تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 13 اولاول ... 28910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 122

نام تاپيک: چشم چرانی

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من چشم چرانی نمیکنم یعنی شرایط رو قبل از همه چیز میسنجم، مثلا اگه یه دختری نگاه من رو با نگاه جواب داد بعد بهش لبخند میزنم و بعد بر اساس رفتا متقابل اون پیش میرم.
    به عنوان یه مذکر نمیتونم زیبایی جنس مونث رو تحسین نکنم ولی خب گفتم که شرایط خیلی مهمه یه خانمی که با آقاش داره رد میشه رو اخلاقا پسندیده نیست بهش خیره شد ، یا وقتی با دختری که باهاش هستم بیرون هستم نمیتونم به یه دختر دیگه در حضور اون توجه نشون بدم.
    خلاصه خیر الامور اوسطها.

2. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

شما حرف بنده رو تایید کردید پس.
    مشکل در اون "عده" هست و نه پوشش؛ چون چه در آمریکا و چه عربستان همین اتفاق داره میوفته.

درمان اون افراد هم با ازدواج صورت نمیگیره.
    چون ازدواج درمان نیست. ازدواج و پیدا کردن شخصی که از لحاظ عاطفی، جنسی و خیلی مسائل عمیقتر و گسترده تر شریک انسان باشه هدف همه افراد هست.
    اما در زمان صحیح و باید با شریک صحیح انجام بگیره، نه فقط برای ساکت کردن نیاز جنسی.

+
    به پیشنهادتون عمل کردم و ویدئو رو دیدم، با اینکه وقتی چند ماه پیش اومده بود مطمئن بودم چیز خاصی نیست.

اگر در حد مبتدی به زبان انگلیسی آشنا باشید متوجه شدید که حرف هایی که به این خانم زدن چیزی جز:
    روزی خوبی داشته باشید، خیلی خوشگلی، خدا نگهت داره، با من دوست میشی؟، اگر شمارمو بدم باهام حرف میزنی؟ ...
    نبود. جز یک نفر که مشکل داشت و مدت طولانی بدون حرف زدن کنار این خانم راه رفت.
    این عکس یکی از مجلات ایران هست.
    من مشابه این پوشش رو در بسیاری از خیابان های تهران میبینم.
    و متاسفانه متلک هایی هم که به این خانما انداخته میشه از شمارش خارجه.

جدیدا هم خیابان با مجالس میهمانی اشتباه گرفته میشه، کسی مخالف تمیزی و پاکیزگی نیست.
    اما واقعا در غرب هم با چنین لباس هایی بیرون بیان چشم چرانی صورت نمیگیره؟
    درسته در غرب حجاب نیست ولی آرایش هم تا این حد نیست.

در هر جای دنیا آرایش خارج از عرف باشه متلک و چشم چرانی دیده میشه و تو ایران میزان این آرایش بیشتره.

Last edited by Motaharri; 16-03-2015 at 16:07.

4. 3 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

این عکس یکی از مجلات ایران هست.
    من مشابه این پوشش رو در بسیاری از خیابان های تهران میبینم.
    و متاسفانه متلک هایی هم که به این خانما انداخته میشه از شمارش خارجه.

جدیدا هم خیابان با مجالس میهمانی اشتباه گرفته میشه، کسی مخالف تمیزی و پاکیزگی نیست.

در هر جای دنیا آرایش خارج از عرف باشه متلک و چشم چرانی دیده میشه و تو ایران میزان این آرایش بیشتره.

مغلطه میفرمایید ...
    ما داریم راجعبه حالت عادی صحبت میکنیم، وگرنه بنده هم برهنه برم بیرون همه نگاه میکنن و متلک میندازن.

اگر قرار به استناد به همچین چیز هایی است که در بعضی از سواحل استرالیا، برهنه بودن مجاز است و کسی هم به کسی کاری نداره بنابراین نتیجه میگیریم مشکل از پوشش نیست.
    اگر تصمیم به تفکر منطقی و نگاه همه جانبه به مساله گرفتید، اون زمان میشه صحبت کرد.

ممنون

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مغلطه میفرمایید ...
    ما داریم راجعبه حالت عادی صحبت میکنیم، وگرنه بنده هم برهنه برم بیرون همه نگاه میکنن و متلک میندازن.

اگر قرار به استناد به همچین چیز هایی است که در بعضی از سواحل استرالیا، برهنه بودن مجاز است و کسی هم به کسی کاری نداره بنابراین نتیجه میگیریم مشکل از پوشش نیست.
    اگر تصمیم به تفکر منطقی و نگاه همه جانبه به مساله گرفتید، اون زمان میشه صحبت کرد.

ممنون
    ربطی به مغلطه نداره.
    بهتره از اونایی که خارج از کشور زندگی کردن و بعدا وارد ایران میشن بپرسین که ایرانی ها چقدر در خیابان آرایش دارن.

اون سواحل ایتالیا و... هم که مثال میزنی مکان عمومی نیست، هرکس دلش خواست میره و هرکس دلش نخواست نمیره.
    و مسئولیت کسی که میره هم پای خودشه.

اما خیابان مکان عمومیه که هر آدمی با هر طرز فکری هست، پس بستگی به عرف جامعه آرایش کردن زیاد و به نمایش گذاشتن اعضای غیر عرف به چشم چرانی کمک میکنه.
    شما هم اگر تصمیم گرفتین جامعه تون و سایر جامعه ها رو بهتر بشناسین اونزمان میشه صحبت کرد.

ممنون

7. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ربطی به مغلطه نداره.
    بهتره از اونایی که خارج از کشور زندگی کردن و بعدا وارد ایران میشن بپرسین که ایرانی ها چقدر در خیابان آرایش دارن.

اون سواحل ایتالیا و... هم که مثال میزنی مکان عمومی نیست، هرکس دلش خواست میره و هرکس دلش نخواست نمیره.

اما خیابان مکان عمومیه که هر آدمی با هر طرز فکری هست، پس بستگی به عرف جامعه آرایش کردن زیاد و به نمایش گذاشتن اعضای غیر عرف به چشم چرانی کمک میکنه.
    شما هم اگر تصمیم گرفتین جامعه تون و سایر جامعه ها رو بهتر بشناسین اونزمان میشه صحبت کرد.
    ممنون
    تا حالا فکر کردید به چرایی این مسئله که آرایش در ایران بیشتر از کشورهای غربی است؟

و اینکه "آرایش با چشم چرانی رابطه مستقیم داره" ، آیا تحقیق و مطالعه ای برای تاییدش هست؟

9. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

به نظر من در اکثر جوامع سنتی که باور اینه که چشم چرانی بد هست ، همه ی افراد جامعه در سن خیلی پایین ازدواج میکنن و اکثرا هم مرد ها هر چند تا زن بخوان میگیرن .
    و در جوامع مدرن هم که دوباره چشم چرانی چندان پدیده ی جالبی نیست ، آزادی وجود داره و افراد میتونن در همون سنین پایین معاشقه کنن و کنجکاوی و نیاز جنسیشون رو برطرف کنن .
    اما از طرفی در جامعه ای که از سنتی بودن داره به سمت مدرنیته میره ، باز دوباره چشم چرانی بده ، اما افراد جامعه در یک شوک به سر میبرن و اکثر کسانی که چشم چرانی میکنن و کلا سایر مشکلات جنسی رو دارن ، از اول با آموزش های اشتباه جنسی به بار اومدن که نهایتا در فرم های مختلفی همچون چشم چرانی یا ترقه انداختن زیر پای جنس مخالف و ... خودشو بروز میده .

11. 5 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

ربطی به مغلطه نداره.

ممنون
    سواحل استرالیا !
    در مکان های عمومی هم هستند افرادی که برهنه میان و کسی کاری نداره، تصاویرش در اینترنت موجوده.

پس به چشم چرانی "کمک" میکنه ! شما دائما حرف بنده رو تایید میکنید و در عین حال در حال مجادله اید.
    بنده هم عرضم این بود که چشم چرانی و متلک گویی فعل هایی هستند که فاعلش باید از انجامش بپرهیزد ...
    من هم مثل شما در خیابان قدم میزنم و خیلی از خانم ها و دختر خانم ها رو میبینم، اما خوشبختانه ادب و فرهنگ بهم آموخته شده و کاری نمیکنم که به کسی آسیب روحی یا جسمی وارد بشه.

شما اما قصدتون اینه که با دلیل قرار دادن چیز دیگه ای مسئولیت انجام فعل رو به جای فاعل به گردن کس دیگری بندازید.
    "من به فلانی متلک و ... گفتم، چراکه رنگ پالتو اش به قدری قرمز بود که چشمم را گرفت، من بی تقصیرم، رنگ پالتو منو مجبور کرد"
    یا
    "فلانی رنگ قرمز جیغ پوشیده بود و آرایشش زیاد بود، پس حقش بود که بهش متلک گفته بشه و کارهای دیگری باهاش بکنند و این چیزی بود که با این پوشش داشت طلب میکرد"

چنین استدلال هایی نه واقعی هستند و نه طبیعی و نه نشان یک جامعه سالم، یک بار دیگه بهتون یاد آوری میکنم که زنان در عربستان با اینکه برقع میپوشن
    بسیار مورد متلک گویی و چشم چرانی قرار میگیرند.

برای بنده چنین تحلیل هایی مضحک و در حد جکی اند که فقط میشه بهشون پوزخند زد.

اما نظر شما هم حتما محترمه
    صحبت دیگه ای ندارم
    ممنون

13. این کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان در یه مورد همگی در یه اشتباه سهیم هستید اونهم اینه که آرایش در ایران بیشتر از غرب نیست. این رو خودم چون تو کار پخش عمده لوازم آرایشی هستم میدونم. در ایران و سایر کشورهای خاورمیانه ای این سبک آرایش هست که غلیظ هست. آقایون اگه آرایشی لایت و نچرال باشه اصلا متوجه نمیشن طرف آرایش داره فکر میکنن ظاهر معمولیش هست، من که کارم اینه متوجه میشم غربی ها چقدر آرایش دارند.
    تازه سود لوازم آرایشی تو ایران کمتر هم هست چون از انواع ارزانتر استفاده میشه طرف سودش میره تو تعداد فروش نه کیفیت فروش، یه دسته مواد آرایشی هم که تو غرب طرف دارند ولی تو ایران به خاطر هزینه بالاش خیر دسته ای از مواد آرایشی هستند که در طول مدت و با استفاده مداوم آثار خودشون رو روی پوست نشون میدن.
    خلاصه جامعه عادی غرب رو ندیدم ولی همین خانومای بازیگر و ... که آقایون ما متوجه آرایششون نمیشن هم مقدار هم پول هم زمان بیشتری خرج آرایش خودشون میکنن.

15. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان در یه مورد همگی در یه اشتباه سهیم هستید اونهم اینه که آرایش در ایران بیشتر از غرب نیست. این رو خودم چون تو کار پخش عمده لوازم آرایشی هستم میدونم. در ایران و سایر کشورهای خاورمیانه ای این سبک آرایش هست که غلیظ هست. آقایون اگه آرایشی لایت و نچرال باشه اصلا متوجه نمیشن طرف آرایش داره فکر میکنن ظاهر معمولیش هست، من که کارم اینه متوجه میشم غربی ها چقدر آرایش دارند.
    تازه سود لوازم آرایشی تو ایران کمتر هم هست چون از انواع ارزانتر استفاده میشه طرف سودش میره تو تعداد فروش نه کیفیت فروش، یه دسته مواد آرایشی هم که تو غرب طرف دارند ولی تو ایران به خاطر هزینه بالاش خیر دسته ای از مواد آرایشی هستند که در طول مدت و با استفاده مداوم آثار خودشون رو روی پوست نشون میدن.
    خلاصه جامعه عادی غرب رو ندیدم ولی همین خانومای بازیگر و ... که آقایون ما متوجه آرایششون نمیشن هم مقدار هم پول هم زمان بیشتری خرج آرایش خودشون میکنن.
    دوران تحصیل استاد خانمی داشتیم که آمریکا بزرگ شده بود، ایشون میگفت اونجا خانما مثل اینجا آرایش نمیکنن، میگفت فقط وقتی سنشون میره بالا و زیبایی طبیعیشون رو از دست میدن کمی آرایش میکنن ... از نظر پوشش هم میگفت لباساشون خیلی ساده هست و با چیزهایی که تو فیلما نشون میدن زمین تا آسمون فرق میکنن ...

از طرف دیگه هم آمار رسمی نشون میده تو ایران آرایش خیلی خیلی بیشتره، هم آمار داخلی هم خارجی ...

17. 7 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوران تحصیل استاد خانمی داشتیم که آمریکا بزرگ شده بود، ایشون میگفت اونجا خانما مثل اینجا آرایش نمیکنن، میگفت فقط وقتی سنشون میره بالا و زیبایی طبیعیشون رو از دست میدن کمی آرایش میکنن ... از نظر پوشش هم میگفت لباساشون خیلی ساده هست و با چیزهایی که تو فیلما نشون میدن زمین تا آسمون فرق میکنن ...

از طرف دیگه هم آمار رسمی نشون میده تو ایران آرایش خیلی خیلی بیشتره، هم آمار داخلی هم خارجی ...
    هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی حرف ایرانی هایی که از غرب میان رو باور نکنید این ها از روش مغالطه پسر دکتر حسابی استفاده میکنند!
    یه تصور آرمانی از جایی یا کسی دارند بعد چون دیگران اون شخص یا اون جامعه رو ندیدند و به خوبی نمیشناسند هر چیزی به نظرشون درست میاد رو به اسم اونا تحویلت مخاطبشون میدن.
    من خودم جوامع غربی رو ندیدم ولی اکثر کسایی که در رسانه ها میبینم ملت میگن اینا آرایش ندارن نمونه بارزش این عروس ملکه انگلیس (طرف میگه تو عروسیش هم بدون آرایش بود!) من که کارم اینه تشخیص میدم این خانم فقط فاندیشنی که در روزهای عادیش حتی استفاده میکنه خیلی زیاده یا رنگ موهاشون و همینجوری جنسشون رو کاملا حرفه تغیییر دادند.
    در مورد لباس و بقیه مسائل مرتبط هم من عضو یه شبکه اجتماعی هستم (انگلیسی زبان) اگه خواستید معرفی میکنم پیرامون جوان ها هست و مسائلشون بیشتر حول عشق و رابط و قرار و جدایی و مد و فشن و اینجور چیزها. هیچ فرقی من بین سلایق و احتیاج کاربرای اونجا و جوان های جامعه خودمون نمیبینم، بجز اینکه اونها یه مرحله تو بعضی مسائل جلوتر هستند.

در مورد آمار مصرف شاید به آمار آره ولی این آمار ریزبینی توشون صورت نگرفته اینجا اگه یه کالای آرایشی 1 دلار هست و یه خانمی 12 تا در سال ازش تهیه میکنه، همون کالا در حجم و کیفیت بالاتر 100 دلاریش هم موجوده که یه خانم غربی شاید یه دونه در سال ازش تهیه کنه.
    Last edited by Captain_America; 18-03-2015 at 11:20.

19. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •