تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 65 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

راستی دلیل هو کردن رومرو چی بود؟
    من فکر نمیکنم داشت هو میشد، سر و صدا بیشتر شبیه این بود که نگران بازی با پای رومرو بودن تماشاگرا.
    مزدک خیلی موقع ها از خودش حرف درمیاره تو گزارشاش. مثلا تماشاگرا داشتندفریاد میزدن United United ، میرزایی میگفت تماشاگرا شواین اشتایگر رو تشویق میکنن...

2. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

تبریک می گم ، بازی بسیار عالی از تیم ، و برد خوبی که حتی می تونست با 2-3 گل دیگه هم همراه بشه. به طور کل در دفاع و در کار هجومی خیلی عالی بودیم و هماهنگ بودن همه . در حمله خیلی خوب به هم توپ می رسوندن و اگه یانوزای یکی 2 جا بهتر پاس می داد باز هم گل بیشتری رو می زدیم. البته بازی اصلا بازی آسونی هم نبود ، بروژ تیم خیلی خوب و فیزیکی ای هستش که تست خوبی برای اسمالینگ ف شاو و بلیند بود و این 3 نفر در تک تک نبرد ها موفق و عالی ظاهر شدن ، اون هم در برابر مهاجم های سرعتی و قدرتی بروژ.

در مورد ممفیس ، یکی 2 بازی قبل که به نظر بنده متوسط بازی کرد ، بعضی از دوستان این خرید رو با کسی مثل فالکائو مقایسه کردن ، در شرایطی که ممفیس و فالکائو چه از لحاظ سن و سال ، چه از لحاظ تجربه و شرایط بازی کاملا با همدیگه متفاوت هستن. معمولا هوادار های تیم از خرید جدید انتظار این رو دارن که طرف غوغا کنه ، و خب با توجه به بازی هایی که از بازیکن های بزرگ دیدن خب حق هم دارن. اما این مساله برای یه بازیکنی که به تیم و لیگ کاملا جدیدی پا می گذاره متفاوت هستش ، تو این شرایط همچین بازیکن هایی بیشتر از اینکه بخوان ستاره باشن ، در مرحله ی اول سعی می کنن بازی ای " کم اشتباه " و معمولی رو به نمایش بگذارن تا بازی ای پر از موقعیت های از دست رفته . در مورد دیپای هم همین مساله صدق می کنه . تا به اینجا تو 2 بازی اول " کم اشتباه و متوسط " بود و موفق شد و تو بازی سوم هم کم کم داره می شه دیپای PSV . و نکته ی دیگه اینکه کسایی که تو این سن و سال کم به تیم های بزرگ میان لزوما از همون ابتدا خیلی عالی نخواهند بود ، شما وین رونی رو تصور کنید ، از اول این وین رونی بود؟ یا کریستین رونالدو ، از اول این بازیکنی بود که سال آخر در تیم دیدیم؟ که فصل اول حضورش 6-7 تا گل زد و تو 3 فصل اولش خیلی نه گل زد و نه خیلی پاس گل داد. بازیکن های به مراتب با تجربه تر از دیپای با بازی های متوسط ، ازشون به خوبی یاد می شه و کارشناس ها م یگن اون ها خوب بودن ، مثل خمین دی ماریا که تازه خیلی هم با تجره تر هستش. دیپای هم جا برای بهتر بودن خیی داره و به نظرم اگه در کل فصل 10 گل دیگه بزنه و 7-8 تا پاس گل بده این یعنی بیش از حد موفق بوده ( هرچند با اعتماد به نفس م یتونه آمار عالی تری رو داشته باشه ) . پس مقایسه ی ممفیس با فالکائو یا حتی کسی مثل دیماریا کاملا از پایه و اساس اشتباه هستش .

بازیکن بد به جز کریک نداشتیم و همه خوب و عالی بودن. خوبی این تیم داشتن نیمکتی خوب هستش ، تو این بازی نه والنسیا و نه یانگ و نه هررا بازی کردن . چیچاریتو و فلینی هم می تونن در کنار 2-3 بازیکنی که اسم بردم تعویض های طلایی فن خال باشن.

موفق باشید

4. 12 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بازیکن بد به جز کریک نداشتیم
    حمید جان اونقدرا هم بد نبود... اشتباهش رو با پاس گل اول به دپای جبران کرد (راستی چقدر گل دوم دپای قشنگ بود، یاد نانی افتادم یه لحظه) + در ادامه بازی هم در خدمت تیم بود.
    درباره تعویض هم تا الان که کریک و شواین اشتایگر بازیکنای یه نیمه ای مون هستند تا تصمیم سرمربی چی باشه.
    پسر فکر کن یه زمانی بعد اسکولز، کلورلی وسط زمین داشت توپ پخش میکرد!! یعنی او مای گاد تو این خاطره ی عجیبی که در کمال تعجب در انتهای فصل با قهرمانی تیم فرگی به پایان میرسید!!

6. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

مثل اینکه اوتامندی تو تست پزشکی سیتی شرکت کرده و به این تیم خیلی نزدیکه......

منچستر با این همه سر وصدا و شایعه نتونست جذبش کنه حالا سیتی چه چراغ خاموش جذب میکنه...

8. 10 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام و تبریک
    گفتنی هارو که دوستان گفتند.اما دلم نیومد از بازی خوب تیم نگم.حفظ مالکیت توپ و چرخش عالی توپ با کمترین اشتباه.در دقایق پایانی یک روند بسیار زیبا از تیم دیدیم که واقعا لذت بخش بود.نمیدونم چند تا پاس یا چند دقیقه شد اما شخصا از اون همکاری تیمی عالی،پیدا کردن همدیگه و بازی بدون اشتباه خیلی خیلی خوشم اومد.
    البته گاهی لازمه کارهای ریسکی انجام بشه مثل همون دریبل های دیپای که دفاع رو بهم می ریخت.جدای این،گاهی هم باید سرعت پاسها و تعویص منطقه بالاتر بره تا زمان لازم به حریف برای سازماندهی دفاعی داده نشه.در کل این پیشرفت تیم قابل ستایش هست.این یکی از تاثیرات تمرینات فنخال هست که پارسال باعث پیشرفت حیرت انگیز یانگ شد و امسال و تا اینجا،بلیند،اسمالینگ،دارم یان،یانوزای روز به روز دارند بهتر میشوند که البته حفظ این روند مشکل هست اما همینکه تیم در جهت درستی قرار داره کافیه.

دیپای با بازی بسیار خوبش تا حدود زیادی از فشار اولیه خارج شد.با اینکه گاهی کم دقتی داره اما اعتماد بنفس خوبی داره و البته یکم غرور که نباید زیاد باشه.کاش رونی هم امشب گل میزد اما وینی در این سالها عادت کرده که در خدمت تیم باشه تا گلزنی.اینکه ماتا پشت سر رونی بازی نمیکنه بیشتر به این مسئله برمیگرده که فنخال بدنبال یک زوج سریع و هماهنگ در خط حمله هست.یعنی یک مهاجم نوک و یک مهاجم دوم که فعلا با رونی به عنوان مهاجم نوک و با دیپای و یانوزای به عنوان مهاجم دوم بازی گرفته شده است.البته همونطور که در دقایق بازی دیدم،با ورود چیچاریتو،رونی مهاجم دوم شد.

نکته جالب دیگه تغییر روند بازی تیم با ورود فلینی بود و از زمانیکه وارد زمین شد،تقریبا تمام ارسال ها برای فلینی انجام شد.تاکتیکی که پارسال خیلی انجامش دادیم و تیم کاملا باهاش اشنا هست و چقدر هم خوب جواب داد.اما اصلا دوست ندارم تاکتیک اصلی بشه

این صحنه برای زمانیست که رومرو مصدوم شد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقیقا مثل بازی قبل،دخیا و والدز داشتن باهم اسپانیولی غیبت میکردند لیندگارد بنده خدا هم تک و تنها.

10. 12 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام
    بازی خیلی خوبی بود و در روند تیمی پیشرفت و رشد رو میشد مشاهده کرد و امیدوارم این روند به همین شکل ادامه پیدا کنه.

در مورد تعویض کریک، فن خال بعد از بازی گفت : تعویض کریک و شواینی یک تعویض تاکتیکی بود و ربطی به گل به خودی نداشت،
    من باید شواین اشتایگر رو هم دوباره آماده کنم و میخواستم این بار یک نیمه کامل به اون فرصت بازی بدهم تا آمادگیش بیشتر شود، این دلیل اصلی تعویض کریک در نیمه ی دوم بود.

چند تا نکته از بازی دیروز که به نظر من رسید :
    به نظر من کریک بد نبود و گل به خودی هم یک حادثه بود و ممکن بود برای هر کسی پیش بیاد
    زمانی که رومرو مصدوم شد والدس و مخصوصا دخیا داشتن میخندیدن و دخیا خیلی تلاش کرد که نشون نده داره میخنده و با حرکات لب لبخندش رو مخفی کرد.
    شواینی جزو بازیکن های خوب میدان بود و تاثیرش توی گل سوم کاملا مشخص بود (گرفتن توپ از مروان ، صبر برای اینکه مروان بره داخل محوطه ، پاس به ممفیس و ...)
    شواینی آمادگیش کاملتر بشه میتونه فیکس 90 دقیقه بازی کنه و خیالمون از بابت وسط راحت باشه
    من دیشب کاملا اسمالینگ رو در قامت یک فردیناد دیدم، خیلی هم خوب بازی کرد، امیدوارم همچنان پیشرفت کنه و روز به روز بهتر بشه
    مهم ترین نکته برای من لبخند و شادی سرالکس توی ورزشگاه بود که کاملا باعث روحیه میشه
    من بازی رو از شبکه های همسایمون نگاه کردم چون میدونستم مزدک چرند زیاد خواهد گفت ، نکته منفی بازی احتمالا گزارش مزدک میرزایی بود که چند تا تیکش رو توی اینترنت گوش دادم
    این جو طرفداری از بارسلونا توی گزارشگرهای صدا و سیما واقعا روی مخ هست و تمام فکر و ذکرشون شده بارسلونا و مسی و ...

مرسی.

12. 12 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اوتامندی دیگه باید بازیکن سیتی دونست سیتی تنها نقطه ضعفش خط دفاعش بود که با اومدن اوتامندی دارن خط دفاع هم تقویت میکنن خط حملشون هم که نیاز به تعریفی نداره با اختلاف زیاد بهترین تیم انگلیس هستن در کارای تهاجمی - در حال اقدام برا خرید دی بروین هم هستن

پدرو هم در آستانه انتقال به چلسی قرار داره و اینم داره منتفی میشه

فقط اینجا سوال پیش میاد وودوارد برای چه کاری رفته بود اسپانیا

خط حمله تیم هم نیاز به تقویت داره و هیچ خبری هم نیست از جذب بازیکن
    Last edited by clau; 19-08-2015 at 14:56.

14. 13 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اوتامندی و پدرو 1 ماهه دارن به منچستر لینک میشن ولی سیتی و چلسی در کمتر از 1 هفته هر دو دارن به خدمت میگیرن ! سیتی با اون همه دفاع با تجربه و خوب؛ چلسی هم با عناصر تهاجمی مناسب (هرچند به این خرید نیاز داشت)، بعد ما با نصف تجربه اون مدافعان و نصف قدرت اون عناصر تهاجمی هاج و واج فقط نظاره می کنیم !!
    امیدوارم بودیم حداقل یه خرید در فاز تهاجمی داشته باشیم ولی اونم داره منتفی میشه که خیلی بده. امیدوارم در روزهای آتی یه خبرهایی بشه ..

16. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

به نظر میرسه که دیگه این فصل ورودی نداشته باشیم
    پدرو که به چلسی رفت اتامندی هم به السیتی اونم خیلی چراغ خاموش ... فقط هیاهوش برای ما بود

صحبت مولر هست که خیلی خیلی بعیده ....

18. 9 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

واقعا از پیوستن پدرو به چلسی خوشحالم ، یه جورایی می شه گفت بارسا پدرو رو به چلسی انداخت ! و من خیلی خوشحالم که تیم دنبال همچین بازیکنی نرفت . بارها گفتم سبک بازی پدرو اصلا و ابدا به درد لیگ برتر نمی خوره و جالبه تیمی که در اون کوادرادو که به مراتب سرعتی تر و قدرتی تر هستش نتونسته موفق بشه ، پدرو رو خریده ! فکر کنم واسه تیم رزروشن هم الان یه 11 نفر بازیکن دارن !

در مورد خرید ها ، من به نظرم باید یه مقدار منطقی باشیم ، فکر نمی کنم دیگه تیم خرید دیگه ای داشته باشه . یادمون هم نره فلسفه ی منچستر خرید های خیلی زیاد نیستش . ما مثل چلسی ، سیتی و آرسنال نیستیم . اون ها هرچند هر کدوم حداقل یه مینی بوس از ما بازیکن بیشتر دارن ، ولی منچستر قرار نیست روند اون ها رو پیش بگیره. ما امسال خرید خوب زیاد داشتیم ، بله ، اما دلیلش اینه که چندین و چند سال بود با 16-17 بازیکن ثابت داشتیم کار می کردیم. استاد ! میرزائی در بازی پریشب اشاره کرد که منچستر هم ! خرید های زیادی داشته . یکی نیست بگه شما همون تیمی که طرفدارش هستی رو یه نگاه بنداز ! ببین چطوری خرید می کنن . کی منچستر ( سوای امسال ) اون مدلی خرج کرده؟! تازه شما بهترین بازیکن جهانی رو در تیمتون دارید که اگه تو خیخون هم بازی کنه ، تیم هر بازی 3 تا گل می تونه بزنه

نکته ی دیگه اینکه من با وضعیتی که تیم های چلسی ، سیتی و آرسنال دارن اصلا از تیم توقع قهرمانی ندارم . ما همین که سهمیه بگیریم کافی هستش ، مورد دیگه هم اینکه فکر می کنم اگه خرید دیگه ای انجام بشه اون در ژانویه هستش. در خط حمله هم با دیدن بازی فلینی و هرناندز کاملا نظرم برگشت و فکر می کنم دیگه نیاز به مهاجم نداریم ، تازه ما ویلسون رو هم داریم . فقط اگر 1 درصد قراره یه مهاجم بخرن به جای پدرو که خوشبختانه نیومد ، کاش یه گزینه ی سرعنی باشه ، کسی مثلا مثل چمبرلین آرسنال ، Ayew سوانسی ، لنس ساندرلند ، Narsingh بازیکن PSV ، بوتیوس ( بازل ) ، همچین بازیکن هایی که هم قدرتی باشن و هم سرعتی ، تکنیک هم داشته باشن . امثال گایتان و پدرو بیشتر به درد سری آ می خورن تا لیگ برتر. یا این مدل یا یه مهاجم هدف مثل گومیس سوانسی .

20. 11 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •