من هرچقدر پست خودم رو مرور کردم چنین چیزی ازش درنیومد که گفته باشم نباید خرج استقلال و پرسپولیس بشه ، صرف کردن هزینه برای این دو تیم از دید من مشکلی نداره اما
نه از طریق تضعیف سپاهان و ذوب آهن / شما باور میکنید کرار با 350 میلیون به استقلال اومده باشه ؟؟؟ یا رحمتی با این مبلغ به تیمی دیگه بره چون سپاهان ملزم به رعایت سقف قراردادها شده ؟
مشخصا دو سوال در پست من بود که شما پاسخی به اون دو ندادید :
1-
2- تا چه زمانی قراره هزینه صرف ناکامی بشه ؟
+
مشخصا اشاره کردم : "به خصوص پرسپولیس" ، یعنی عملکرد استقلال رو بهتر از پرسپولیس دونستم /
اما :
از دید من گذشته ها و افتخارات سابق ملاکی برای سنجش امروز نیست ، شخصا ترجیح میدم در زمان حال زندگی کنم و افتخارات گذشته رو در حد همون خاطره های خوش بایگانی کنم .
باز هم تحریف نوشتار من ، حداقل میگذاشتید در زمانی که در قید حیات نبودم
باز من سپاهان رو با بارسلونا مقایسه نکردم ، فهوای کلام من این بود که من رئالی نمیام هیچوقت با افتخار بگم رئال با 2 امتیاز اختلاف نسبت به بهترین بارسای تاریخ دوم شد چون در زمان حتمی شدن قهرمانی بارسا (اگر اشتباه نکنم) اختلاف دوتیم 8 یا شاید 5 یا 6 امتیاز بود ، و این مقایسه با صحبتی که شما داشتید مبنی بر یک امتیاز اختلاف ، از نظر من قیاس درستی هست / به نظرتون اگر سپاهان به امتیاز بازی با سایپا نیاز داشت با تیم دومش به بازی میومد ( کاری که بارسا در 2-3 هفته ی آخر لالیگا انجام داد چون قهرمانیش قطعی شده بود) ؟؟؟ و آیا سایپا تیمی بود که بتونه در برابر اون سپاهان با نفرات اصلیش مقاومت بکنه ؟؟؟
+
صرفا جهت اطلاع : من طرفدار تیمهای اصفهانی نیستم ، ظاهرا پرسپولیسی هستم ولی تعصبی ندارم که سلطان و شهریار و جادوگر و ... رو ارجح بدونم و پرسپولیس رو بهترین و بی نقص و همیشه هم حق به جانب باشم /
تعریف من از پروسه ، مدت زمان تعریف شده ی تورنمنت با آغاز و پایان مشخص هست ، در پایان به تعداد برد بیشتر یا برد مساوی ، به کمترین باخت ، به بیشترین گل زده ، به کمترین گل خورده و... جام تعلق نمیگیره ( مگر در موارد خاص و بسیار نادر که تساوی امتیازات ، فاکتورهای دیگه ای مثل اوریج گل دخیل در تعیین قهرمان هست) و تیمی جام رو بالای سر میبره که امتیازات بیشتری داشته باشه /
جوری میگید رویای سپاهان رو بر باد داد ( اون هم سپاهان قهرمان و بی انگیزه و خسته ) که گویا پرسپولیس 120 دقیقه سراپا حمله کرده ، اون هم در یکی از بی کیفیت ترین بازیهای امسال /
باز درمورد استقلال صحبتی ندارم ولی واقعا بازی های فاجعه ی پرسپولیس در آسیا رو قابل مقایسه با بازیهای ذوب آهن نایب قهرمان آسیا میدونید که تیم فیل بزرگ رو رفت و برگشت تحقیر کردند ؟
یا بازیهای سپاهان این فصل در گروهی و حذفی آسیا ؟؟؟ هرچند استقلال هم در آسیا خوب نبود ، وقتی تیمی بازی 2-0 برده رو 2-2 از دست میده مطمئن باشید اون تیم ضعف فنی داره ( به خصوص که برای استقلال این فصل نیمه ی مربیان چند بار این اتفاق تکرار شد ) .
در کل : بیایم خیلی متعصب نباشیم اون هم وقتی همه با هم هموطن هستیم .
.gif)