من بازي رو تموم كردم......نظراتمو ميگم:
گيم پلي
عالي بود و البته به نظر من شامل سه بخش :بخش اول تا زماني كه با فروونرها آشنا ميشيم بخش دوم هم تا زماني كه يه نفرو مي بينيم(نميشه بيش از اين گفت) و ادامه بازي تا به پايان ..... .بخش اول مثل هيلو هاي قبلي بود ولي از بخش دوم كلا با يه چيز جديد مواجه ميشيم كه در بخش سوم به اوج ميرسه
كاملا وسيع و سند باكس و بالانس بود بازي و اسلحه هاي زياد بازي به جذابيت بازي اضافه مي كرد از يه چيزي هم خيلي خوشم اومد:محتوای مخفی: ...
در كل عالي بود و البته به نظرم آسونتر از قبلي ها بود و بيشتر چالش مبارزات رو فرونرها بودن و كاوننت ها كمي راحتتر از قبل ميمردن......
صداگذاري
صداي اسلحه ها و ماشينها عالي بود و يكي از بهترين ها بود و حتي صداي تعويض خشاب در يه محيط بسته با يه محيط باز فرق مي كرد .....موسيقي هم عالي بود فقط صداش كم بود و براي من زير صداي خود بازي گم ميشد كه اين اذيتم مي كرد
گرافيك
بدون شك يكي از بهترين گرافيكاي حال حاضر......بازي بدون لحظه اي انديشه تقريبا يك سرو گردن بهتر از بهترين x360 يعني گيرز ٣قرار داره(نبود aa بازي گيرز٣ هنوز در ذهنها هست) .....نورپردازي عالي و تكسچرهاي خوب و فواصل دور عالي و البته aa پيشرفته بكار رفته(البته نه در تمام مواقع) در كنار وسعت بزرگ بازي (كه در هيچ شوتري در اين نسل به اين وسعت نبوده) و تعداد زيادي دشمن با هوش مصنوعي زياد و فريم ثابت (كه خيلي جالب بودكه اين وسعت و گرافيك افت فريم نداشت)گرافيك بازي رو به يك غول در بين عناوين كنسولي تبديل كرده
چهره كاراكترها هم بسيار خوب و در حد بهترينهاي نسل كار شده.....فيلمهاي مابين بازي هم عاليه
اوج گرافيك بازي هم در :
محتوای مخفی: ...
در كل نميدونم منتقدا در مورد گرافيك چي خواهند نوشت ولي اينو ميشه مطمين بود و بدون درنگ گفت كه جزو سه گرافيك برتر كنسولي هست
+
در كل دوستان حتما اين بازي رو انجام بدن چون با يك شاهكار مواجه خواهند شد كه تقريبا از اكثر جهات فعلا رقيبي نداره(لذت بازي هم از آغاز مرحله دوم خواد بود)
تنها ايرادايي هم كه ميشه به بازي گرفت :
هوش مصنوعي هم تيمي ها كماكان جالب نيس
بخش firefight حذف شده كه اونم نميدونم بخش جديد spec ops ميتونه جاشو بگيره يا نه....
.