منم دانلود کردم وصدام کاملا خوب شده !!!!!
خیلی باهاله بازیش!
اما بدیش اینکه نمی تونیم خونه بسازیم و بجنگیم که خیلی به زوقم خورد!!!
منم دانلود کردم وصدام کاملا خوب شده !!!!!
خیلی باهاله بازیش!
اما بدیش اینکه نمی تونیم خونه بسازیم و بجنگیم که خیلی به زوقم خورد!!!
این بازی همش ساخت و ساز و جنگیدن با بقیه کشور هاست مگه غیره اینا کاره دیگه ای هم میکننه ؟
ساخت و سازش که دل به خواهی نیست!!!!!
مثلا خونه ی سرباز سازی بسازی و ... این به یک صورت دیگه ی !!!
دوستانی که این بازی رو خریدن بازی یه درخواستی ازشون داشتم
ظاهرا بازی بر روی 3 عدد دی وی دی ارائه شده ...اما من چون بازی رو دانلود کردم روی 2 دی وی دی 9گیگ هستش...راستش اصلا فرصت اینکه بشینم وقت بزارم تا بازی رو تبدیل به 3 دی وی دی معمولی کنم ندارم...فقط یه خواهشی داشتم:
فایل setup رو برام آپلود کنید
یه عکس از محتویات هر 3 دی وی دی برام قرار بدهید.
ممنون خواهم شد
احتمالا منظورت استراتژیک real time هستش اون یه نوعه دیگه استراتژیکه دفعه دیگه خاستی بخری دقت کن
اونا یعد از مدتی خسته کننده میشن آخه هی خودتو میکشی چیز میسازی اون دور که تمام شد همش میره دوباره از اول
ترو خدا یکی این جواب من را هم بده.
من که تو بازی گیج شدم اصلا ن نمیدونم چه جوری باید جنگید و نیرو و کشاورزی از این چیزا سا خت ترو خدا کمک کنید.
الان تعدادی از دوستان فایل های صدا رو برای دانلود گذاشتند
دقیقا من کدوم رو دانلود کنم مشکلم رفع میشه به طور کامل ؟
تک لینک ندارید ؟
SIMON137 جان برای رفع مشکل صدا میتونید از لینک های زیر استفاده کنید و مشکل شما کاملا برطرف میشه من خودم هم تست کردم البته اول شما کرک سالم رو دانلود کنید ببینید اگه مشکل از کرک نبود اون وقت باید از لینک های زیر استفاده کنید
دانلود کرک سالم بازی :
دانلود soundfix ـ 700 مگی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPassword: descargasinlimite.netکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم مود late campaing که تمام کشور ها رو باز میکنه از جمله ایران
دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جهت اطلاعات بیشتر و آموزش بازی میتونید به سایت تخصصی بازی به زبان فارسی مراجعه کنید
www.totalwar.ir
Last edited by P_666; 30-03-2009 at 21:42.
در کل بازی خوبیه.
فقط لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دادید خرابه
در كمپين استقلال آمريكا بيرون ميپره كسي مي دونه چرا؟!
//totalwar.ir هم مطالب خوبی در مورد اموزش کلی بازی نوشته به درد میخوره
بچه ها کسی اگه ریزه کاریه جالبی یاد گرفته پست کنه ما هم یاد بگیریم مثلا چطور میشه از راه دیپلوماتیک یه کشور رو خرش کنی!
یا مثلا این assassin ها که تو بازی هستن چطور میشه ازشون استفاده کرد.
راستی من تو grand campaign با انگلیسم شما چی انتخاب کردین ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)