سلام
من تو مرحلهاي كه برف مياد و وارد يه غار ميشم توش چنتا زنداه كه توي بعضي زندانها جونور هستش توي يكي از زندانها يه آدمه
من يه كليد با يه ديناميت دارم اما هركاري ميكنم نمي تونم آدمه رو آزاد كنم نه با كليد نه با ديناميت يكي كمكم كنه
ممنون
سلام
من تو مرحلهاي كه برف مياد و وارد يه غار ميشم توش چنتا زنداه كه توي بعضي زندانها جونور هستش توي يكي از زندانها يه آدمه
من يه كليد با يه ديناميت دارم اما هركاري ميكنم نمي تونم آدمه رو آزاد كنم نه با كليد نه با ديناميت يكي كمكم كنه
ممنون
سلام
تو بايد با كمك ديناميت جايي كه چند تا بشكه هست رو منفجر كني تا يك درب برات باز بشه
سلام
مي بخشيد كه ......
من توي يه خونه همون جايي كه طبقهي اولش يه گاو صندوقه با نردبان ميرم طبقهي دوم اونجا گير كردم درست بعد مرحلهي انفجار
توي غار نمي دونو بايد چه كار كنم همون جايي كه يه دختره پشت پنجره است ميرم پيشش ناپديد ميشه
ممنون
شما باید تو طبقه دوم بری تو یه اتاقی که یه تابلوی تقریبا بزرگ سنگی که یه نوشته های نا مفهومی روش نوشته شده . همون اتاقی که یه دونه گنجینه روطاقچشه . شما برو جلوی همون تابلو و از آیتمهایی که داری از یکیش باید استفاده کنی . همون آیتمی که مثل یه نامه میمونه که لول شده باشه . اون در اصل یه دعاست که بعد از اونجا باید تو همون طبقه بری جلوی دری که نور آبی جلوشه بایستی و بعد دکمه action رو بزن تا دوباره خودش اون دعا رو بخونه و در باز میشه .نوشته شده توسط oomidd
سلامنوشته شده توسط rezamjir
من همچين آيتمي ندارم از كجا بايد اين نامهي لوله شدرو پيدا كنم ممنون ميشم كمكم كنيد
ممنون
سلام . تو همون گاو صندوقه . 3 تا آيتم تو گاو صندوق وجود داره . يكي از اونهاست . رمز گاو صندوق هم 1878 ميباشد .نوشته شده توسط oomidd
سلام
من نميدونم چرا نميشه گاوصندوق رو باز كرد وقتي ميرم پيشش S رو مزنم فقط حرف ميزنه نميدونم چي ميگه قبلش نبايد كاري كرد مثل ادارهي پليس همون اول نميشه در گاو صندوق رو باز كرد
ممنون
سلام
تو توي اين مرحله 100% كاري رو انجام ندادي ....منم اين بازي رو خيلي وقت پيش انجام دادم وزياد يادم نيست
يكبار ديگه محيط رو خوب بگرد شايد چيزي بدست اوردي
در ضمن بگو توي ايتمهات چي داري شايد چيزي يادم بياد تا كمكت كنم
سلام.نوشته شده توسط oomidd
شما باید یک کتابی رو برداری که خاطرات یکی از اون آدم بداست![]()
![]()
بعد برو رمز رو بزن که اگه اشتاه نکنم یا 1878 یا 1787 یک چیزی توی همین مایه ها بود توی همون کتاب اولین عددی که دیدی همون رمز.
منم یادم نمیاد این کتاب کجاست![]()
اما بگرد پیدا میکنی .
فکر کنم طبقه بالا بود توی یک اتاق مخفی که پشت یک پنجره ی شیشه ای بود که شما باید پنجره رو بشکنی .
كسي اين بازي رو تموم نكرده من تو قسمت آخرش گير كردم آنجا كه يه غول نشسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)