تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 13 اولاول ... 28910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 123

نام تاپيک: طرفداران تیم ملی انگلیس | سه شیر ها

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یعنی الان رسانه های اسپانیا (مدافع عنوان قهرمانی) تیتر زدن ما قهرمانیم والان حذف شدن مقصر حذف شدن؟
    در ضمن مت لی تیسیر،جیمی رد نپ و جیمی کرگر که کارشناسان انگلیسی اسکای هستند، با توجه به علاقه قلبیشون به تیم ملی انگلیس، شانس زیادی رو برای قهرمانی انگلیس پیش از مسابقات قائل نبودند.
    شما کجا این تیترای فریب دهنده عامل در حذف انگلیس رو مطالعه کردید؟

به دلیلی مشابه با حقوق کلان زلاتان.
    کسی نگفت تیترها عامل اصلی حذف انگلیس هستن، فشاری که تیترها وارد می‌کردن یکی از دلایل باعث بروز چنین عملکردی شد

مقایسه تیم قهرمان دو دوره قبلی - تیمی که بازیکناش جز بهترین بازیکنای حال حاضر فوتبال هستن - و تیتر زدن با عنوان "ما این دوره هم قهرمانیم" با تیمی که اولین و آخرین جامش به 1966 برمیگرده اصلا مقایسه درستی نیست. فشاری که رسانه های انگلیسی به انگلیس وارد می کردن با فشاری که به تیمی مثل اسپانیا وارد می شد یکی نیست

مقایسه رونی و زلاتان هم خنده دار بود! زلاتان شاید در سطح ملی کار خاصی نکرده باشه ولی حداقل تو فصلی که گذشت در سطح باشگاهی خودش رو نشون داد

از طرفی زلاتان تو تیم ملی سوئد توپ میزنه که بر کسی پوشیده نیست که سوئد به نسبت بقیه تیم ها بازیکن تاپی نداره. در صورتی که انگلیس و ستاره هاش ورد زبونا هستن

ولی خب رونی علیرغم حمایت های به جا و بی جایی که رسانه ها همیشه ازش کردن، میکنن و خواهند کرد، هیچوقت نتونست اون بازیکن ناجی ای که انگلیسی ها میخواستن بشه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون دقیقه 120 زده شد جزء بازی نبود؟ گل تساوی آلمان تو 90 دقیقه هم دقیقه 89 زده شده. در واقع انگلیس میتونست در 90 دقیقه هم قهرمان بشه ولی نتونست نتیجه رو حفظ کنه.
    نه ولی زده شدن گل مردود هرست باعث شرایطی شد که آلمان رو به حمله های انتحاری بیاره که موجب بشه ثانیه اخر گل چهارم رو هم بخوره پس این حرف شما که میگی اون گل تاثیری نداشته چون نتیجه 2-4 شده اشتباهه
    مث اینه که من بگم اگه گل لمپارد هم قبول میشد بازم ما 4تا زدیم پس اثری نداشته.

انگلیس مجموعا تو این بازی بهتر از حریفش بود، خصوصا در وقت اضافی که فکر کنم یه دیرک هم زد به آلمان. شما فشار تماشاگران بابت میزبانی و بازی خوب انگلیس رو کنار میزارید و احتمال میدید اگر بازی 2-2 باقی میموند با پیروزی آلمان تموم میشد؟(که موقعیت آنچنانی در وقت اضافه ایجاد نکرد) یا به پنالتی میکشید و چون گری لینکر گفته آخرش آلمانا میبرن، آخرش آلمان غربی میبرد؟!
    بله به تیر هم زدن تو وقت اضافه ولی باز همه چیز برمیگرده به گل مردود هرست
    تاریخ به نکات برجسته اشاره میکنه و برجسته ترین نکته اون بازی هم یه گل مردود بوده، در غیر این صورت باز همه چیز ممکن بوده، شاید انگلیس بدون زدن اون گل هم میبرده و شاید نمیبرده. به هر حال تاریخ با اون گل ثبت شده
    بحث لینه کر رو هم صرفا در پاسخ به دوستمون نسبت به کینه متقابل آلمان و انگلیس مطرح کردم.

والا شما علاقه ای به انگلیس ندارید و ادعا میکنید قوی هستید و اینقدر دنبال اخبار انگلیس در تاپیکشید. البته برای ما فرقی نمیکنه و شما مختار هستید در ارسال پست.
    عرضم خدمتتون که بخشی از جذابیاتی فوتبال به کری خوندنشه
    دلیل نمیشه که چون به ادعای خودمون قوی هستیم برا طرفدارای سایر تیما کری نخونیم یا از شکست و حذفشون خوشحال نشیم.
    مثلا بخشی از هدف این انجمن هم همینه، بحث و گفتگو و جار و جنجال بدون انجام توهینای شخصی

پ.ن (ویرایش): بخش بولد شده جالبترین بخش صحبتتون بود!
    صد درصد
    ما که از انجمن یورو 2008 اینجا بودیم
    ایشالا یورو 2032 هم اینجا هستیم اگه زنده بودیم و میبینیم که حرف من درسته

3. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

5. 4 کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

مخلص کلام رو گری لینه کر گفت :

این بدترین شکست در تاریخ انگلیس بود. انگلیس از کشوری شکست خورد که آتشفشان های بیشتری نسبت به فوتبالیست های حرفه ای اش دارد.

+

انگلستان به جز جام ننگین 66 هیچ جامی توی تاریخش نداره .

فرمول قهرمان شدن دوباره انها ساده است . میزبان شوید و داور را دوباره برای خود کنید

ویرایش : با این بازی انگلیس فکر کنم خستگی روی تن دوستان مدعی آداب و ادب موند . اقا خسته نباشی
    Last edited by hojjatinho; 28-06-2016 at 09:57.

7. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام و درود

انگلیس باز هم حذف شد ... البته باید گفت تیم مقابلش واقعا تیم فوق العاده ای هستش و بر خلاف گفته ی سایت گل به نظرم اون ها اصلا " معمولی " نبودند و تو مرحله ی گروهی هم این عزمشون واسه موفقیت رو نشون داده بودند. از خوب بودن تیمی مثل ایسلند که بگذریم باید بگم انگلیس در این سال ها که من به خاطر دارم خیلی از اوقات به خاطر ترکیب های مسخره و خنثی خودش رو از دور مسابقات حذف کرده ... از پافشاری بیخودی برای بازی دادن هم زمان بازیکنایی مثل لمپارد ، جرارد ، بکام و ... بگیرید تا همین یکی 2 تورنمنت پیش که در شرایطی که فردناند در اوج پختگی بود دعوت نشد و بازیکن های به مراتب سطح پایین تری به فردیناند بزرگ ترجیح داده شدند.

توی این تورنمنت هم که درسته مهاج های فوق العاده ای داشتند اما قرار گرفتن کیهیل و استاد بزرگ سوتی و اشتباه تاریخ شاهکار !!! اسمالینگ !!!!! این واسه کمتر کسی قابل حذم بودش و حالا زا اشتباه مشخص کادر فنی که بگذریم آقای اسمالینگ شما خودت چطور روت شد تو ترکیب تیم ملی انگلیس بازی کنی !!!!! تنها چیزی که از فوتبال بلده پاس رو به عقب و به خطر انداختن گلر هستش !!! من موندم این با این اعتماد به نفس ! چرا خداحافظی نمی کنه ! عامل اصلی ناکامی منچستر ... بازیکن از محلات و دسته 3 انگلیس بیارن از این استاد!!! بهتره . خیلی خیلی رو داره ! انگلیس با عمو سل کمپل ، فردیناند و گرام لوسو کارش به کجا رسیده و همین 2 تا مهره واسه سقوط یه تیم از عرش به فرش کافی هستند. استونز مگه نبودش؟ یه بچه 6 ساله متوجه می شه اسمالینگ کلا نباید دیگه فوتبال بازی کنه په برسه به دفاع ثابت تیم ملی !

9. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

چیزی که این وسط برای من جالبه اینه که هاچسون و ون خال گویا یک روح در دو بدن هستن.

ترکیب های چرخشی و استفاده از بازیکنها در پست های غیر تخصصی.
    تعصب الکی روی بازیکنهایی که تاریخ مصرفشون گذشته مثل رونی
    تعویض بازیکن در دقیقه 85 در حالیکه تیم از دقیقه 40 عقبه و کار گره خورده
    و از همه مهمتر اعتماد به نفس مثال زدنی.

11. 5 کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ویرایش : با این بازی انگلیس فکر کنم خستگی روی تن دوستان مدعی آداب و ادب موند . اقا خسته نباشی
    فکر کنم شما بیانیه های کیروش رو سفت و سخت دنبال می کنید. این خسته نباشید رو باید به بازیکنان تیم و البته شخص هاجسون بگید، ولی در کل به عنوان یه هوادار مشخصا راضی کننده نبود، ایشالا خستگی به تن شما نمونه !

این یورو هم اول و آخر با قهرمانی یه تیمی تموم میشه ولی همین که باعث شد از نزدیک با شخصیت واقعی برخی دوستان مدعی آشنا بشم خودش کلی حسن داشت ! وضعیت آداب و ادبشون هم که بماند
    من مثل شما استعداد سرک کشیدن به این تاپیک و اون تاپیک رو ندارم ، پس اگه تیم محبوبتون حذف شد که پیشاپیش خسته نباشی ! اگرم حذف نشد که مبارکتون باشه

====

بهترین خبری که بعد از حذف از یورو شنیدم استعفای هاجسون بود. فقط می خواست یه نسل دیگه رو هم نابود کنه که بهش تبریک میگم. بعد از 3 تا بازی مرحله گروهی هنوز نمی دونه از چه بازیکنانی باید و از چه بازیکنانی نباید استفاده کنه.

13. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

ما همچنان در حالِ حرص خوردن از اون ... دلبوسکه بودیم گفتیم بشینیم بازی انگلیس رو ببینیم که بیشتر داغِ دلمون تازه شد !!

