مصرف برق s10 بیشتر g10 هست , از تکنولوژی neopdp تو این مدل استفاده نشده .
مصرف برق s10 بیشتر g10 هست , از تکنولوژی neopdp تو این مدل استفاده نشده .
ممنون از جوابت .
من تو cnet اين مطلبو پيدا كردم كه راجع بع neopdp گفته كه باعث اندكي كاهش مصرف برق ميشه و نه اونطوري كه يكي از دوستان اشاره كرد كه مصرف g10 نصف s10 هست .
متن :
Featuresضمنا آخر مقاله اضافه كرده كه g10 از 6 ستاره مصرف انرژي فقط 2 گرفته در حالي كه سري v سه گرفته :
Sensibly, Panasonic has decided to hold back on the extraneous features of rivals like Samsung's 8 and concentrate on picture quality. The G10 is Panasonic's 12th generation plasma, which is a brand new design it calls "NeoPDP". It supersedes the Viera TH-46PZ800A of last year and bests it in every possible way for feature count. It boasts a better contrast level, slightly lower power usage, and a much higher 6144 steps of gradation, up from 5120. Steps of what now? Gradation is where a colour blends into another, and being able to portray more colours means images look smoother and more lifelike — there's no "stepping" involved.
While the G10 features an Eco mode, it's not the best in terms of energy use: it manages two Energy Stars out of six. If you're looking for better energy efficiency then the V series may be more to your liking. It gets three out of six, which is pretty decent for a plasma.
Last edited by SuffEr; 12-10-2009 at 14:42.
مصرف انرژی در پلاسماهای NeoPDP نسبت به مدلهای سال 2007 در حدود دو برابر کمتر هست و نسبت به مدلهای 2008 هم در حدود 30 درصد ولی برایتنس اونها در حدود 2 برابر بیشتر از مدلهای 2007 هست و کمی بیشتر از دو برابر نسبت به مدلهای 2008 چون مدلهای 2008 پاناسونیک برای گرفتن انرژی استار مجبور بودن از برایتنس پنل کم کنن تا به استاندارد لازم برسن و مصرف برق پائین بیاد.
ضمنا تو آمریکا مدلی به اسم S10 وجود نداره مدل آمریکایی این پنلها S1 هستن که اونها هم NeoPDP هستن ولی مدلهای آسیایی S10 هستن که NeoPDP نیستن.
منظور شما از RGB همون کانکتور PC است (15 pin )دیگه ؟ اگه این همچین ورودی نمیگیره (1920x1080)
به نظرتون برم سراق LCD ؟؟؟ مدلی پیشنهاد دارین ؟ تو همین قیمت و کیفیت نزدیک ؟ مرسی
واقعیت اینه که من میخواستم یه panel داشته باشم که بتونم به Computer هم وصلش کنم , چون دیدم این پنل 1920x1080 است و کیفیتش رو هم قبول دارم و چون LCD ها هرتز پایین دارن گفتم اینو بگیرم ولی حالا سردر گم شدم یهکم
Last edited by shahabmr; 14-10-2009 at 17:41.
نه همچین امکانی ندارن رکورد تنها یه مدل از ال جی به اسم ماشین زمان این امکان رو داره .
دوستان مصرف برق Power Consumption g10 340 w است در حالي كه مصرف برق براي مدل s10 295w مي باشد اين يعني پول بيشتر صرف مصرف برق مي شود در حالي كه تمامي دوستان غير از اين را مطرح مي كنند خواهشمندم با بررسي كاتالوگهاي هر دو مدل دليل اين امر را بيان كنند كه بقيه هم بدانند، آيا اين اختلاف 400 هزار توماني فقط براي تماشاي بهتر فيلمهاي بولوري و بازي با ايكس باكس مي باشد ممنون
من الان کاتالوگ G10 رو نگاه کردم دیدم میزان مصرف برق رو نوشته 445 وات!
ببینید 445 وات حداکثر مصرف تلویزیون هست در حالت پیک , در برایتنس 100 درصد کنتراست 100 درصد در یک تصویر کاملا سفید . پلاسما پنل ها مصرف برق متفاوتی در حالت های مختلف تصویر دارند و ثابت نیستند مصرف برقشون.مصرف نرمال این تلویزیون 290 وات هست.
در مورد S10 دوستمون فرمود تو کاتالوک 295 ذکر شده , تا اونجا که من اطلاع دارم مصرف برق s10 حدود 30 35 درصد بیشتر g10 هست به دلیل نداشتن تکنولوژی neopdp .
به هر حال مصرف برق تو ایران مهم نیست تا وقتی یارانه برق هست . همین کامپیوتر شما که الان روشن هست با مانیتورش حدود 400 وات می سوزونه .
Last edited by Ami R 940; 19-10-2009 at 22:29.
اون حداکثر مصرف برقش در حالت پیک هست یعنی براش یه پاوری در نظر گرفتن که حد اکثر تا اون مقدار رو پاسخگو باشه برای زمانی که برایتنس و کنتراست پنل هر دو روی 100 هست و پنل یه تصویر کاملا سفید رنگ رو نمایش میده مصرفش به طور متوسط در حدود 250 وات هست.
پستامون همزمان شدببینید 445 وات حداکثر مصرف تلویزیون هست در حالت پیک , در برایتنس 100 درصد کنتراست 100 درصد در یک تصویر کاملا سفید . پلاسما پنل ها مصرف برق متفاوتی در حالت های مختلف تصویر دارند و ثابت نیستند مصرف برقشون.مصرف نرمال این تلویزیون 290 وات هست.
در مورد S10 اون دستمون فرمود تو کاتالوک 295 ذکر شده , تا اونجا که من اطلاع دارم مصرف برق s10 حدود 30 35 درصد بیشتر g10 هست به دلیل نداشتن تکنولوژی neopdp .
به هر حال مصرف برق تو ایران مهم نیست تا وقتی یارانه برق هست . همین کامپیوتر شما که الان روشن هست با مانیتورش 400 وات می سوزونه .![]()
Last edited by *Alucard*; 19-10-2009 at 20:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)