نگفتین چند ساعته تموم کردین ؟
توی نقدهای عضوهای سایت گیم اسپات عنوان یکی از نقدها, جالب بود:
Bioshock meets Modern Warfare with a touch of Dead Space!
i
... جالب این بود که گیم پلی و داستان بازی نسبت به اون طرحهای اولیه تغییراتی حسابی داشته. مثلا پورتال ها اول کار مثل بازی PREY کار شده بود. محیط زمان دیگه رو به خوبی می دیدین. از هر زاویه به پرتال نگاه می کردین تغییر محیط رو می دیدین. توانایی دشمنا هم تغییر داشته. شروع بازی هم اونطور چیزی نبود که اولین بار در تریلرها به نمایش دراومده بود. حتی رسیدن به TMD هم به این صورت فعلی نبود. یه کاراکتر ریش و پشم داری هم تو تریلرهای اولیه بود که به نظر میومد از ساکنین همون جزیره است و بعد حذف شد ( تو قسمت Creadit آرت ورکش نشون داده میشه )
محتوای مخفی: نکاتی عجیب در پایان خوب بازی
دقیق 7:48 شد...در قیاس با مترو 2033 خیلی راحت بود مراحلش
کلآ داستان بازی غریب و عجیب بود به نظرم...درست مثل مترو 2033 که آدم هنگام بازی یک حس و حال دیگه نسبت به سایر بازیها بهش دست میده!من خودم یه جا خوندم که با استفاده از tmd میتونی سن دشمن یا کم کنی که بشه (نی نی )یا اینقدر زیاد کنی که بپوسه حروم شه
ولی فقط همین حالت دوم بود داخل بازی که تازه با چیزی که من تو دموهاش دیده بودم کلی فرق داشت نوع کشتنش!در حقیقت فقط سازنده بازی میدونه از یک همچین داستان پردازی چه منظوری داشته و البته کسانی که به زبان انگلیسی مسلط بودن هنگام بازی.
من اون مرحله ایی هستم که از ماسک استفاده میکنیم .
چقدر دیگه تا آخره بازی مونده ؟
آخرشه دیگه..فکر کنم 1 ساعت دیگه داری تا تموم شه
اصلا فکر نمیکردم بعد از گرفتن TDM اینقدر بازی عوض بشه و هیجان بالا تزریق بشه به بازی
واقعا لذت بخش شده
اینجا باید چی کار کرد با این نرقول اول واسم بشکه هارو میندازه که رو هوا می گیرم پرت می کنم براش بعد وقتی زخمی می شه با تبرش می اد دنلامون میخواد مارو بزنه بعد جاخالی میدی تبر گیر میکنه تو زمین که هی میشه درش می اره با همون آش همون کاسه تیر هم روش کارساز نیست چی کار باید کرد؟
اینم عکسش
![]()
تو پشت بدنش یا تو سرش یه لکه های سفید (یا آبی کمرنگه ) که به رنگ روشن میزنه اونارو با اسلحه بزن
به فارت میره
من کاترین رو نجات دادم و رو پل اون هیولای بزرگ رو شکست دادم.تقریبا چقدر بازی مونده؟
دقیقا کجا؟من الان رسیدم یا نه؟میخوام اماده باشماسکلت تو لوله فاضلاب چیکار می کرد نامرد
اخه اوایل بازی چند تا ازین چیزای یهویی داشت ولی من انقدر ریلکس برخورد کردم که الان یادم رفته
مشکل مهم بازی نبود زیرنویسه که با لهجه زیبا و شیرین روسی نیازی بهش حس نمیشه
مشکل دیگه هم چشم NPC هاست.مثلا کاترین و دکتر انگار نابینا هستن چون موقع صحبت با ما دارن یک طرف دیگه رو نگاه میکنن.![]()
Last edited by Torch Bearer; 15-07-2010 at 14:09.
کدوم هیولا ؟ اونی که رو پل رو قطاره ؟من کاترین رو نجات دادم و رو پل اون هیولای بزرگ رو شکست دادم.تقریبا چقدر بازی مونده؟
اگر اونجایی تقریبا 2 ساعتی داری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)