تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 31 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 303

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ در رابطه با مسایل، مشکلات و اختلالات روحی و روانی !

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام ، آیا پریشانی و اضطراب باعث هضم شدن سریع مواد غذایی در بدن و گرسنگی سریع میشه؟
    سلام مهران جان ...

تجربه ای که خودم در این مورد داشتم اینه که معمولا کلا اشتهامونو از دست میدیم
    باعث گرسنگی هم شاید بشه (یا شاید بشه گفت برعکس جمله ی بالا در بعضی مواقع باعث افزایش اشتها میشه)

اما در کمک به هضم شدن سریعتر غذا مطمئنا تاثیری نخواهد داشت

+

محمد جان این پست رو که بنویسم یک صفحه تاپیک میره جلو

آخرین پست صفحه ی قبل مطالعه شود

2. این کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام ، آیا پریشانی و اضطراب باعث هضم شدن سریع مواد غذایی در بدن و گرسنگی سریع میشه؟
    بر اساس تجربه شخصیم:
    اظطراب باعث اختلال در هضم غذا میشه ، و همچنین باعث زودتر از دست رفتن انرژی هایی که گرفتیم

4. 4 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

به نظر من یه آدم وقتی روانی میشه که فشار زیادی روش بیاد و نتونه تحمل کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...من جدیدا یه حالتی برام پیش اومده که داره میبرتم تو فکر...

وقتی پیاده روی میکنم دارم راه میرم ...یهویی سرم سنگین میشه ( انگا رمغزم تکون میخوره) و سریع به حالت عادی بر میگرده...

مثل یه شوک انگار یه اتفاقی میفته توسرم....خودم فکر میکنم بخاطر اظطراب زیادی که همواره دارم....

یه موقعههایی فکر میکنم نکنه اون سنگینی سرم طول بکشه یهویی مغزم قفل کنه همونجا بخورم زمین .....

نمیدونم چه طوری بگم چون واقعا توصیفش سخته ولی بدجور آدم رو میبره تو فکر....که چی میشه تو مغز که اینجوری میشم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام...من جدیدا یه حالتی برام پیش اومده که داره میبرتم تو فکر...

وقتی پیاده روی میکنم دارم راه میرم ...یهویی سرم سنگین میشه ( انگا رمغزم تکون میخوره) و سریع به حالت عادی بر میگرده...

مثل یه شوک انگار یه اتفاقی میفته توسرم....خودم فکر میکنم بخاطر اظطراب زیادی که همواره دارم....

یه موقعههایی فکر میکنم نکنه اون سنگینی سرم طول بکشه یهویی مغزم قفل کنه همونجا بخورم زمین .....

نمیدونم چه طوری بگم چون واقعا توصیفش سخته ولی بدجور آدم رو میبره تو فکر....که چی میشه تو مغز که اینجوری میشم...
    تا حالا فشار خونت را چک کردی؟

8. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا حالا فشار خونت را چک کردی؟
    آره چند باری قبلا چک کردم نرمال بوده ....اصلا این حالت که میگم مثل افتادن فشار و سیاهی رفتن چشم نیست...

ببین فکر کنید یهویی مغزتون تکون میخوره بعد یه لحظه فکر می کنید الان که مغزتون از کار میفته....

بعد ترس شدیدی وجودتون رو میگیره و میرید تو فکر که قضیه چیه مگه مغز هم تکون میخوره...

ولی فکر نکنم واسه فشار خونم باشه..چون اصلا مثل سیاهی رفتن چشم و زمین خوردن بخاطر فشار نیست

چون اون حالت رو تجربه کردم ......

یه حالت دیگست مغز تکون میخوره و شما یه لحظه با تمام وجود میرید تو اعماق فکر به مغزتون و اصلا یادتون

میره تو خیابون هستید و دارید راه میرید.....یه سرگیجه هم داشتم قبلا که 4 ماه طول کشید!!

فکر میکنم این یه مشکل جدید عصبیه...بیشتر وقتی میرم تو خیابون و بالای 2 کیلومتر که پیاده روی میکنم

به خاطر اون اظطرابی که تحمل میکنم یهویی اینجوری میشم..مثل یه دست انداز رد میکنه مغزم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آره چند باری قبلا چک کردم نرمال بوده ....اصلا این حالت که میگم مثل افتادن فشار و سیاهی رفتن چشم نیست...
    ...
    فکر میکنم این یه مشکل جدید عصبیه...بیشتر وقتی میرم تو خیابون و بالای 2 کیلومتر که پیاده روی میکنم

به خاطر اون اظطرابی که تحمل میکنم یهویی اینجوری میشم..مثل یه دست انداز رد میکنه مغزم...
    2کیلومتر؟ کدوم اضطراب؟ شاید قند خونت میآد پایین.
    در حالت عادی که مثلاً تو خونه نشستی هم این حالت پیش میاد؟

11. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2کیلومتر؟ کدوم اضطراب؟ در حالت عادی که مثلاً تو خونه نشستی هم این حالت پیش میاد؟
    آره 2 کیلومتر که خیلی کمه من معمولا روزی 4 کیلومتر یا بعضی روزها که حال داشته باشم 12 کیلومتر

پیاده روی می کنم..... وقتی پیاده روی می کنم اظطراب می کنم از مردم و اجتماع ولی اهمیت نمیدم

گفتم شاید بخاطر همین اظطراب زیادیه که تو این پیاده رویهای طولانی بهم فشار میاره..

نه تو خونه هستم مشکلی ندارم چون نشستم .....

شاید قند خونت میآد پایین.
    نمیدونم ولی بیشتر فکر می کنم مغزم تاب میخوره موقع راه رفتن که دلیلشم اظطرابم...امروز یه وقت

روانپزشک گرفتم برم ببینم چمه واسه 5 روز دیگه وقت داد....

13. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه طول درمان با فلوکستین چندوقته؟آیا باید به طور دائم مصرف بشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من بهبودی شما رو پزشک تشخیص میده و فقط هم پزشک باید دارو رو قطع کنه که دچار عوارض نشید.

فلوکستین:
    به‌ طور منظم‌ به‌ پزشكتان‌ مراجعه‌ كنيد تا بهبودتان‌ را زيرنظر داشته‌باشد. ممكن‌ است‌ 4 هفته‌ طول‌ بكشد تا از اثر دارو ظاهر شود و به‌ حداكثر برسد؛ ممكن‌ است‌ بخواهيد در طي‌ اين‌ مدت‌ پزشكتان‌ ار ملاقات‌ كنيد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Saeed System; 31-01-2012 at 22:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •