نه فابریکش ایراد نداشت.الآن هم عمده مشکلش با ایرانسل هست.جالبه وقتی همراه اول میزاری بعد ایرانسل میزاری تا چند ساعت میتونی sms بفرستی![]()
نه فابریکش ایراد نداشت.الآن هم عمده مشکلش با ایرانسل هست.جالبه وقتی همراه اول میزاری بعد ایرانسل میزاری تا چند ساعت میتونی sms بفرستی![]()
من 1ماه قبل update کردم با فریم خاورمیانه ولی کیفیت دوربینم تار شد وقتی رو منوی فارسی بود زنگ میخورد ری استارت میشد.ولی الان با فریم Generic world2 update کردم.این فریم مال تاریخ 2008.1.15 سونی اریکسون میباشد.زبان فارسی هم دانلود کردم وعالی شد.دوربینم دیگه مشکلی نداره.بیشنهاد میکنم دوستانی که مشکل دارند با فریم world2 updateکنن.![]()
lمن توصیه میکنم که ریسک نکنی.خیلی تفاوت قیمت نداره.قبل توجه p1 داران :
1-به نظره شما عزیزان اگه از ژاپن بیارم مشکلی با سیستم ایران پیدا می کنه ؟
2- چطوری می شه رجیستر کرد یه کم توضیح بدید؟
3- قابلیت پخش سیستم شبکه های تلویزیون رو داره (که تازگی راه اندازی شد)؟
متشکر
یعنی شما قبلش مشکلی نداشتی؟با فریمور جدید این مشکل رو پیدا کردی؟سلام عزیزم
نه من هفته پیش آپدیت کردم.
نمیدونم.فعلا با همراه اول سر میکنم.
شما مشکل انتن دهی داشتی؟من 1ماه قبل update کردم با فریم خاورمیانه ولی کیفیت دوربینم تار شد وقتی رو منوی فارسی بود زنگ میخورد ری استارت میشد.ولی الان با فریم Generic world2 update کردم.این فریم مال تاریخ 2008.1.15 سونی اریکسون میباشد.زبان فارسی هم دانلود کردم وعالی شد.دوربینم دیگه مشکلی نداره.بیشنهاد میکنم دوستانی که مشکل دارند با فریم world2 updateکنن
در ضمن من تا به حال آپدیت نکردم.
این قسمت Generic world2 رو میشه موقع آپدیت انتخاب کرد؟
گوشی خودتون زبان فارسی داشت؟از همون ابتدا رو میگم.
Last edited by hamed1297; 05-04-2008 at 23:59.
فریمور گوشی من این هست.
دوستانی که مشکل دارن ببینن واسه اونها هم همین ورژن هست؟
cxc 162037 r9j005
cxc 162143 r1d
cxc 162108 r6f41
cda 162022/9 r6f38
من امروز از یک تعمیرات موبایل در مورد مشکل گوشی پرسیدم .گفت 12000 میگیرم و برات درستش میکنم.
من گفتم میشه بگید چیکارش میکنید.
گفت فلش و یک کار دیگه که اون رو نگفت.
گفت شما برو آپدیت کن اگر درست نشد بیار.
حالا ببینم چی میشه.آخه امروز که توی جاهای مختلف شهر بوذم متوجه شدم که خیلی از جاهای مهم شهر مشکل انتن رو دارم.واسه همین باید درستش کنم.
آقا كسي نيست جواب اين دوست خوبمون رو بده.
من بلد نيستم وگرنه جوابشون رو مي دادم.
من هیچ مشکلی نداشم.
مال من هم دقیقا مثل شماست!!!!!
همونطور که پست محمد رو میبینید گفته که با WG2 مشکلی نداره. به احتمال زیاد هم اون طرف که میخواد 12000
تومن از شما بگیره همین کار رو میکنه. یعنی اگر گوشی شما WG 2 باشه که فقط آپدیتش میکنه و تموم.
اما اگر نباشه انوقت CDA گوشی شما رو که نسخه خاورمیانه است رو تبدیل به WG 2 میکنه و بعد از تبدیل آپدیت
میکنه.
برای اینکه بفهمید CDA گوشی شما مربوط به کدام منطقه میشه به سایت زیر برید و مشخصاتی رو که نوشتید
چک بکنید.
بعد از چک کردن متوجه میشید که شماره R6F38 مربوط به نسخه های Middle East میشه. یعنی CDA گوشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما Middle East است و برای تبدیلش به World Generic 2 باید از XS++ استفاده کنید و همچنین از کسانی
که تا بحال این کار را کردند کمک بگیرید. چون اگر از گوشی تون بک آپ نگیرید کار خطرناکی کردید و بعد از
ایجاد شدن هر مشکلی دیگه کاری نمیتونید بکنید.
پس از کسانی که تا بحال با XS++ کار کردند بپرسید که CDA گوشی رو چطوری میشه عوض کرد. البته من به
انگلیسی شو خوندم اما وقت ترجمه آن را ندارم. اگر انگلیسی تون خوب هست میتونید به سایت زیر مراجعه
بکنید.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
میخواستم بپرسم که شما با ++XS سی دی ای گوشیتو تغییر دادی ؟
مشکلی نداشتی بعد اون ؟؟ منم میخوام CDA گوشیمو به WG2 تغییر بدم . اما راستش جرات نمی کنم . آخه تو شهر ما گمون نمی کنم افراد زیادی باشن که بتونن از پس تعمیرات این گوشی بر بیان .
من همه چیز رو برای این کار دارم . خیلی وقته میخوام تغیر CDA بدم و آپدیت کنم اما با خبرایی که میشنوم راستش عقب می کشم . یه خورده با حرفایی که میشنوم دست و دلم میلرزه . .میخواستم ببینم شما مشکلی نداشتی با گوشیت بعد تغییر CDA و آپدیت ؟؟؟
راستی بعد آپدیت زبان فارسی رو نصب کردی مشکلی پیش نیومد ؟
تشخیص دستخط فارسی هم داره ؟؟؟
آخه من شنیدم فقط با خاور میانه این امکانات رو داره .
با اس ام اسا مشکلی نداری ؟ تو خوندن و نوشتن فارسی ؟
به نظرت منم این کار رو بکنم . یا فعلا صبر کنم . ؟
آخه خداییش گوشی ای ندیدم تابحال مثل این گوشی آنتن بده . تو کوه و دره و 20000 فرسنگ زیر دریا هم آنتن میده. روز 13 بدر جایی بودیم که همه ی گوشیها از هر نوعی که بخوای تعطیل شده بودن و فقط مال من آنتن میداد . حیفم میاد حتی احتمال به هم خوردن این وضع رو با آپدیت بوجود بیارم .
قيمت :385000 تومان - گارانتي 18 ماهه خدمات ارس 405000 تومان- گارانتی کامتل
DigiKala.Com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)