آره تو سایت ایرانسل هم دائمی ها رو حذف کرده
راستی قیمت ها و پهنای باند هموناست تغییری نکرده؟
آره تو سایت ایرانسل هم دائمی ها رو حذف کرده
راستی قیمت ها و پهنای باند هموناست تغییری نکرده؟
Last edited by post98; 23-09-2010 at 12:52.
سلام دوستان
باز خدا پدر این ایرانسلو بیامرزه درو بر خونه ما 3 تا انتن همراه اول هست ولی اینترنتش افتضاحه ولی هین ایرانسل انتنش تقریبا 1 کیلومتر فاصله داره کیفیتش از همراه اول بهتره
با سلام
ادامه داره دوست عزيزم
موفق باشيد.
من اگه بخوام امشب ساعت 12 شب به بعد استفاده کنم یه دونه 1 روزه چه زمانی خریداری کنم؟
بعد اینکه اگه 12 شب امشب فعال کنم تا کی میمونه 1 روزه .
تا ساعت 24 فردا میمونه. من الان فعالش کردم پیام داده تا ساعت 24 امشب تموم میشه.![]()
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 10:17.
با سلام خدمت همه دوستان گل.ادامه پیدا کردن طرحها رو تبریک میگممن که بارها گفتم احتمال نود درصد ادامه داره.مدارکش هم موجود هست...
دوست عزیز،توی طرح تابستون هر موقع فعال میکردی تا ساعت 24 فرداش طرح یکروزه فعال بود!!مثلا اگه شنبه ساعت 1 بامداد فعال میکردی تا ساعت 24 روز یکشنبه فعال بود.چیزی حدود 47 ساعت!!طرح پاییز هم اگه چنین مشکل مثبتی!!!داشته باشه عالیه.
------------------------------------------
خب حالا خرید یه مودم با پشتیبانی از 3G دیگه داره واجب میشه.حد اقل تا آخر پاییز که این طرح ادامه داره(اما باز هم برای زمستان تمدید خواهد شد)از وسطای زمستان هم که اپراتور سوم میاد همه اینها رو میندازه تو جیبش.
دوستانی که مودم استفاده میکنن.کسی تا حالا مودم با پشتیبانی از نسل سوم (3g) توی ایران خریده؟؟لطفا قیمت و مارکش رو هم قید کنین.مخصوصا مارکهای معتبر و یا مارکهایی مثل huawei و zte اگه دارید معرفی کنین...
گوشی n82 ساپرت میکنه edge ؟
چون بعضی ها میگند اره و بعضی ها میگند نه
در ضمن کسی هست که بتونه با اینترنت ایرانسل از cccam استفاده کنه؟
با سلام
نه دوست عزيزم edge رو ساپورت نميكنه
موفق باشيد.
رفتم از سایت سامسونگ جدیدترین برنامه رو دانلود کردم.
ولی بخش اینترنتش که میرم هیچی رو نمیشناسه.
که جایی برای شماره گیری باشه.
میزنه موبایل وصل شده ولی اونجا هرچی رو setting میزنم چیزی نمیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)