تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 44 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

سلام

توی سایت پاناسونیک ( ایران ) نوشته بود vt20 نسل اول تلویزیونهای پانی هست ولی vt25 از نسل دوم هست و ایرادش را هم مشکل در پخش تصاویر با رزولیشن بالا عنوان کرده بود
    میخواستم بدونم vt25 کی وارد بازار میشه -- توی سایت cnet هم از vt25 کلی تعریف کرده و حرفی از vt20 نزده البته نوشته vt20 ولی وقتی میری میبینی در مورد 25 صحبت شده
    دیگه داشتم برای خرید انتخاب نهاییم رو میکردم حالا بنظر شما صبر کنم تا مدلهای 2011 وارد بشه یا همین vt20 را بخرم

داره خودمونی میشه hamed8470's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام

توی سایت پاناسونیک ( ایران ) نوشته بود vt20 نسل اول تلویزیونهای پانی هست ولی vt25 از نسل دوم هست و ایرادش را هم مشکل در پخش تصاویر با رزولیشن بالا عنوان کرده بود
    میخواستم بدونم vt25 کی وارد بازار میشه -- توی سایت cnet هم از vt25 کلی تعریف کرده و حرفی از vt20 نزده البته نوشته vt20 ولی وقتی میری میبینی در مورد 25 صحبت شده
    دیگه داشتم برای خرید انتخاب نهاییم رو میکردم حالا بنظر شما صبر کنم تا مدلهای 2011 وارد بشه یا همین vt20 را بخرم
    سلام عزيز vt20 و vt25 يكي هستند فقط vt25 مخصوص بازار امريكاست ودر همه موارد يكي هستند فقط چند مورد براي كاليبره كردن اضافه داره توي سايت اصلي پانا ميتوني تفاوتها رو ببيني با تشكر

3. 3 کاربر از hamed8470 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام...

از دوستانی که پلاسما دارند سوال داشتم که تماشای تصاویری که نوار های سیاه بالا و پایین تصویر دارن ( و همینطور pillarbox که موقع دیدن تصاویر به صورت 4:3 در کناره ها بوجود میاد) تاثیر منفیش تا چه حد هست( چون رو نسل های قبل که تاثیر منفی میذاشت) و شما برای جلوگیری از مشکل در دراز مدت با این مساله چیکار میکنید؟؟

ممنون
    در پلاسماهاي جديد اين تاثيرات در حد قابل توجهي كم شده و تقريباً ديگه مساله Burn-In كلاً از بين رفته ولي باز هم ميگن بهتره در چند صد ساعت اوليه استفاده (حداقل 100 ساعت) از تماشاي برنامه هايي كه كلاً بخشي از صفحه رو به مدت طولاني در يك وضعيت نگه ميدارند (مثل همون فيلمهايي كه شما عنوان كرديد) خودداري كنيد.
    بعد از گذشت چند صد ساعت اوليه (هر چي بيشتر، بهتر) اثرات اينجور تصاوير روي پنل خيلي كمتر ميشه و تقريباً ديگه جاي نگراني باقي نمي مونه.
    پيشنهاد ميشه در ساعات اوليه استفاده از پنل از تصاويري استفاده بشه كه تمام صفحه رو پوشش بدن و همچنين لوگوي خاصي هم روي تصوير و در جاي ثابتي نباشه.
    در كل پيشنهاد ميشه در 100 ساعت اول از پروسه Break-In كه توي همين تاپيك بنده توضيح دادم، استقاده كنيد تا تمام پيكسلهاي صفحه بصورت يكدست استقاده بشن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بنده تا الان حدود 250 ساعت از پنل خودم استفاده كردم (120 ساعت اوليه رو با Break-In پشت سر گذاشتم) و اخيراً فيلمهاي زيادي هم كه بالا و پايين تصوير رو سياه ميكردن، ديدم و خوشبختانه هيچ اثر منفي روي پنل مشاهده نكردم.
    Last edited by Poisonman; 29-03-2011 at 11:56.

5. 4 کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان لطفا در مورد چگونگی استفاده از بازی های سه بعدی بوسیله کامپیوتر درvt20 توضیح دهید کامپیوترمن دارای کارت گرافیکیهradeon5870 بسیاری قوی است که خروجی Hdmi است من بازی آواتار رو که یه بازی سه بعدی است نصب کردم ولی نتونستم توش بازی رو به شکل سه بعدی ببینم دوستان اگه راه شو بلدن راهنمایی کنند ضمنا از کابلHdmi هم استفاده کردم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان لطفا در مورد چگونگی استفاده از بازی های سه بعدی بوسیله کامپیوتر درvt20 توضیح دهید کامپیوترمن دارای کارت گرافیکیهradeon5870 بسیاری قوی است که خروجی Hdmi است من بازی آواتار رو که یه بازی سه بعدی است نصب کردم ولی نتونستم توش بازی رو به شکل سه بعدی ببینم دوستان اگه راه شو بلدن راهنمایی کنند ضمنا از کابلHdmi هم استفاده کردم .
    تا جايي كه من اطلاع دارم بازيهاي PC براي اينكه بشه بصورت سه بعدي ازشون استفاده كرد نياز به تجهيزات سه بعدي روي كامپيوتر دارند مثل NVIDIA 3D Vision كه كارت و عينك مخصوص خودش رو داره. بعيد بدونم بشه از روي كارت گرافيك شما تصوير سه بعدي فرستاد روي تلويزيون، البته اگر Side By Side بفرستيد كه قطعاً ميشه ولي بازيي مثل Avatar تا جايي كه من اطلاع دارم از اين روش استفاده نمي كنه.

8. این کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این کارت گرافیک نمایش streoscopic را ساپورت میکنه نه نمایش بر اساس عینکهای اکتیو شاتر (که لازمش داشتن HDMI 1.4 است).

10. این کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

باید radeon سری 6 بگیری که hdmi 1.4 ساپورت میکنه . البته با همین هم میشه ها اما باید درایورهای نا معتبر بگیری و کلا خیلی دنگ و فنگ داره .

12. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان همنطوری که میدونید برای تنظیم سه بعدی در تنظیمات سه بعدی vt20گزینه های مختلفی وجود داره مثل اتوماتیک .Side By Side . نرمال وغیره دوستان لطفا درمورد کاربرد هر کدم توضیح بدید در ضمن برای دید تصویر سه بعدی از کدام گزینه باید استفاده کرد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در كل داخل Setting هاي مربوط به 3D تلويزيونهاي VT20 چند حالت براي تماشاي تصاوير سه بعدي وجود داره كه Automatic, Side By Side و Top and Bottom هستند.
    حالت Automatic براي اين هست كه خود تلويزيون تشخيص بده بايد چيكار بكنه كه عملاً فقط روي پليرهاي بلو-ري سه بعدي جوابگو هست. حالت Normal مخصوص پخش تصاوير از Sourceهايي مثل بلو-ري پليرهاي سه بعدي هستند كه خودشون تصاوير رو بصورت Stereoscopic 3D مي فرستن روي تلويزيون كه شما بدون عينك تصويري مثل عكس زير رو روي صفحه مي بينيد :
      محتوای مخفی: Stereoscopic 3D 

حالت بعدي Side By Side هست كه براي تصاويري به شكل زير استفاده ميشه :
      محتوای مخفی: Side By Side 3D 

شما ميتونيد فيلمهايي از اين قبيل رو از اينترنت هم دانلود كنيد و با استفاده از يك پلير اونها رو روي تلويزيون پخش كنيد و بعد با انتخاب حالت Side By Side از منوي تنظيمات تلويزيون، اون فيلم رو بصورت سه بعدي و بوسيله عينك مشاهده كنيد.

حالت آخر هم Top and Bottom هست كه فيلمها شبيه عكس زير هستن:
      محتوای مخفی: Top and Bottom 3D 

اين حالت مشابه Side By Side هست.

15. 4 کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hero2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

از آنجا که برای استفاده از viera cast نیاز به آپدیت نرم افزاری بود با استفاده از دفترچه راهنما عملیات! ذیل را انجام دادم:
    از روی کنترل تلویزیون:
    menu
    setup
    network setup
    چون از کابل lan استفاده میکنم در قسمت network type گزینه wiered را انتخاب کردم
    در IP/DNS settings هر دو مورد را روی auto گذاشتم
    بعد connection test در حالیکه که کابل لن به پشت پنل وصل بود مراحلی را طی کرد
    بعدگزینه software update را زدم و انجام شد
    حالا ویرا کست به کار افتاد و یوتیوب هم باز شد
    آیا شما از برنامه SKYPEبا استفاده از VIERA CAST WITH SKYPEبرای چت کردن توانستی استفاده کنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •