من نقد دو تا از سایتایی که تا حالا به بازی نمره دادن رو کامل خووندم و در کل خواستم بدونم در مورد بازی چه چیزهایی گفتن ..........اگه شما هم مایل هستین.. این مواردی رو که من ترجمه کردم بخوونید شاید به دردتون خورد:
نکات + :
- همه سایتا متفق القول از داستان بازی شدیدا تعریف کردن و اونو کاملا عاطفی توصیف کردن....گفتم یکی از معدود بازیهایی هستش که بالاخره میفهمیم چرا داریم بازی می کنیم و مثه این نیس که یه تفنگ بگیریم دستمون و آدم بکشیم...... .
- جلوه های بصری بازی خیلی خوبه و کاملا به جو بازی میخوره... .احساس واقعی بودن خونه ها و شهرها و .....کاملا حس میشه.
- گیم پلی بازی خوب توصیف شده
- مولتی پلیر بازی با اینکه جدید و بر مبنای point هستش ولی متعادل و خوب توصیف شده......32 بازیکن رو ساپورت می کنه..... سرور اختصاصی داره ......4 مد برای مولتی پلیر..........خودشم اینطوریه که شما با کشتن point می گیرین و وقتی دوباره ظاهر میشین میتونین با خرج point تصمیم بگیرین که چجوری ظاهر بشین مثلا با هلی کوپتر
(که خیلی باحاله)
- صدا گذاری هم خیلی خوبه
نکات- :
- طراحی چهره کاراکترها میتونس از این بهتر باشه
- بازی در حالت hard در کمتراز 7 ساعت تموم میشه که کوتاه ..ولی گفتن چون این بازی هم در حین بخش داستانی وسایل جمع کردنی collectioble داره و داستان وکلا بخش داستانی خیلی زیباس ارزش چند بار بازی کردنو داره....... .
==================================
البته من مراحل و داستانشو اینجا نگفتم تا واسه دوستان لو نره.........ولی اونجوری که فهمیدم اینا کاملا به حرفی که در مورد استفاده از بازی بزرگ halflife2 زده بودن عمل کردن.چون دقیقا مثه اون بازی جلو میره و اون حس جنبش ازادی طلب و اینا که در Halflife2 بود در این هم هست..... .
راستی این سایتها از گرافیک تکنیکی نه بد گفتن و نه خوب گفتن.........البته از گرافیک بصری یا همین جلوه های بصری تعریف کردن(فک کنم گرافیک در حد همین blackops باشه)
.
.