سلام.
صحبتهاتون وقتی تایید میشه که رای به گوشی خاصی نداده باشید در حالی که به X1 رای دادید.اینکارتون صحبتهاتونو نقض میکنه.
شاد باشید.
سلام.
صحبتهاتون وقتی تایید میشه که رای به گوشی خاصی نداده باشید در حالی که به X1 رای دادید.اینکارتون صحبتهاتونو نقض میکنه.
شاد باشید.
با سلام خدمت شما دوست عزیز
این رای بنده فقط نمایانگر سلیقه ی شخصی اینجانب بوده،نه چیزه دیگه
ثانیا وقتی مطالبی که بعضی دوستان نوشته بودند رو مطالعه کردم،از رای خودم پشیمان گشتم!!!!
حالا شما هی بیا از ما سوتی بگیر، باشه؟
بابا ما کوچیک همه ی شماها هم هستیمحرف شما صد در صد تایید میشه و حق کاملا با شماست
![]()
سلام.
نه اتفاقا" منم با یکسری از گفته هات موافقم و بخاطر همین اصلا" رای ندادم (هر چند هر دو رو دارم اما از چیز دیگه ای دارم استفاده میکنم) من وقتی بعضی از پستها رو میخونم چون هر دو رو دارم میبینم که اصلا" واقعیت نداره زیاد هم اصراری ندارم که دیگران درست مسئله رو قبول کنن چون بعضی از پستهارو که میخونم متوجه میشم که نویسنده تا حالا نه این 3 مدل رو ند اره بلکه تا حالا یک پاکت پی سی رو از نزدیک ندیده و فقط به گفته های دیگران استناد میکنه و.....خوب ,حالا در یک همچین موردی آدم باید چی بگه؟
منکه زیاد سخت نمیگیرم![]()
سلام
منم بعضی از پستهای شمارو دیدم و متوجه شدم که شما از معدود کسانی هستین که بدون کوچکترین تعصب صحبت میکنید
بله،منم به همین علت،فورا حرفای جنابعالی رو قبول کردم،آخه موصوع اینجاست که بعضیا فکر میکنن که اینجا مسابفات کشتی کج داره برگذار میشهو همش احساس میکنن که هر کی یه چیزی میگه از روی دشمنی میگه،و فکر میکنن الان باید طرفو ضربه فنی کنن وگرنه حیثیتشون میره زیر سوال!!!(لابد پیش خودشونم میگن اگه من این کارو نکنم بقیه میگن کم آورده!!!)در صورتی که اصلا اینطور نیست و نباید باشه
اینجا مکانیه واسه همه ی اعضا،تا بتونن مشکلاتشونو بیان کنن و یا به بقیه ی اعضا کمک کنن.همین!![]()
سلام.
حالا تایید میشه.![]()
سلام.
دوستان همان طور که ميدونيد من از طرفداراي سوني اريکسون و البته ايکس1 هستم ولي چيزه خوبم قبول دارم و به نظرم هر سه گوشي خوبن و وابسته به نياز کاربر انتخاب ميشن.
ميخاستم بگم کسي که کيبرد نياز داره ديگه نيازي به مقايسه نيست و سريعن ايکس1 را انتخاب ميکنه.
اما وقتي کسي کيبرد لازم نداشته باشه او موقع ميتونه روي گزينه هاي ديگه(تاچ اچ دي و اومنيا)فکر کنه.
به نظره من کيبرد يکي از پر کاربرد ترين اجزاي گوشي ميتونه باشه و اينکه بعضي دوستان ميگن که اکسپريا دوستان چرا فقط ميگن کيبرد کيبرد کيبرد.........به اين دليله که کيبرد يکي از اجزاي بسيار کاربرديه گوشي ميباشد به خصوص که در کنار قابليت هاي خوبه ديگه هم قرا بگيره.
البته اومنيا و تاچ اچ دي هم مزايا و کاربراي خاص خودشونو دارن.
دوستان هيچ وقت کيبرد را ناديده نگيرين.
آقا خیلی مخلصیمشما هر چی بگی ما قبول داریم
![]()
آقا معلومه که xperia برتره هر کی 1 بار با xperia کار کنه میتونه این حرف من رو تصدیق کنه
سرعت xperia کافیه تا ما این گوشی رو انتخاب کنیم البته 100000 مورد دیگر که با عرض معذرت حال ندارم تایپ کنم
سلام.
اتفاقا" دست روی موردی گذاشتی که ضعف X1 در مقابل 2تا گوشی دیگه محسوب میشه .
منم دقیقا" به همون دلیل شما از نوشتن ضعفهای دیگه ش عذرخواهی میکنم .(ضمنا" منم حدود ا" 2 تا سه هفته بوده گوشی اومده ایران گوشی رو خریدم و کماکان دارمش یعنی بیشتر از یک دفعه باهاش کار کردم و به همین علت هر چی بیشتر باهاش کار کردم بیشتر به ضعفاش پی بردم)
والا این نقطه قوتی که گفتی همون ضعف x1 هست.. البته ضعف نیست بلکه منظورم نسبت به اون 2 گوشی دیگه بود... شما مطمئنی که اون 2 تا گوشی دیگه رو دیدی که انقدر مطمئن صحبت میکنی؟ یه مقایسه رو سرعت روتریت کردن این گوشی ها بکن بعد ببین که سرعت اکسپریا آیا واقعا کافیه واسه انتخاب؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)