ناموسا شماها کی میخواید دست از سرِ این تیما بردارید ؟ انگلیس و اسپانیا فقط به مربیاشون باختن !! همینو بس ... هم ابزارش رو داشتن تا فینال برن و هم بازیکناش رو اما 2 تا پیرِ خرفت چسبیدن به این تیما و پیشرفت و سبکِ بازیشونو ازشون گرفتن !!

مردِ حسابی آخه این فوتبالِ علی اصغری تویِ ایرانم دیگه جواب نمیده تو تویِ یورو داری پیادش میکنی تیمت نتیجه بگیره ؟

اونهمه بازی دوستانه داشتی ! اونهمه بازی مقدماتی ! 4 تا بازیه یورو هنوز نفهمیدی ترکیبِ ثابتِ تیمت چیه آخه عزرائیل !!! همیشه استرلینگ رو به عنوانِ تعویضی میاری حالا عدل تو این بازیا که حذفیه فیکس گذاشتیش بعد نیمه دوم که تازه میتونست بیاد و با سرعت و تکنیکش دفاع ایسلند رو بهم بزنه میکشیش بیرون ؟! یعنی اینقدر سطح و درکِ پایین دارید آقایان هاجسون و دلبوسکه ؟!! جونِ مادرتون جوری بذارید برید که تا هفت نسلتون توی این تیما نباشه !!

گزارشگره ناموسا چی میگفت ؟ یکی از رو مخی ترین گزارش هایِ عمرمو شنیدم ! جوریییییییییییییی از ایسلند میرفت بالا انگار خانوادش اونجا گروگانن !! والا گزارشگرِ آلمانی ایتالیایی اسپانیایی بارسایی رئالی دیده بودیم اما گزارشگرِ ایسلندی ندیده بودیم ! جوری از ایسلند بُت ساخت انگار الان به هر تیمی 10 تا زده و قهرمانِ یورو شده ! باو ملت مگه کورن ؟!! ایسلند بازیه بعد 10 تا از فرانسه میخوره !! تو هر 2 ثانیه 3 تا سوتی میدادن !!! انگلیس نمیتونست استفاده کنه , نه اینکه ایسلند عالی باشه !
    Last edited by Esteghlal_Paydar44; 28-06-2016 at 14:04.

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب دوستان آلمانی شاخ و شونه هاشونو کشیدن تموم شد؟؟؟؟
    به نظرم ناکامی انگلیس صرفا از جهت کادر فنی نیستش... البته این به این معنی نیست که هاجسون و تیم مربیگریش مقصر نیستن
    کلا تجربه ثابت کرده هرچقدر از آخرین موفقیت یه تیم بگذره برگشتن به اوج سخت تر می شه و همین طور هم فشار روی بازیکنا به شدت زیاد می شه نمونه های زیادی هم داره.. الان برای مثال آرژانتین هم چنین فشاری رو تحمل می کنه(آرژانتین رو با انگلیس مقایسه نمی کنم فقط دارم فشار وارده به بازیکنا رو می گم)
    فکر می کنم این فشار باعث شده بود واقعا یکی از بدترین بازی های تک تک بازیکنا رو ببینیم دیشب... تعویض های اشتباه هاجسون هم اوضاع رو بدتر کرده بود
    هاجسون یه مربی محافظه کار سنتیه باید قبول کرد این سبک مربیا نظیر هاجسون و دل بوسکه و ... دیگه اون جایگاه سابق رو نخواهند داشت تو فوتبال
    ----------------------------------------------------
    امیدوارم یه مربی خوب انتخاب بشه فعلا که گفته می شه سوتگیت یکی از گزینه هاست

16. 2 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام و درود

انگلیس باز هم حذف شد ... البته باید گفت تیم مقابلش واقعا تیم فوق العاده ای هستش و بر خلاف گفته ی سایت گل به نظرم اون ها اصلا " معمولی " نبودند و تو مرحله ی گروهی هم این عزمشون واسه موفقیت رو نشون داده بودند. از خوب بودن تیمی مثل ایسلند که بگذریم باید بگم انگلیس در این سال ها که من به خاطر دارم خیلی از اوقات به خاطر ترکیب های مسخره و خنثی خودش رو از دور مسابقات حذف کرده ... از پافشاری بیخودی برای بازی دادن هم زمان بازیکنایی مثل لمپارد ، جرارد ، بکام و ... بگیرید تا همین یکی 2 تورنمنت پیش که در شرایطی که فردناند در اوج پختگی بود دعوت نشد و بازیکن های به مراتب سطح پایین تری به فردیناند بزرگ ترجیح داده شدند.
    !
    درود حمید جان .

در واقع ایسلند قبل از جام و با 6 امتیازی که از هلند گرفت حسابی خودش رو نشون داد . بازی ایسلند و هلند رو دیدم . توی اون بازی به نظر می اومد هلند خیلی با روزهای خوبش فاصله داره و داره بد بازی می کنه . منتها ایسلند واقعا خوب بود . دست کم گرفتنش توسط پرتغال و انگلیس براشون گرون تموم شد . باید دید فرانسه و المان و ایتالیا رو هم می تونه حذف کنه یا نه

18. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •