مرسی آخه شنیدم نرها بی وفا ترن و زودتر میرن...
مرسی آخه شنیدم نرها بی وفا ترن و زودتر میرن...
سلام دوستان من مدتهاست يه سگ كوچولو و باهوش دارم نژاد ترير ميخواستم بپرسم ازتون شنديم كه سگها رو ميگيرند شما چيزي در اين رابطه شنيدين ؟
از كسي شنيدم كه سگشون رو گرفته بودن و همونجا گردنه سگ رو ميشكونند و ميكشن شما چيزي در اين رابطه شنيديد؟
نه همچین کاری نشده و نمیگیرن بکشن
یعنی کشتن ندارن فقط طرف و سگ رو میبرن پاسگاه من شنیدم یا اجازه نمیدن سگ رو توی پارکها و خیابون بگردونی ولی کشتن در کار نیست هر کی گفته دیگه از اون حرفا بود
مگه دیش ریسیور هستش؟
هر کی همچین حرفی زده خیلی اشتباه به عرضتون فرموده
سگ ها رو نمیگیرند بلکه شما رو می گیرند
سگ گردی ممنوع شده دوست عزیز بریا همین دهنت سرویسه اگه ببریش بیرون و کسی ببینه حتی توی ماشینت هم که باشه پلیس می تونه گیر بده .
من خودم با دوستم سگش رو خواستیم ببریم دامپزشکی با ترس و لرز میبردیم چن تازه اجرا شده بود و همه منتظرند گیر بدن بهت :|
نه زیاد هم اینطوری نیست
گربه هر جا ببینه بد میگذره بهش نمیمونه
ولی رفتن و مندشون دست خودشونه من هم ماده داشتم هم نر بعضی از ماده ها بودن که یک سال نشده میرفتن ولی نرهایی هم داشتم که از وقت تولد تا مرگشون که تقربا تو شرایط خاصی تا 13 سال هم بود پیشم موندن .
گربه 30 سال تو شرایط عادی میگن عمر میکنه ولی به زحمت به 15 20 سال میرسه من که ندیدم گربه ای بیشتر از 15 سال عمر داشته باشه و سر حال باشه و دندون داشته باشه .
وا...؟؟؟
یعنی دندوناش میریزه...
2.3 هفته هستش میخوام کاسکو( طوطی خاکستری) دم قرمز بگیرم
البته بچه اش رو که میگن نزدیک 350 تومن هزینه اش میشه
ولی با 3.4 نفر مشورت کردم میگن اصلا نگیر که نهایتش بعد 2 سال پشیمون میشی و میخوای دکش کنی
نمیدونم چرا.
نظر شما چیه؟
من پرنده فقط مرغ عشق داشتم
به شدت مرددم که بگیرم یا نه
کسی که 2 سال از کاسکو نگهداری کرده باشه عمرا نمیگه که پشیمون میشی و دکش میکنی !
کاسکو در 2-3 سالگی به طور کامل آمادگی یادگیری همه کلمات رو داره و شما میتونین هفته ای بیش از 20 کلمه رو بهش یاد بدین
حدود 60 سال عمر میکنه و اصلا هم پرنده ای نیست که ازش سیر بشین![]()
Last edited by Alamate Soal; 11-09-2011 at 07:07.
گربه رو اگر عقیم کنید هم برای سلامتیش خوبه هم همیشه پیشتون میمونه
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
موردی بوده که طرف بحث کرده با مامور ها و انها سگ را کشته اند.طرف را زندانی کرده اند.البته در بازداشتگاه.و 70 هزار تومان هم پول گلوله ازش گرفته اند.سگ گردانی فعلا ممنوع هست.تعدادی از سگ ها را هم گرفته اند.که حدود 6 تای انها مرده اند.منبع موثق دارم.اگر بذارم اینجا تبلیغ میشه
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
دندانشان را نمیدانم ولی گربه هایی که زیاد یک جا میمانند موقع مرگشان از انجا میروند
چرا مردن
آدم دلش كباب ميشه واقعاااااااااااااااا متأسفم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)