تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 32 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 315

نام تاپيک: Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من تو مرحلهاي كه برف مياد و وارد يه غار ميشم توش چنتا زنداه كه توي بعضي زندانها جونور هستش توي يكي از زندانها يه آدمه
    من يه كليد با يه ديناميت دارم اما هركاري ميكنم نمي تونم آدمه رو آزاد كنم نه با كليد نه با ديناميت يكي كمكم كنه
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    تو بايد با كمك ديناميت جايي كه چند تا بشكه هست رو منفجر كني تا يك درب برات باز بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    مي بخشيد كه ......
    من توي يه خونه همون جايي كه طبقهي اولش يه گاو صندوقه با نردبان ميرم طبقهي دوم اونجا گير كردم درست بعد مرحلهي انفجار
    توي غار نمي دونو بايد چه كار كنم همون جايي كه يه دختره پشت پنجره است ميرم پيشش ناپديد ميشه
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط oomidd
    سلام
    مي بخشيد كه ......
    من توي يه خونه همون جايي كه طبقهي اولش يه گاو صندوقه با نردبان ميرم طبقهي دوم اونجا گير كردم درست بعد مرحلهي انفجار
    توي غار نمي دونو بايد چه كار كنم همون جايي كه يه دختره پشت پنجره است ميرم پيشش ناپديد ميشه
    ممنون
    شما باید تو طبقه دوم بری تو یه اتاقی که یه تابلوی تقریبا بزرگ سنگی که یه نوشته های نا مفهومی روش نوشته شده . همون اتاقی که یه دونه گنجینه روطاقچشه . شما برو جلوی همون تابلو و از آیتمهایی که داری از یکیش باید استفاده کنی . همون آیتمی که مثل یه نامه میمونه که لول شده باشه . اون در اصل یه دعاست که بعد از اونجا باید تو همون طبقه بری جلوی دری که نور آبی جلوشه بایستی و بعد دکمه action رو بزن تا دوباره خودش اون دعا رو بخونه و در باز میشه .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط rezamjir
    شما باید تو طبقه دوم بری تو یه اتاقی که یه تابلوی تقریبا بزرگ سنگی که یه نوشته های نا مفهومی روش نوشته شده . همون اتاقی که یه دونه گنجینه روطاقچشه . شما برو جلوی همون تابلو و از آیتمهایی که داری از یکیش باید استفاده کنی . همون آیتمی که مثل یه نامه میمونه که لول شده باشه . اون در اصل یه دعاست که بعد از اونجا باید تو همون طبقه بری جلوی دری که نور آبی جلوشه بایستی و بعد دکمه action رو بزن تا دوباره خودش اون دعا رو بخونه و در باز میشه .
    سلام
    من همچين آيتمي ندارم از كجا بايد اين نامهي لوله شدرو پيدا كنم ممنون ميشم كمكم كنيد
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من همچين آيتمي ندارم از كجا بايد اين نامهي لوله شدرو پيدا كنم ممنون ميشم كمكم كنيد
    ممنون
    سلام . تو همون گاو صندوقه . 3 تا آيتم تو گاو صندوق وجود داره . يكي از اونهاست . رمز گاو صندوق هم 1878 ميباشد .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من نميدونم چرا نميشه گاوصندوق رو باز كرد وقتي ميرم پيشش S رو مزنم فقط حرف ميزنه نميدونم چي ميگه قبلش نبايد كاري كرد مثل ادارهي پليس همون اول نميشه در گاو صندوق رو باز كرد
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    تو توي اين مرحله 100% كاري رو انجام ندادي ....منم اين بازي رو خيلي وقت پيش انجام دادم وزياد يادم نيست
    يكبار ديگه محيط رو خوب بگرد شايد چيزي بدست اوردي
    در ضمن بگو توي ايتمهات چي داري شايد چيزي يادم بياد تا كمكت كنم

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    من نميدونم چرا نميشه گاوصندوق رو باز كرد وقتي ميرم پيشش S رو مزنم فقط حرف ميزنه نميدونم چي ميگه قبلش نبايد كاري كرد مثل ادارهي پليس همون اول نميشه در گاو صندوق رو باز كرد
    ممنون
    سلام.
    شما باید یک کتابی رو برداری که خاطرات یکی از اون آدم بداست
    بعد برو رمز رو بزن که اگه اشتاه نکنم یا 1878 یا 1787 یک چیزی توی همین مایه ها بود توی همون کتاب اولین عددی که دیدی همون رمز.
    منم یادم نمیاد این کتاب کجاست
    اما بگرد پیدا میکنی .
    فکر کنم طبقه بالا بود توی یک اتاق مخفی که پشت یک پنجره ی شیشه ای بود که شما باید پنجره رو بشکنی .

در آغاز فعالیت baker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

كسي اين بازي رو تموم نكرده من تو قسمت آخرش گير كردم آنجا كه يه غول نشسته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •