دوست عزیز کدام صفحه مشکل داری بگو برات بزارم. در ضمن یه کار ساده تر توی منوی مخفی روی گزینه Option کلید چپ یا راست ریموت را بزن در بالای صفحه بعدی با گزینه Factory Reset میتونی تنظیماتتو مثل روز اول کنی.![]()
دوست عزیز کدام صفحه مشکل داری بگو برات بزارم. در ضمن یه کار ساده تر توی منوی مخفی روی گزینه Option کلید چپ یا راست ریموت را بزن در بالای صفحه بعدی با گزینه Factory Reset میتونی تنظیماتتو مثل روز اول کنی.![]()
سلام
من تو خونه یه شبکه کوچک بیسیم مابین کامپیوتر - مودم - گوشی ایجاد کردم می خوام تلویزون را هم به آنها وصل کنم ولی متاسفانه این تلویزیون آداپتور USB بیسیم D-Link را نمی شناسد توی دفترچه راهنما گفته آداپتور آن باید حتماً از استاندارد DLNA حمایت کند ولی آداپتور آن را فقط سایت آمازون گیر آوردم.
از اساتید چند تا سوال داشتم:
1- کسی تو ایران سراغی از این آداپتور (DLNA Samsung) داره؟
2-آیا این آداپتور با دیگر استانداردها میتواند ارتباط برقرار کند؟
مسلما بايد مدل خود سامسونگ باشه چند جايي ميخوندم در موردش صحبت شده بود احتمالا بتونيد ازسنتر ها گير بيارين
با فروشگاههای مرکزی تماس گرفتم در کل نمیدانند چی هست تا داشته باشند در مورد استاندارد DLNA هم احتمالاً چون تو ایران جا نیافتاده اطلاعات زیادی نتونستم گیر بیارم.بحر حال ممنون![]()
اينجا رو بخونيد در مورد DLNA :
اينجا رو هم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by t_tanhayam; 03-09-2010 at 23:42.
من LED 3D UA46C7000WR Sumsung و از دوبي خريدم و MADE IN MALEYSIA هست و ضمانت سام سرويس نداره . اما فايل زير نويس فارسي رو نميخونه . ميخواستم لطف كنين لينك دانلود فريمور جديد رو واسم بزارين
ميتونيد از اينجا دانلود كنيد منتها مراقب باشين :
(29 Jul, 2010)
هم راهنماي نصب داره هم خود فايلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز چرا مواظب باشم ؟ مگه مشکلی پیش میاد ؟ ایا با اپدیت کردن مشکل زیر نویس فارسی حل میشه ؟
شما تو تنظیمات زیر نویس اگه زبان رو عربی انتخاب کنید مشکلتون حل میشه
راستی منم همون مدل البته 40 اینچش رو گرفتم وقتی فیلم دو بعدی رو سه بعدی میبینم مشکلی نداره ولی وقتی فیلمایی که خودشون 3 بعدین رو پخش میکنم 3d درست و حسابی فعال نمیشه یعنی کار نمی کنه در واقع شما این مشکل رو ندارید؟
دوست عزیز این کار رو کردم یعنی همه چی ریست شد ولی usb فعال نیست و ورژن قبلی فریمور بصورت کم رنگ بالای قسمت آپگرید دستگاه بصورت disable هست حالا :
1: راهی هست که led فریمور رو از حافظه داخلی نصب کنه ؟
2: آیا از اینترنت میشه آپگرید کرد ؟
من راههای بالا رو امتحان کردم و جواب نداده حالا اگه روشه دیگه ای سراغ دارید بسم الله![]()
Last edited by ommolfesad; 04-09-2010 at 21:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)