سلام.....دوست عزیز من اون قطعه رو متاسفانه ندارم ..اما بجای اون یک نوحه بسیار زیبا وبا کیفیت خوب اپ میکنم از اقای فخری امیدوارم که لذت ببرید......ایت سبحان....بسیار زیبا و دلنشین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.....دوست عزیز من اون قطعه رو متاسفانه ندارم ..اما بجای اون یک نوحه بسیار زیبا وبا کیفیت خوب اپ میکنم از اقای فخری امیدوارم که لذت ببرید......ایت سبحان....بسیار زیبا و دلنشین
سلام
من نوار زياد دارم
ولي بايد تبديل به سي دي بشه تابتونم براتون بفرستم
مثلا فخري قبل از رحلت امام و يا............
ايا براي تبديل برنامه اي لازم هست.
لطفا راهنماييم كنيد
ميخواهم همه استفاده كنند
ممنون
سيداحمد
سلام
ايت سبحان فخري خيلي كم است.
من كاملش رو دارم ولي متاسفانه نواره سي دي نيست.
موفق باشيد
سلام دوست عزیز ایدی منو add کن تا راحت تر راهنمایی کنم....تا فضای تاپیک خراب نشه ADSL2056 معمولا عصر ساعت 7 به بعد همیشه هستم .......
Last edited by ali6803; 05-04-2009 at 15:53.
سلام
اي ديتو پيدا نكردم
من از ساعت 7به بعد ميشنم تا پبدام كني
اينم اي دي من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
خیلی قشنگه مداحی های ایشون!
من به ایشون و مرحوم کوثری مداح امام خیلی علاقه دارم!
به نظرم تو این دوره زمونه که انحرافهای مداحی خیلی زیاد شده و مداحی های پاپ رونق گرفته باید خیلی تبلیغ این عزیزان بشه!
خدا خیرتون بده.
سلام .....نوحه هایی بسیار زیبا از حسین فخری به دستم رسیده که مرور میگذارم....با کیفیت بسیار بالا (مادر)....منتظر باشید......![]()
سلام دوستان طبق قولی که دادم امروز اولین نوحه با کیفیت مادر که اتفاقا یکی از نوحه هایی هستش که من شدیدا طرفدارش هستم رو براتون میگذارم نوحه یا حسین که فوق العاده زیبا هستش گوش کنید ......
سلام دوستان دومین نوحه از سری جدید مداحی حسین فخری رو براتون میگذارم نوحه ای به نام باز از دست تشنگی......فوق العاده زیبا و با کیفیت فوق العاده بالا..........
دوستان سلام.
اگر کسی نوحه ی الا یا ایهاالساقی رو که حاج حسین فخری تو مراسم رحلت امام خمینی خوند داره لطف میکنه بذاره.
متشکرم.
یا علی مدد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)