تو پوشه بازی فولدر profile رو کپی کن و تو documents ...rockstargames...max payne3 پیست کن
تو پوشه بازی فولدر profile رو کپی کن و تو documents ...rockstargames...max payne3 پیست کن
چرا بعضی وقتا بدون اینکه من کار خاصی بکنم میره به حالت slow_motion و نشانه به زور میره رو کله یه آدم خاص؟
گاهی وقتا نمیخوام اون آدمو بزنم و اکثرا درست وقتی گلوله ندارم این اتفاق می افته.
و اینکه وقتی بدایلی که گفتم نتونستم اونو بکشم با اینکه گاهی وقتا حتی 5 تا جون دارم میمیرم.چرا؟
میشه این حالتو تو تنظیمات گیم پلی بازی غیر فعال کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اون حالت وقتی اتفاق میوفته که حداقل 2 جون کلی داشته باشین بعد تیر جوری بهتون بخوره که اون جون اصلی تون(همونی که با آدمکه نشون میده) تموم بشه.
اون وقت اگه طرف رو بکشین یکی از جونای کلی کم میشه و زنده میمونین ولی اگه نتونین بکشینش مییمیرین
واقا بازي معركه ايه موتور گرافيكيش كه ديگه حرف نداره داراي گيم پلي روان و جذابيه همنطور اتمسفر سينمايي كه داره ادمو به هيچ وجح از كنار مانيتور بلند نميكنه در كل بهترين بازي ساله![]()
اقا جرا ديسك دو مرحله ي اولش طولانيه اصن نميره تو جپتر بعدي
کاور اوریجینال نسخه PC :
سلام دوستان
ببخشید ولی امن کجا باید سوالات مربوط به خرید بازی و اینکه کجا گیر میاد بپرسم؟منظورم نسخه کال و سالم بازیه
زمانی که بازی رو اجرا می کنم از من ایمیل و رمز می خواد که وصل بشه به اینترنت باید چه کار کنم که بازی اجرا بشه
دوست من بهتر بود در این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلتو مطرح می کردی.
در ضمن باید محتوبات پوشه کرک رو تو محلی که بازیو نصب کردی کپی کنی.
من بعد از یه هفته تونستم نسخه بلک باکس رو از دانلودها دانلود کنم، ولی الان موقع اکسترکت ارور زیر رو میده (پارت 1 رو با winrar تعمیر کردم ولی تأثیر نداشت ) راهی غیر از دانلود مجدد این پارت برای رفع مشکل وجود داره ؟
! P:\DL\RAR\MP3-BB\New folder\MP3-BB ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Packed data CRC failed in MP3-BB ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . The volume is corrupt
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)