تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما کدوم مدل رو میپسندید ؟

راي دهنده
230. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Samsung I900 Omnia

87 37.83%
  • Sonyericsson XPERIA X1

69 30.00%
  • HTC Touch HD

74 32.17%
صفحه 12 از 15 اولاول ... 289101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 145

نام تاپيک: مقایسهi900 Omnia,X1,HTC touch HD

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

باب سلام خدمت همه...من برای اولین باره که دارم توی این نظر سنجی شرکت میکنم
    باید بگم من تمامی نظرات دوستانو خوندم و متاسقانه باید بگم که نظرات اکثر دوستان به نظرم یه خورده(یه خورده که چه عرض کنم!)جانبدارانه بود!
    در ضمن این حرف که هر کسی باید گوشی ای با امکاناتی که مورد نیازشه و مبلغی که وسعشو داره رو بگیره،کاملا درست میدونم
    راستی من خودم Xperia X1i دارم،نمیدونم که بقیه ی دوستان با گوششیشون چیکار کردن! که میگن ترک خورده،البته من شنیده بودم که سری اول این گوشی از همون اول(مادرزادی)همچین مشکلی دارن!من با سه تا از دوستام با هم این گوشیو حدود دو ماه پیش نزدیک 700 تومن خریدیم(با گارانتی اصلی که سیتادل باشه)تازه یه رم 8gig هم روش داشت!هر چی دنباله این ترک خوردگی گشتیم پیداش نکردیم،الان هم که 2 ماهه داریم استفادش میکنیم هیچ ترکی روی بدنش نیوفتاده،
    من نمیدونم ما ایرانیا چرا اینطوری هستیم؟مثلا گوشی x بهتر باشه!چی به ما میرسه؟من اصلا هدف از ایجاد این تاپیکو درک نمیکنم،این بستگی به سلیقه اقراد داره و به تعداد آدمهای روی زمین سلیقه وجود داره چون یک قضییه ی شخصیه.
    به قول یکی از دوستانم که میگفت:فقط توی ایرانه که در مورد سلیقه با هم بحث میکنن!
    الان مثلا من با گوشی که کیبرد داشته باشه حال میکنم!ممکنه یکی دیگه حال نکنه!
    اوبایی که میگن که کیبرد اهمیت نداره،من نمیدونم ابن حرفو با کدوم منطقی میگن؟یا در مورد اونایی که میگن که بزرگی صفحه ی نمایش زیاد مهم نیست!
    اینا همش مربوط به نوع کاربری شما از دستگاهتون میشه،مثلا من کاره تایپ زیاد انجام میدم و جدا واسه ی بعضیها که تایپ زیاد انجام میدن یه مزیته بزرگه در حالی که بعضیها میگن زیاد مهم نیست!
    بیایم دیگه ازین بحثای بی نتیجه انجام ندیم،چون اصلا هیچ لزوم و دلیلی براش وجود نداره!بیایم به سلیقه ی همدیگه احترام بذاریم
    اینایی که گفتم شعار نبودن!متاسفانه ماها سعی میکنیم که همش همدیگه رو محکوم! کنیم(باید بی تعارف بگم که این پایه ی بحثهای اکثر ماهاست!)

سلام.

صحبتهاتون وقتی تایید میشه که رای به گوشی خاصی نداده باشید در حالی که به X1 رای دادید.اینکارتون صحبتهاتونو نقض میکنه.

شاد باشید.

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوست عزیز
    این رای بنده فقط نمایانگر سلیقه ی شخصی اینجانب بوده،نه چیزه دیگه
    ثانیا وقتی مطالبی که بعضی دوستان نوشته بودند رو مطالعه کردم،از رای خودم پشیمان گشتم!!!!
    حالا شما هی بیا از ما سوتی بگیر، باشه؟
    بابا ما کوچیک همه ی شماها هم هستیمحرف شما صد در صد تایید میشه و حق کاملا با شماست

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوست عزیز
    این رای بنده فقط نمایانگر سلیقه ی شخصی اینجانب بوده،نه چیزه دیگه
    ثانیا وقتی مطالبی که بعضی دوستان نوشته بودند رو مطالعه کردم،از رای خودم پشیمان گشتم!!!!
    حالا شما هی بیا از ما سوتی بگیر، باشه؟
    بابا ما کوچیک همه ی شماها هم هستیمحرف شما صد در صد تایید میشه و حق کاملا با شماست
    سلام.

نه اتفاقا" منم با یکسری از گفته هات موافقم و بخاطر همین اصلا" رای ندادم (هر چند هر دو رو دارم اما از چیز دیگه ای دارم استفاده میکنم) من وقتی بعضی از پستها رو میخونم چون هر دو رو دارم میبینم که اصلا" واقعیت نداره زیاد هم اصراری ندارم که دیگران درست مسئله رو قبول کنن چون بعضی از پستهارو که میخونم متوجه میشم که نویسنده تا حالا نه این 3 مدل رو ند اره بلکه تا حالا یک پاکت پی سی رو از نزدیک ندیده و فقط به گفته های دیگران استناد میکنه و.....خوب ,حالا در یک همچین موردی آدم باید چی بگه؟
    منکه زیاد سخت نمیگیرم

5. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    منم بعضی از پستهای شمارو دیدم و متوجه شدم که شما از معدود کسانی هستین که بدون کوچکترین تعصب صحبت میکنید
    بله،منم به همین علت،فورا حرفای جنابعالی رو قبول کردم،آخه موصوع اینجاست که بعضیا فکر میکنن که اینجا مسابفات کشتی کج داره برگذار میشه و همش احساس میکنن که هر کی یه چیزی میگه از روی دشمنی میگه،و فکر میکنن الان باید طرفو ضربه فنی کنن وگرنه حیثیتشون میره زیر سوال!!!(لابد پیش خودشونم میگن اگه من این کارو نکنم بقیه میگن کم آورده!!!)در صورتی که اصلا اینطور نیست و نباید باشه
    اینجا مکانیه واسه همه ی اعضا،تا بتونن مشکلاتشونو بیان کنن و یا به بقیه ی اعضا کمک کنن.همین!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    منم بعضی از پستهای شمارو دیدم و متوجه شدم که شما از معدود کسانی هستین که بدون کوچکترین تعصب صحبت میکنید
    بله،منم به همین علت،فورا حرفای جنابعالی رو قبول کردم،آخه موصوع اینجاست که بعضیا فکر میکنن که اینجا مسابفات کشتی کج داره برگذار میشه و همش احساس میکنن که هر کی یه چیزی میگه از روی دشمنی میگه،و فکر میکنن الان باید طرفو ضربه فنی کنن وگرنه حیثیتشون میره زیر سوال!!!(لابد پیش خودشونم میگن اگه من این کارو نکنم بقیه میگن کم آورده!!!)در صورتی که اصلا اینطور نیست و نباید باشه
    اینجا مکانیه واسه همه ی اعضا،تا بتونن مشکلاتشونو بیان کنن و یا به بقیه ی اعضا کمک کنن.همین!
    سلام.

حالا تایید میشه.

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.
    دوستان همان طور که ميدونيد من از طرفداراي سوني اريکسون و البته ايکس1 هستم ولي چيزه خوبم قبول دارم و به نظرم هر سه گوشي خوبن و وابسته به نياز کاربر انتخاب ميشن.
    ميخاستم بگم کسي که کيبرد نياز داره ديگه نيازي به مقايسه نيست و سريعن ايکس1 را انتخاب ميکنه.
    اما وقتي کسي کيبرد لازم نداشته باشه او موقع ميتونه روي گزينه هاي ديگه(تاچ اچ دي و اومنيا)فکر کنه.
    به نظره من کيبرد يکي از پر کاربرد ترين اجزاي گوشي ميتونه باشه و اينکه بعضي دوستان ميگن که اکسپريا دوستان چرا فقط ميگن کيبرد کيبرد کيبرد.........به اين دليله که کيبرد يکي از اجزاي بسيار کاربرديه گوشي ميباشد به خصوص که در کنار قابليت هاي خوبه ديگه هم قرا بگيره.
    البته اومنيا و تاچ اچ دي هم مزايا و کاربراي خاص خودشونو دارن.
    دوستان هيچ وقت کيبرد را ناديده نگيرين.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.

حالا تایید میشه.
    آقا خیلی مخلصیمشما هر چی بگی ما قبول داریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

آقا معلومه که xperia برتره هر کی 1 بار با xperia کار کنه میتونه این حرف من رو تصدیق کنه

سرعت xperia کافیه تا ما این گوشی رو انتخاب کنیم البته 100000 مورد دیگر که با عرض معذرت حال ندارم تایپ کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

آقا معلومه که xperia برتره هر کی 1 بار با xperia کار کنه میتونه این حرف من رو تصدیق کنه

سرعت xperia کافیه تا ما این گوشی رو انتخاب کنیم البته 100000 مورد دیگر که با عرض معذرت حال ندارم تایپ کنم

سلام.

اتفاقا" دست روی موردی گذاشتی که ضعف X1 در مقابل 2تا گوشی دیگه محسوب میشه .
    منم دقیقا" به همون دلیل شما از نوشتن ضعفهای دیگه ش عذرخواهی میکنم .(ضمنا" منم حدود ا" 2 تا سه هفته بوده گوشی اومده ایران گوشی رو خریدم و کماکان دارمش یعنی بیشتر از یک دفعه باهاش کار کردم و به همین علت هر چی بیشتر باهاش کار کردم بیشتر به ضعفاش پی بردم)

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

والا این نقطه قوتی که گفتی همون ضعف x1 هست.. البته ضعف نیست بلکه منظورم نسبت به اون 2 گوشی دیگه بود... شما مطمئنی که اون 2 تا گوشی دیگه رو دیدی که انقدر مطمئن صحبت میکنی؟ یه مقایسه رو سرعت روتریت کردن این گوشی ها بکن بعد ببین که سرعت اکسپریا آیا واقعا کافیه واسه انتخاب؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •