تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 19 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 184

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی باشگاه داماش گیلان |فصل 1392-1393

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

ظهور یک بزهکار تازه در فوتبال رشت!

بزرگترین مصیبتی که در این سالها دامن داماش را گرفته است نه بی پولی این تیم است و نه داستان گرفتاری مالک متمولش. مهمترین مساله داماش مصدومیت های همیشگی بازیکنانش است.

گل - نه اینکه این مصدومیت متوجه بازیکنان خاصی باشد و این تسلسل مصدومیت در بین آنها به صورت متوالی ادامه داشته باشد، نه! موضوع مهم درست همین جاست که در داماش انگار به صورت چرخشی هر دوره ای گروهی از بازیکنان به واسطه مصدومیت از میادین دور می شوند و بعد از بهبود دوباره نوبت به گروهی دیگر می رسد. آنچه در ذهن هواداران داماش اما حک شده است، یک موضوع است: تیم شان همیشه باید مصدوم داشته باشد! از این رو است که در کنفرانس های مطبوعاتی پیش از بازی، معمولا نخستین پرسشی که از مربیان داماش پرسیده می شود یک جمله تکراری است: لطفا نام مصدومان و محرومان احتمالی داماش را بگویید!

برای بررسی این موضوع سه احتمال را می توان مطرح کرد: 1- نوع تمرینات داماش مناسب نیست. 2- سن بازیکنان داماش بالاست و زود مصدوم می شوند. 3- مشکل از نوع زمین تمرین و مسابقه آنهاست.

مورد اول به سرعت رد می شود وقتی که بدانیم در این سه سال داماش شش مربی با دیدگاه های مختلف به خود دیده است. اینکه باور کنیم: دینورزاده، تارتار، قاسمپور، هرندی، درخشان و ناظمی همگی نوع تمریناتشان مناسب نیست غیرممکن است. مورد دوم هم به دلیل اینکه معمولا در بین مصدومان داماش همه نوع رنج سنی دیده می شود بازهم قابل قبول نیست، چرا که همین الان بازیکنان جوانی چون: سعید قدمی و سعید حلافی در خیل مصدومان نامشان دیده می شود و باتجربه هایی چون حاجتی و مهدوی و رسول بروش هم مشتری ارتوپد تیم هستند. پس باید برسیم به مورد سوم: مصیبتی به نام چمن مصنوعی! همان بهانه ای که محمد محمدی به آن استاند کرد تا در رشت به میدان نرود و از حضور در تمرینات داماش تفره برود. همان نامی که در سرسبزترین استان ایران یک پاردوکس بزرگ محسوب می شود. در شهری که در بین موزاییک های پیاده روهایش چمن می رویید ورزشگاه پیرشهرش بی چمن است!

به این آمارها توجه کنید:

نمونه ای از مصدومیت های بازیکنان در داماش:

محمدرضا مهدوی: از هفته پنج لیگ(24 امرداد) تاکنون.

مصطفی حاجتی: از هفته نهم لیگ (22شهریور) تا کنون.

سعید قدمی: از تمرینات ابتدای فصل تاکنون

رسول بروش: از هفته اول لیگ برتر تا کنون.

محمد آبشک: از هفته چهارم (19 امرداد) تا هفته دهم ( 29 شهریور)

افشین چاوشی در فصل گذشته تقریبا یک نیم فصل را از دست داد( از هفته چهارم تا هفته شانزدهم)

محمد غلامی در تمام یک فصلی که در داماش حضور داشت از درد کمر رنج می برد و پزشکان اصلی ترین دلیل تشدید درد را بازی در چمن مصنوعی اعلام کرده بودند.

اما در توجیح برچیده شدن چمن طبیعی از عضدی یک نکته را باید عنوان کرد: منطقه منظریه رشت (همان محلی که ورزشگاه عضدی در آنجا واقع شده است) در قدیم به زمین طیاره معروف بوده و قرار بود فرودگاه رشت را آنجا بسازند، از این رو تمام زمین منطقه را با سنگ های بزرگ و اوور سایز پر کرده اند و هر قسمت از این منطقه را حفاری کنید تا عمق بیش از دو سه متر فقط سنگ خواهید دید. در هنگام ساخت عضدی هم در بیش از چهل سال پیش، منطقه زمین فوتبال را با ماسه پر کرده بودند تا صاف و نرم تر شود از قسمتهای مجاورش و از این رو هر تخم چمنی که در این سالهای متمادی در عضدی کاشته می شود به دلیل جنس زمینش زود می سوزد و جواب نمی دهد.

همه شاکی هستند!

افشین ناظمی در ارتباط با این چمن می گوید: "ببینید از اول وضعیت این چمن این مدلی نبود. روزی که چمن عضدی مصنوعی شد ما همه خوشحال بودیم که خلاصه صاحب یک زمین مناسب شدیم. در سال اول هم همه ی تیم های مهمان از این چمن راضی بودند، اما رفته رفته این زمین کیفیتش را از دست داد تا شد اینی که حالا می بینید." پس احتمالا مشکل باید از جنس چمن خریداری شده باشد که اینقدر زود تحلیل رفته است؟ علی سراوانی مدیر روابط عمومی داماش اما نظر دیگری دارد: " اصلا حرف شما را در مورد جنس بد این چمن قبول ندارم. روزی که باشگاه داماش قرار شد چمن عضدی را به مصنوعی تبدیل کند، بهترین و گرانترین متریال موجد در بازار را خریداری نمود. مشکل از جای دیگر است. اصلا قرار نبود از این چمن اینقدر کار کشیده شود. استانداردش این است که هر سه چهار ماه یکبار دستگاه بیاورند و چمن را شانه کنند اما از روز اول تا حالا فقط یکبار این کار صورت پذیرفته است!"

محمدرضا مهدوی کاپیتان رشتی ها که حالا همه مصدومیتش را به چمن عضدی ربط می دهند به نوعی حرفهای سراوانی را تایید می کند: ببینید وقتی من رفتم پیش یکی از بهترین متخصین ارتپد کشور و او عکسها را دید گفت: پایت هیچ مشکلی ندارد. نه شکستگی نه چیز دیگری. اما من کماکان درد داشتم و نمی توانستم راه بروم. مطمئنن کیفیت بد این زمین روی پاهای من اثر منفی گذاشته است. عضدی از صبح تا شب زیر بار مسابقه است، مدرسه های فوتبال، بازی های لیگ گیلان و نوجوانان و جوانان و امید. ما هم که هم اینجا تمرین می کنیم و هم مسابقه می دهیم. به خدا گاهی اوقات می بینیم که یک قسمت از زمین فرو رفته و کاملا پستی بلندی دارد!"

اما چاره کار در این شرایط چیست؟

"علی نظرمحمدی از مربیان فعلی داماش می گوید: اگر نوع مصدومیت های بازیکنان داماش آسیب های عضلانی بود باید تقصیر را به گردن ما انداختید که خوب بدنسازی نکردیم یا فشار تمرینات با بدن بازیکنان نامتناسب است. اما موضوع این است که دردهایی در ناحیه پا و کمر بچه ها ظاهر می شود که نامرعی است. مثلا پای مهدوی یک استخوان اضافه آورده است! در حال حاضر ما چاره کار را در این دیدیم که دیگر در عضدی تمرین نکنیم و تنها روز مسابقه به عضدی برویم. زمین هایی مانند سردارجنگل که اتفاقا از عضدی خیلی دورتر است و برای بچه ها رفت و آمد به آنجا سخت تر است، اما به دلیل دارا بودن چمن طبیعی معمولا با استقبال بیشتری روبرو می شود." پس فعلا داماشی ها چاره کار را در پاک نمودن صورت مساله دیده اند. اینکه بازهم در کشور ما یک سرمایه گذاری صورت گرفته و به دلیل استفاده نادرست و بیش از حد و عدم وجود داشتن یک تیم تحویل و نگهداری در وزرات ورزش خیلی زودتر از حد مجازش فرسوده شده و باید چون خاری در چشم تحملش کرد!

2. 3 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

ناظمی: از عملکرد بازیکنان راضی نیستم/ استقلال بازی بسته‌ای ارائه کرد

سرمربی تیم فوتبال داماش گفت: از عملکرد بازیکنانم مقابل استقلال خوزستان راضی نیستم.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، افشین ناظمی پس از تساوی بدون گل تیم‌های داماش و استقلال خوزستان اظهار داشت: بازی خوبی نبود هر چند که ما بهتر از استقلال خوزستان بازی کردیم اما بازی همیشگی خود را انجام ندادیم. استقلال فضاها را بسته بود و بازی بسته‌ای انجام می‌داد آنها روی توپ‌های بلند برنامه‌ریزی داشتند و ما نتوانستیم آن بازی‌ای که می‌خواهیم را به نحو احسن به نمایش بگذاریم.
    وی ادامه داد: ‌از عملکرد بازیکنان راضی نیستم، فضاهایی که استقلال بسته بود باعث شد نتوانیم به گل برسیم. امیدوارم این مسئله در دیدارهای آینده برطرف شود.
    سرمربی داماش در مورد تغییر در ترکیب اصلی این تیم عنوان کرد: ما بر اساس شیوه بازی تیم مقابل‌مان ترکیب تیم را می‌چینیم. مهدوی پس از مدت‌ها به ترکیب تیم بازگشت و نیاز به فرصت دارد تا به فرم ایده‌آل خود برسد. او قبل از مصدومیت بهترین بازیکن ما بود.
    وی در مورد حضور چاووشی یادآور شد: از چاووشی استفاده کردم و فکر کردم او می‌تواند به ما کمک کند مطمئن هستم در نیمه اول حداکثر توان خود را در زمین به نمایش گذاشت.

4. 4 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازیکنا تهشون همینه !!! انتظار معجزه داره سرمربی !؟ بودن ناظمی هم تا الان که چیزی به فوتبال داماش اضافه نکرد !! یه حرکت ترکیبی تیو این بازیای اخیرشون ندیدیم !

6. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

بازیکنا تهشون همینه !!! انتظار معجزه داره سرمربی !؟ بودن ناظمی هم تا الان که چیزی به فوتبال داماش اضافه نکرد !! یه حرکت ترکیبی تیو این بازیای اخیرشون ندیدیم !
    نمیدونم موضوع چیه که بعضی بازیکنهای تیم در نیمه دوم قدرت دویدن ندارن!!
    مهدوی که معلومه بخاطر مصدومیتشه ولی مثلا چاووشی و حسن زاده که دیگه از مدار بازی خارج شده بودن!!! چاووشی که اول نیمه دوم تعویض شد
    کلا باید یه فکری برای تیم بشه وگرنه نیم فصل دوم به مشکل بر می خوریم

8. 3 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

ایران ، آسیا ; امیر عابدینی

10. 4 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

قرارداد فدراسیون با اسپانسر ارزان بسته شده است
    عابدینی: مایلی‌کهن عصبانی شود، یک‌ سال طول می‌کشد آرام شود!/ دایی به او احترام بگذارد

خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: از علی دایی می‌خواهم همانطور که پیش از این به پیشکسوت‌های خود احترام گذاشته، به مایلی‌کهن نیز احترام بگذارد.

امیر عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، درباره وضعیت تیم داماش پس از گذشت 12 هفته از لیگ برتر اظهار داشت: در مجموع از نتایج تیم راضی هستم. با توجه به اینکه 2 بازیکن شاخص‌مان یعنی علیرضا جهانبخش و حسین ابراهیمی را در فصل نقل‌و انتقالات از دست دادیم، بازیکنان جوانی را جایگزین آنها کردیم که خوشبختانه عملکرد خوبی داشته‌اند.

وی اضافه کرد: امیدوارم هواداران داماش از عملکرد تیم راضی باشند. آنها بدانند با جوانان خود برای این تیم در حال سرمایه‌گذاری هستیم.
    مدیرعامل داماش در خصوص مشکلات مالی این باشگاه تصریح کرد: خیلی از مشکلات ما به تدریج در حال حل شدن هستند. البته چک‌هایی از زمان شهرام قویدل‌ (مالک سابق داماش) دست‌مان مانده که باید برای آن فکری کنیم.
    عضو مجمع فدراسیون فوتبال در مورد قرارداد یک‌ساله و 15 میلیارد تومانی فدراسیون با اسپانسر تصریح کرد: اعتقاد دارم اسپانسر تیم‌های ملی وقتی حامی می‌شود کل هزینه‌ها از جمله پول کمپ، پول سرمربی و ... را پوشش می‌دهد چون برند مهمی به نام تیم ملی روی کالای مورد نظر این اسپانسر نقش می‌بندد.
    عابدینی با اشاره به مبلغ قرارداد فدراسیون با این اسپانسر عنوان کرد: شاید به دلیل وضعیت بد فوتبال ما این قرارداد ارزان بسته شده است. اگر فدراسیون تنها یکی، دو پیشنهاد برای بستن قرارداد داشته اشکالی در قرارداد فدراسیون با اسپانسر جدید وجود ندارد ولی اگر پیشنهادات زیاد بوده بهتر بود به مزایده گذاشته می‌شد.
    وی درباره اینکه گفته می‌شود کارلوس کی‌روش در امارات حضور داشت و منتظر پرداخت قسط قراردادش برای ورود به ایران بود، خاطرنشان کرد: دوست دارم این اتفاق نیفتاده باشد. از صحت و سقم این مسئله اطلاعی ندارم ولی اگر درست باشد فدراسیون و علی کفاشیان باید پاسخگو باشند. ما نمی‌توانیم خارج از برنامه‌ کار کنیم.
    در روزهای گذشته بحث اصلی فوتبال بحث و جدال دوباره محمد مایلی‌‌کهن و علی دایی بود. پس از اظهاراتی که مایلی‌کهن بعد از بازی صبا - پرسپولیس علیه دایی انجام داد، سرمربی پرسپولیس نیز پاسخ تندی به اظهارات سرمربی سابق خود داد. عابدینی در این مورد به تسنیم گفت: در فوتبال دنیا از این اتفاقات زیاد می‌افتد ولی در ایران وقتی بزرگتر‌ها با همدیگر دعوا می‌کنند، مشکل‌ساز می‌شود.
    مدیرعامل داماش اضافه کرد: هم دایی و هم مایلی‌کهن برای فوتبال ایران زحمت کشیده‌اند ولی از دایی می‌خواهم همانطور که پیش از این به پیشکسوت‌های خود احترام گذاشته، به مایلی‌کهن نیز احترام بگذارد. مایلی‌کهن وقتی عصبانی می‌شود، یک‌سال طول می‌کشد آرام شود!
    عابدینی در پایان درباره اتهاماتی که دو طرف به یکدیگر زده‌اند، گفت: بهتر است من وارد این مسائل نشوم.

12. 3 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه e3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شمال جهنم

پيش فرض

عشق است داماش گیلان و دیگر هیچ . . .

14. 3 کاربر از e3tar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

به زودی بخشی از مطالبات بازیکنان پرداخت می‌شود
    ناظمی: مقابل پرسپولیس برای برد بازی می‌کنیم/ مردم شاهد فوتبال زیبایی خواهند بود

خبرگزاری تسنیم: سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان گفت: ما در همه مسابقات برای پیروزی بازی می‌کنیم و روز جمعه هم برای شکست پرسپولیس به میدان می‌رویم.

افشین ناظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، درباره دیدار روز جمعه داماش گیلان مقابل پرسپولیس در هفته سیزدهم لیگ برتر اظهار داشت: پس از تعطیلی مسابقات لیگ، تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و از لحاظ روحی و بدنی آماده دیدار با پرسپولیس هستیم.

وی با بیان اینکه آماده انجام بازی جوانمردانه مقابل با پرسپولیس هستند، ادامه داد: داماش مقابل تیم‌های پایتخت خوب بازی کرده و امیدوار هستیم جمعه هم روز خوبی داشته باشیم و بتوانیم از فوتبال استان گیلان دفاع کنیم و با دست پر به رشت باز گردیم.
    سرمربی داماش با اشاره به پیروزی‌های داخل خانه پرسپولیس تصریح کرد: بازی کردن مقابل تیم‌های بزرگ سخت است و خودمان از این مسئله اطلاع داریم. ما در همه مسابقات برای پیروزی بازی می‌کنیم و روز جمعه هم برای شکست پرسپولیس به میدان می‌رویم.
    ناظمی خاطرنشان کرد: پرسپولیس تیم بزرگی است و سرمربی کاربلدی دارد که در این فصل نتایج خوبی گرفته است. پیش‌بینی ما این است که روز جمعه شاهد بازی زیبایی از هر 2 تیم باشیم. مطمئن هستم چه تماشاگرانی که در ورزشگاه حضور خواهند داشت و چه مردمی که از تلویزیون بازی را می‌بینند، لذت خواهند برد.
    سرمربی داماش در خصوص مشکلات دفاعی این تیم گفت: همه ما مشکلات مالی داریم ولی فکر می‌کنم به زودی بخشی از مطالبات بازیکنان پرداخت شود.

16. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ناگفته‌هاي حلافي پس از اتفاقات شب گذشته

مهاجم تيم فوتبال داماش گيلان گفت: به دليل اينکه در ترکيب داماش نبودم و واقعاً دلم از اين فوتبال گرفته بود شب گذشته 95 قرص خوردم تا راحت شوم.

سعيد حلافي در خصوص اتفاقات شب گذشته اظهار داشت: من هميشه عاشق فوتبال بوده‌ام و مثل خيلي از جنوبي‌ها با فوتبال زنده‌ام و به خاطر همين عشق و علاقه فوتبال جزئي از زندگي من است.

به گزارش فارس، وي افزود: من تيم داماش را دوست داشته‌ام که به اين تيم آمده‌ام اما متأسفانه نيمکت‌نشيني و مشکلاتم در اين تيم از لحاظ روحي‌رواني فشار عجيبي به من آورد و باور کنيد از خودم بي خود شده بودم. هيچ‌وقت هم بازيکني نبودم که بخواهم اعتراضي به اين موضوع داشته باشم؛ اما نتوانستم اين موضوع را در دلم نگه دارم.

حلافي ادامه داد: راستش را بخواهيد شب گذشته 95 قرص خوردم تا از خيلي چيزها راحت شوم. دلم عجيب گرفته بود و دست به اين کار زدم اما برخي‌ها نوشته‌اند که من به دنبال برخي مسائل و نوشيدني‌هاي غيرمجاز بودم که خود خدا و مسئولان بيمارستان مي‌دانند که من دنبال اين مسائل هرگز نبوده‌ام و اين فقط حاشيه سازي است ولي راستش را بخواهيد آنقدر فشار رواني بر روي من زياد بود که راستش را بخواهيد 95 قرص خورده بودم.

وي در پايان خاطرنشان کرد: نمي‌دانم چرا در داماش بازي نکردم؛ اما هميشه سعي کردم به پيراهني که مي‌پوشم تعصب داشته باشم ولي نيمکت‌نشيني‌هاي متوالي و برخي اتفاقات بعد از چند مدت خوب هم در اين تيم خوب گيلاني کاري کرد که دست به اين کار بزنم که درباره‌اش زياد نمي‌خواهم حرف بزنم. الآن هم در خوابگاه هستم و حالم خوب است ولي خدا از آنهايي نگذرد که نوشتند من به خاطر برخي از مشروبات الکلي و اين حرف‌ها در بيمارستان بستري شدم. من باز هم مي‌گويم آنقدر فشار روحي و رواني روي من زياد بود که دست به اين کار زدم. همه مي‌گويند در اين فوتبال پول است؛ اما نمي‌گويند يک بازيکن چقدر فشار روحي و رواني تحمل مي‌کند. من فقط با فوتبال زنده‌ام و اگر فوتبال را از من بگيرند چيز ديگري ندارم که از آن دفاع کنم.

حلافي در پايان در خصوص آخرين وضعيت خودش گفت: وضعيتم خوب است. دلم گرفته و نمي‌دانم بايد چه کار کنم فوتبال ورزش پر فراز و نشيبي است که من براي ديدن روزهاي بد آن کم تحمل هستم. برخي مسائل پيش آمد که دست به اين کار زدم اما الان راضيم به رضاي خدا و باور کنيد نمي‌دانم آينده‌ام چه مي‌شود. ولي اتفاقاتي که افتاد فقط به خاطر اين بود چون فوتبال بازي نمي‌کردم. از لحاظ روحي و رواني در بدترين شرايط ممکن بودم و من بازيکني نيستم که بگويم اشکالي ندارد که براي تيمم بازي نمي‌کنم ولي پولم را مي‌گيرم. آنقدر فشار روي من زياد بود که دست به اين کار زدم و حالا بايد ببينم خداي بزرگ براي آينده‌ام چه مي‌خواهد.

18. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ایران ، آسیا ; امیر عابدینی

دوسال راهنماییم رو داداش امیرخان مدیر مدرسمون بودن . راهنمایی کوشا

بی شک تنها مدیریه که بودنش باعث بودن تیم تو لیگه وگرنه با اینهمه مشکلات مگه میشد تیم رو نگه داشت

20. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •