تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 22 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 216

نام تاپيک: Halo 4

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من بازي رو تموم كردم......نظراتمو ميگم:

گيم پلي
    عالي بود و البته به نظر من شامل سه بخش :بخش اول تا زماني كه با فروونرها آشنا ميشيم بخش دوم هم تا زماني كه يه نفرو مي بينيم(نميشه بيش از اين گفت) و ادامه بازي تا به پايان ..... .بخش اول مثل هيلو هاي قبلي بود ولي از بخش دوم كلا با يه چيز جديد مواجه ميشيم كه در بخش سوم به اوج ميرسه
    كاملا وسيع و سند باكس و بالانس بود بازي و اسلحه هاي زياد بازي به جذابيت بازي اضافه مي كرد از يه چيزي هم خيلي خوشم اومد:
      محتوای مخفی: ... 
    mantis سواري بازي هم جالب بود

در كل عالي بود و البته به نظرم آسونتر از قبلي ها بود و بيشتر چالش مبارزات رو فرونرها بودن و كاوننت ها كمي راحتتر از قبل ميمردن......

صداگذاري
    صداي اسلحه ها و ماشينها عالي بود و يكي از بهترين ها بود و حتي صداي تعويض خشاب در يه محيط بسته با يه محيط باز فرق مي كرد .....موسيقي هم عالي بود فقط صداش كم بود و براي من زير صداي خود بازي گم ميشد كه اين اذيتم مي كرد

گرافيك
    بدون شك يكي از بهترين گرافيكاي حال حاضر......بازي بدون لحظه اي انديشه تقريبا يك سرو گردن بهتر از بهترين x360 يعني گيرز ٣قرار داره(نبود aa بازي گيرز٣ هنوز در ذهنها هست) .....نورپردازي عالي و تكسچرهاي خوب و فواصل دور عالي و البته aa پيشرفته بكار رفته(البته نه در تمام مواقع) در كنار وسعت بزرگ بازي (كه در هيچ شوتري در اين نسل به اين وسعت نبوده) و تعداد زيادي دشمن با هوش مصنوعي زياد و فريم ثابت (كه خيلي جالب بودكه اين وسعت و گرافيك افت فريم نداشت)گرافيك بازي رو به يك غول در بين عناوين كنسولي تبديل كرده
    چهره كاراكترها هم بسيار خوب و در حد بهترينهاي نسل كار شده.....فيلمهاي مابين بازي هم عاليه

اوج گرافيك بازي هم در :

محتوای مخفی: ... 
    مرحله دوم يعني dawn و مرحله سوم و پنجم هست كه مخصوصا مرحله سوم و پنجم فوق العاده بوده

در كل نميدونم منتقدا در مورد گرافيك چي خواهند نوشت ولي اينو ميشه مطمين بود و بدون درنگ گفت كه جزو سه گرافيك برتر كنسولي هست

+

در كل دوستان حتما اين بازي رو انجام بدن چون با يك شاهكار مواجه خواهند شد كه تقريبا از اكثر جهات فعلا رقيبي نداره(لذت بازي هم از آغاز مرحله دوم خواد بود)

تنها ايرادايي هم كه ميشه به بازي گرفت :
    هوش مصنوعي هم تيمي ها كماكان جالب نيس
    بخش firefight حذف شده كه اونم نميدونم بخش جديد spec ops ميتونه جاشو بگيره يا نه....

.
    Last edited by halflife g; 19-10-2012 at 16:38.

2. 11 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

در كل عالي بود و البته به نظرم آسونتر از قبلي ها بود......
    مراد من یه بار روی نرمال بازی رو تموم کردم،به نظرم نسبت به قبل سخ تر بود نرمالش.
    الان دارم روی لجندری میرم،به نظرم نسبت به قبل آسونتره،چون یه بار روی نرمال تموم کردم و با مراحل آشنا هستم فکر نکنم روی لجندری خیلی بازی خیلی آدم اذیت کنه!(هیچوقت اون مرحله فلادها توی هیلو3 رو یادم نمیره،واقعا روی اعصاب بود!)

4. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

هیچوقت اون مرحله فلادها توی هیلو3 رو یادم نمیره،واقعا روی اعصاب بود!

حامد جان یکم کم لطفی میکنی ، اون گرافیکی که من دیدم با اینکه زیاد سررشته ندارم تو تکنیک هایه گرافیکی ، اما قشنگ بالاتر از اون چیزه انتظار داشته شده بود ( چه گرامری ) البته Halo به گرافیک معروف نیست.

6. 5 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

واسه بار دوم این بار رو لجندری تموم کردم دیگه نمیدونم 343 رو چجوری توصیف کنم

گرافیک نسبت به اینکه یه بازی کنسولی بود عالی بود مخصوصا نورپردازی فوق العاده و رندرینگ زیبای ذرات گرد و غبار بدون افت فریم قابل توجه اینم خاطر نشون بشم که تنها باریه که توی 360 استفاده از Radiosity رو تو shadow effects ها بود و تا اونجایی که میدونم پارسال Geomerics گفت که فقط رو NVIDIA's CUDA اجرا میشه ولی دیگه اینا چجوری ران کردن خدا میدونه
    تکسچرهای بازی هم عالی بودن نه فوق العاده چون بعضی از قسمت به دلیل ازدحام NPC ها برای جلوگیر از افت فریم AA به شدت کاهش پیدا میکرد و یه کم لایه ها دندونه دندونه میشد ولی با این حال هم من بیشتر 3 یا 4 بار بیشتر اون حالت رو ندیدم .
    کات سینای بازی دیگه فوق العاده بود کافیه یه بار به لاسکی یه دل ریو توجه کنید میبیند که هیچی از Motion capture عالی استفاده شده بلکه انجین داره ریل تایم موی سرشون رو شبیه به MSSA رندر میکنه که خیلی اونو به واقعیت نزدیک کرده .
    مورد بعدی هم در مورد صداگذاری بازیه که واقعا زیبا کار شده ( تنها رقیبش Frostbite 2 رو میدونم ) حتی در جاهایی که چند چشمه صدا همزمان صدا میدادن بازم خیلی واضح بدون هیچ نقصی بود
    موسیقی هم خوب بود ولی به پای کارای مارتی نمیرسید البته شاید من اینجوری فکر کنم شاید بخاطر خاطراتی که ازش دارم . حالا دیگه نمیتونم بیشتر از این بگم چون فعلا وقتشو ندارم ولی میخوام یه Review درست و حسابی و مو به مو از بازی بنویسم

فقط حالا یه مورد تو داستان واسم گنگه :

محتوای مخفی: بشدت اسپویل 
    مستر چیف بخاطر اپگریدی که Librarian روش اجرا کرد از انفجار جون سالم بدر برد ؟ خدا کنه کورتانا دیگه از بازی حذف نشه تازه باهاش عجین شده بودیم

محتوای مخفی: اسپویل خطرناک ( کات سین اضافی درجه لجندری ) 
    یه مورد دیگه هم این بود که رو لجندری هم همون کات سین بود به غیر از چند ثانیه اضافه تر اونم اینکه وقتی کلا چیف رو بر میدارن دوربین چشاشو نشون میده

8. 3 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا منم گذاشتم مرحله اخر رو فردا برم دیگه به کوب دارم بازی میکنم. دیگه چون به چالشم میکشید برا گرافیک توضیح میدم

حامد جان یکم کم لطفی میکنی ، اون گرافیکی که من دیدم با اینکه زیاد سررشته ندارم تو تکنیک هایه گرافیکی ، اما قشنگ بالاتر از اون چیزه انتظار داشته شده بود ( چه گرامری ) البته Halo به گرافیک معروف نیست.

حرفمم در مورد گرافیک همونه که قبلن گفتم
    اواخر نسل این چندین تکنیک گرافیکی رو هم ارائه نمی کرد که دیگه هیچی
    هیچ چیز این گرافیک برای من جنبه شاهکار و یا چیز جدید رو نداشت. این گرافیک امسال تا اینجا از 1 ژانویه 2012 تا الان بله بهترین هست ولی فعلا در بین هیچ گونه رقیبی بهترین و جز سه تای اول هستش
    از اون بگذریم ایراداتی هم داره (نورپردازی یا بافت ها ، تکسچرها و ابجکت هاش همشون مواردی هستن که دیگه خیلی بحث عادی شدن )
    پویایی نورپردازی در 70 درصد به صورت عالی هست ولی در باقی مواقع به صورت یک عکس خالی هستش
    حتی یک تکنیک ساده deferred Rendering هم تو بازی وجود نداره که در کیلزون 3 وجود داشت ،

یکی دو نکته داخل بازی...:

چندین و چند برکه اب به صورت چند ضلعی انگار که هیچ لبه صافی نداره و یک خط صاف باعث ایجاد کناره در اب شده
    گل و گیاه وقتی یک قدم میری جلو نمایان میشه میای عقب ناپدید میشه ،
    سایه های افتاده روی اینمیشن های افراد داخل بازی به صورت کامل درجه 3 هستن و با تکنیک نافرمی روبرو هستش
    AA های استفاده شده در پس زمینه لود میشن که این تو ریچ هم بود ولی اینجا بهینه تر شده

در کل بگم این گرافیکی نیست که من رو شوکه کنه. گرافیکش هم اون طور نیست که بگم ضعیف بوده
    من وقتی فروم اون ور ابی رو کامنت هارو می خوندم کلا قیدشون رو زدم اینجا اما علی هم اشاره داشته از کنسولی که 7 سال پیش بوده بعید این گرافیک منو متعجب کرد
    برای این که عنوانی در زمره شاهکار های گرافیکی قرار بگیره باید خیلی چیزهارو رعایت کنه که در این عنوان نه وجود نداره
    عناوین زیادی هستن که متاسفانه امسال تا الان نه اما سال قبل از جمله بتمن ، گرافیک خیلی چرب و نرم تری نسبت به این داره
    بازم میگم گرافیک ME3 رو ببینید اینو ببینید

دو صفحه اول این تاپیک گفتم که هیلو به گرافیک معروف نیست اما لازمه بخونی خودت باقیشو
    Last edited by Layken; 19-10-2012 at 23:40.

10. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من دارمش اما هنوز بازی نکردم گذاشتم با ریلیز جهانی برم فقط واسه احترام به 343

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

حتی یک تکنیک ساده deferred Rendering هم تو بازی وجود نداره که در کیلزون 3 وجود داشت ،
    Halo reach داشت چه برسه به اين(مراجعه كنيد به نقد digital foundry).......اين هم به احتمال بسيار زياد داره و البته تقريبا مشخصه........

بقيه موارد رو هم بهتر با بقيه بازيها مقايسه نكنيد چون شرايطشون فرق داره.....

مراد من یه بار روی نرمال بازی رو تموم کردم،به نظرم نسبت به قبل سخ تر بود نرمالش.
    والله علي جان من كلا بيشتر از ١٩...٢٠ بار نمردم(البته رو نرمال) كه نسبت به ريچ و شماره ٣ بسيار بسيار كمتر بود و به نظرم آسونتر شدن بازي رو نشون ميده(مخصوصا كاوننت ها كه ديگه اصلا كشتن يه اليت مثه ريچ كار شاخي نيس)و اينكه بازي بر عكس قبلي هاقسمت گيري نداشت كه بارها بميري(البته قسمت سواري اخر بازي رو نمي گما)
    در كل به نظرم كمي آسون شده بود........البته چون ماها شب و روز هيلو بازي مي كنيم مهارت بيشتري هم داريم ....

+

راستي يه چيزي هم يادم رفت بگم و اونم اين كه بهترين هيلو اين نسل براي من reach بود و اين نسخه اون حس جالب نسخه ريچ رو نداشت علاوه بر اون تنوع بيشتري هم براي من داشت ريچ.....ولي سطح بازي عالي بود كلا

.
    Last edited by halflife g; 20-10-2012 at 13:03.

13. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

باورم نميشد يه روز يه نسخه از هيلو بياد كه در زمينه گرافيك حتي از killzone هم بهتر باشه !
    +
    حامد جدي اين گرافيكو با ME3 مقايسه ميكني ؟

15. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یکی دو نکته داخل بازی...:

چندین و چند برکه اب به صورت چند ضلعی انگار که هیچ لبه صافی نداره و یک خط صاف باعث ایجاد کناره در اب شده
    گل و گیاه وقتی یک قدم میری جلو نمایان میشه میای عقب ناپدید میشه ،
    سایه های افتاده روی اینمیشن های افراد داخل بازی به صورت کامل درجه 3 هستن و با تکنیک نافرمی روبرو هستش
    AA های استفاده شده در پس زمینه لود میشن که این تو ریچ هم بود ولی اینجا بهینه تر شده

در کل بگم این گرافیکی نیست که من رو شوکه کنه. گرافیکش هم اون طور نیست که بگم ضعیف بوده

برای این که عنوانی در زمره شاهکار های گرافیکی قرار بگیره باید خیلی چیزهارو رعایت کنه که در این عنوان نه وجود نداره
    عناوین زیادی هستن که متاسفانه امسال تا الان نه اما سال قبل از جمله بتمن ، گرافیک خیلی چرب و نرم تری نسبت به این داره
    بازم میگم گرافیک ME3 رو ببینید اینو ببینید
    واو این از اون حرفا بود دوست عزیز تو بازی تکنیک Global Illumination رو پیاده کردن با اون عظمتش حالا میگی Deferred shading یا Deferred lighting رو نداره ؟ اگه نداره چجوری این Draw distance رو گذاشتن؟ !!! همونطور که مراد گفت Reach داشتش باوصف اینم هیلو 3 Deferred shading رو داشت .
    اگه واست مقدوره از اون برکه ها یه چند تا عکس واسمون بذار ببینیم کجا رو میگی

گرافیک ME 3 نسبت ME 2 به مراتب پایئن تر بود حداقل از نظر به کار بردن درست تکنیکای گرافیکی .
    واسه سایه ها و تکسچرایی هم که گفتی یه بار بازی رو هاردت نصب کن بعد ببین فرق میکنه یا نه .
    در مورد بتمن هم بگم یا داری احساسی حرف میزنی یا واقعا توجه نکردی . انجین بتمن UE 3 هستش که کلا تا 4xAA رو ساپورت میکنه و همین باعث شده تکسچرا نسبت به بازیهای دیگه هم سبک خودش با موتوری دیگه ضعیفتر باشن
    بحثش کاملا مفصله که اگه خواستی میام واست توضیح میدم
    شاهکار گرافیکی هم که باید بگم واقعا هست و فعلا هم رقیبی نداره شما کدوم sandbox Fps رو با این وسعت این گرافیک رو کنسول دیدید؟

17. 4 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا این تصویر خوشگل رو داشته باشید بیاید صفحه بعد صحبت کنیم

بازی هم امروز صبح تموم شد شاهکار بود دیگه تو سکانس اخری گفتم بهش شاهکار

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •