کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام. دستتون درد نکنه. تصویر جالبی بود. حالا این النگوی مزاحم، در این حالت، مزاحمتی برای تصویربرداری ایجاد می کنه؟
سلام. من چند روزی بود که احساس خفیف درد گلو داشتم. دیشب سرفه و نفس تنگی اومد سراغم. مجبور شدم یک قرص تئوفیلین بخورم(البته بعد از 14 ساعت از مصرف قرص قبلی) نمی دونم چرا گلوم دردش بیشتر شده و توی قورت دادن آب دهنم مشکلم بشتر شده. از طرفی هم 11 روزه دیگه، نتیجه سی تی مشخص می شه. نکنه عفونت اومده سراغم؟ واقعاً مریضی ها هم مریضی های قدیم.
بله دیگه باید النگوتو در بیاری دیگه.
اینجا هم توضیح داده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. ضمن تشکر، می شه مطلب این لینک رو در نقل قول قرار بدید. مثل اینکه سایتش دچار مشکل شده و مطلب نشون داده نمی شه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
دکترم به من شربت دیفن هیدرامین دادند و گفتند که هر 8 ساعت یک بار بخورم و تئوفیلین هم یادم نره تا جواب سی تی اسکن بیاد.
دیروز، تئوفیلین تونست حداکثر تا 23 ساعت دوام بیاره. وقتی علامت اولیه سرفه شروع شد به جای اینکه تئوفیلین بخورم، شربت کتوتیفن رو خوردم و دیدم که سرفه رفع شد(البته قرمزی ناشی از حساسیت روی بازوی دست راستم وجود داشت).
ساعت 4:30 بامداد هم با همین علامت از خواب بیدار شدم ولی این بار شربت دیفن هیدامین رو خوردم و باز هم سرفه رفع شد. ساعت 11:30 صبح دوباره علامت نفس تنگی اومد و من هم شربت دیفن هیدرامین رو خوردم ولی الان که 15 دقیقه از این ماجرا می گذره، کمی از حالات نفس تنگی بهبود پیدا کرده.
پس سرفه و نفس تنگی من=حساسیت+عاملی که ریه ها رو برای تنفس راحت تر آزار می ده.
امیدوارم، سی تی اسن بتونه به صورت دقیق، این عامل رو پیدا کنه.
ویرایش: راستی صبح که از خواب بلند شدم، دیگه حس گلو درد 24 ساعت پیش رو نداشتم. انگار جناب قرص تئوفیلین علاوه بر لرزاندن بنده و مشکلات گوارشی، درد گلو هم به ارمغان آورده بودند. عجب!
Last edited by قله بلند; 22-07-2010 at 12:09.
سلام. بالاخره امروز، نیمه شعبان، رفتم برای سی تی اسکن. شاید کلاً 2 دقیقه طول نکشید. تازه نیازی به درآوردن النگو و گوشواره هم نبود. دست های من هم به صورت کشیده، بالای سرم قرار گرفت. حالا تا جوابش چی باشه.
سلام
خوبی؟
ان شاالله هیچ چیز خاصی نیست
![]()
خدا را شکر
پس کلی از استرستون کم شده![]()
Last edited by morsadr; 28-07-2010 at 14:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)