیت زبان فارسی رو نصب کردی مشکلی پیش نیومد ؟
    تشخیص دستخط فارسی هم داره ؟؟؟
    آخه من شنیدم فقط با خاور میانه این امکانات رو داره .
    با اس ام اسا مشکلی نداری ؟ تو خوندن و نوشتن فارسی ؟
    به نظرت منم این کار رو بکنم . یا فعلا صبر کنم . ؟
    آخه خداییش گوشی ای ندیدم تابحال مثل این گوشی آنتن بده . تو کوه و دره و 20000 فرسنگ زیر دریا هم آنتن میده . روز 13 بدر جایی بودیم که همه ی گوشیها از هر نوعی که بخوای تعطیل شده بودن و فقط مال من آنتن میداد . حیفم میاد حتی احتمال به هم خوردن این وضع رو با آپدیت بوجود بیارم .
    سلام.
    من نروژ زندگی میکنم و CDA گوشی من هم نروژی هست. تا حالا هم فقط 1 دونه آپدیت واسه سری نروژی
    اومده که اونم در تاریخ 31.08.2007 بود. همون 1 دفعه رو هم آپدیت کردم.

تا حالا هم من گوشیم خوب کار میکنه. کلا از همه چیزیش راضی هستم. زبان فارسی رو تو خودش داره اما
    فارسی نمیتونم بنویسم. فقط فارسی رو میتونم بخونم و همینم برای من کافیه. به همین دلیل من هیچ وقت
    سی دی ای گوشی خودم رو عوض نکردم. البته یک دفعه خواستم امتحان بکنم تا بتونم کیبورد فارسی داشته
    باشم اما بعد که شنیدم برای کیبورد فارسی داشتن کلا باید زبان گوشی رو هم بر روی فارسی گذاشت
    پشیمون شدم.

چون اینجا نروژی و انگلیسی 99 درصد نیاز روزمره من از یک گوشیه و فارسی فقط 1 درصد اون رو تشکیل میده.
    اون یک درصد هم فقط اقوام و دوستانی هستند که در ایران زندگی میکنند و اس ام اس فارسی خوندن براشون
    راحت از اسم ام اس فارسی خوندن با کلمات لاتین هست. الان هم که خوشبختانه برای سری
    یو آی کیو کیبورد فارسی اومده و میشه نیاز فارسی نوشتن رو بدون نصب پک فارسی برطرف
    کرد. اما من هنوز نصب نکردم چون نیاز به ساین کردن داره و وقتشو نداشتم.

برای نصب پک فارسی بر روی گوشی هم به این صورت هست که تا همین الان در سایت سونی اریکسون 4 نوع
    پک زبان برای گوشی پی1 قرار داره. از بین این 4 تا پک فقط یکی از اونها دارای زبان فارسیه و اونم پک زیر هست.

Organizer v گوشی هایی که این پک ها بر روش نصب میشند در آخر هر پک نوشته شده. اون گوشی هایی که
    پک زبان فارسی بر روشون نصب میشه باید دارای همان فریمور و شماره ای باشند که در بالا با فلش قرمز
    مشخص کردم.

شماره R6F41 همراه با شماره CXC که پک فارسی بر روش نصب میشه مربوط میشه به نسخه گوشی های زیر..

Middle East
    France
    UK یا همان انگلیس

پس تا اینجا متوجه میشیم که فقط بر روی گوشی هایی که نسخه های بالا باشند میشه پک فارسی رو نصب کرد
    یعنی هیچ کدام از نسخه های World Generic 1و WG 2 و WG 3 و یا نسخه هایی که مربوط به Hong Kong و یا
    عربستان و کشورهای دیگه میشند نمیشه پک فارسی رو نصب کرد.

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون zhina جان از راهنمایی که کردی.من هم سوالات دوستمون tarrega رو دارم.
    راستش من هم ترجیح میدم اول راههای کم ریسک رو امتحان کنم و در اخر دست به همچین کارهایی بزنم.من هنوز 2 هفته نشده این گوشی خریدم.اون هم بعد از مدتها.

یه سوال هم من داشتم اونم اینه که دوستانی که جدیدا آپدیت کردن با همون CDA خاورمیانه, مشکلی دارن یا نه؟
    آخه اگر کار فریمور جدید رفع نواقص ورژنهای قبلی باشه قاعدتا باید این مشکل بدون دست کاری CDA برطرف بشه.

یه سوال دیگه هم اینکه این برنامه ++XS رو از کجا میتونم گیر بیارم.و به جز کابل به چیزه دیگه ای نیاز هست؟مثلا باکس نمیخواد؟

فکر کنم در جوابم به tarrega بتونید بعضی از جواب سوالات خودتون رو پیدا بکنید.

اما برای دانلود آخرین نسخه ++XS که نسخه 3.1 است اول باید تمامی دانلود منیجر هایی رو که اتوماتیک با زدن لینک
    دانلود در مرورگر فعال میشوند رو غیر فعال کنند مانند دانلود منیجر های IDM,FlashGet,IDA و غیره ... بعد لینک زیر را
    در مرورگر خودتون ترجیحا Opera و یا Firefox وارد بکنید و اینتر را بزنید تا شروع به دانلود بکنه.

اگر دانلود منیجری به غیر از دانلود منیجر خود مرورگر اینترنتی فعال بشه فایل دانلود نمیشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر توسط لینک بالا که لینک اصلی هست موفق به دانلود نشدید میتونید از لینک پایین استفاده کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجمش هم 8.83 مگابایت هست.

برای کار باهاش هم فقط کابل اتصال گوشی به کامپیوتر لازمه و همچنین برنامه PC Suite .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •