ديگه رسما ميشه به زميني بودن اينا شك كرد!Destructoid - 5.5/10
ديگه رسما ميشه به زميني بودن اينا شك كرد!Destructoid - 5.5/10
به به! توی گیم اسپات رای گیری یوسر هارو فعال کردن مردم دارن تند تند رای میدن ، و جالبیش اینه که میانگین بالای 9 هست! IGN هم 8.5 داده ، که با این وجود گیم اسپات احتمال زیاد به بازی 8 میده.
یک سوال از اونایی که بازیو گرفتن " درصد استفاده از جادو توی این بازی چقدره؟"
یک توضیحی هم واه اونایی که در مورد این مشکل زبان و اینا می پرسن ، خب شما می تونید همین طوری الکی هم بازی کنید و خیلی به صحبت ها و کارا دقت نکنید ، ولی خب لذت اون وقت که بفهمی و کاریو انجام بدی رو نمیده. و یک نکته مهم این که اصلا این بازی مثل دراگون ایج و... پردیالوگ نیست و بیشتر عمل توش هست. پس می تونید بازیو بگرید و کلی هم کیف می کنید ولی اگر دیالوگ هارو بفهمین خیلی خیلی بیشتر حال میده بازیش.
ولی اینجوری هم دیگه نیست
جدیدا کسی از کار IGN نمی تونه سر در بیاره! یه سری بازی ها رو گیم اسپات امتیاز بیشتری نسبت به IGN میده
من میگم گیم اسپات به بازی به احتمال خیلی زیاد مثل یه سری بازی های بزرگ دیگه 8.5 میده
.....
در ضمن این قدر توی این تاپیک در مورد بازی بسیار بزرگ Dragon age صحبت نکنید
این دو تا بازی سبکشون با هم متفاوته. یکی نقش آفرینی کلاسیکه یکی هم اکشن نقش آفرینی. این دو تا با هم خیلی فرق دارن...
بازی رو گرفتم، بسیار جالب و زیبا....
به شدت آدمو تشویق می کنه که بازی رو دو بار بری، یه بار خوب، یه بار بد...
ولی مگه نمی گفتن این از سیو شماره دو استفاده می کنه؟ کرد یا نه؟ من متوجه چیزی نشدم...
فقط یه چیزی، منوی سیوش کجاشه؟ من دکمه ی وسط دسته رو می زنم بعد کنسل می کنم تا اون منو بیاد!! راه دیگه ای نداره؟
پ.ن. باید وقتمون رو به طور مساوی بین اینو فال آوت تقسیم کنیم!! چرا باید اینا با هم بیان آخه؟ امسال همه RPG ها جمع اند، سال دیگه هیچچی نیست...
اتفاقا سال دیگه بیشتر از امسال میاد. اونم چه بازی هایی! هر کدوم برای خودشون یه غولی هستن!چرا باید اینا با هم بیان آخه؟ امسال همه RPG ها جمع اند، سال دیگه هیچچی نیست...
اصولا شما Diablo 3 و Dragon age 2 و Witcher 2 رو RPG نمی دونید؟ : دی
برای سال دیگه تازه برای پی سی باید همین Fable 3 رو هم اضافه کنید!
آره سال دیگه diablo 3 میاد ، دیگه بقیه باید برن کنارتازه universe dc هم میاد!
آقا ديگه سيستم XP نداره؟براي خريد قدرت هاي جديد از چي استفاده بايد كرد؟
حالا اونا زياد مهم نيستن(شوخي)
مشكل اينجاست جفتشوم بازي هاي خيلي خوبي هستن.تازه يه سري بازي ديگه هم مياد...![]()
سال خورشیدی منظورم بود!
........................................
ولی جالبه که کاراکتر حرف می زنه، آدم ارتباط بیشتری برقرار می کنه.
نگفتن گیم پلی چند ساعته؟
دوستان من هم گرفتم بازی رو اول یه چند تا نقل قول کنم بعد نظرمو بگم:
وقتی دکمه start رو میزنی میری تو اون اتاق که جاسپر هم توشه ...رو دیوار چند تا چرخدنده طلایی می بینی اگه بری نزدیکش و A رو بزنی منوی سیو و اینا میاد.
سایت gaint bomb به بازی halo reach هم مثه اینکه 6 داده......کلا بعضی سایتا عمدا اینجوری نمره میدن تا معروف بشن و آمار بازدید کننده هاشون بره بالا........ .(واسه همین خیلی ها به میانگین توجه می کنن تا نمره یه سایت چون تو میانگین تاثیر نمره بد یه سایت خیلی به چشم نمیاد)
زیاد مثه اینکه اینبار نسبت به شماره 2........
و اما نظر خودم:
گرافیکش کمی از شماره 2 بهتره و جای کار داشت ولی به نظر من واسه fable که مناسبه.... .داستان قشنگه تا اینجا....... .از منوش خوشم اومد....... .
راستی اگه دقت کرده باشین زمان load بازی خیلی کمتر شده که خوبه......
در کل بازی قشنگیه و میشه گفت شماره 3 بازی به کمال رسیده شماره 2 هستش.....(البته داستانش خیلی از 2 باحالتره)
gamespot هم فک کنم 8.5 بده بهش..... .
.
Last edited by halflife g; 26-10-2010 at 18:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)