گفتم که!دانشگاه ازاد هم خوب و بد داره!
ولی باید قبول کنیم دولتی یه چیز دیگست!
گفتم که!دانشگاه ازاد هم خوب و بد داره!
ولی باید قبول کنیم دولتی یه چیز دیگست!
ببخشید در کل اگه باعث ناراحتی کسی شدم!
شرمنده!
ببینblasterجان عزیز من میخواستم برای تحصیل برم انگلیس ولی حساب کردم خرج تحصیل بدون خوردوخوراک وجامیشه 65میلیون تومان میشه بااین پول توی اینجا ده تالیسانس میشه گرفت.درهرصورت آرزوی موفقیت دارم براتون
خوب با این اوصاف برای شما مدرک مهمتره تا نفس یادگیری و علم !ولی دانشگاه هند 2.5 ساله لیسانستو میگیری ..مدرک بین المللی!!اونوخت میگی دانشگاه ازاد!؟![]()
برای تحصیل در هند باید در شهر هایی مانند Meysour تحصیل کنید !
این شهر از نظر امکانات در سطح خیلی پایینی است ولی دانشگاه های انگلیسی در این شهر باعث رونق تحصیلات در این شهر شده !
دقت کنید که وقتی رفتید اونجا شاید بتونید تحصیل کنید ولی از نظر کیفیت زندگی هیچ چیزی نباید انتظار داشته باشید !
تا حدی که آب رو باید بخرید با گالون ! آبی که از شیر میاد آب تصفیه شده نیست !
گاز رو باید بخرید با گالون !
برای پیدا کردن یک تکه گوشت باید به محله های مسلمان نشین برید !
در کل زندگی کم هزینه ای داره !
به نظر من بهتره در ایران مشغول باشید ! برای تحصیل از پایه ی دانشگاه بهتره از ایران شروع کنید و برای فوق لیسانس و PHD به کشوری مانند هند برید !
به ترکیه نیز فکر کنید ...
همين الآن پاشو برو كه بعدا پشيمون ميشي كه فرصت از دست دادي.
براي كنكور بايد حداقل 1 سال جون بكني با كلي هزينه كه آخرشم تضميني نيست كه اون رشته و جايي كه ميخواي قبول شي.
الآن برو زبانتو قوي كن بعد هم بكن برو.
نه عزیزم!من دسو واقعا دوس دارم!ادم که داره میخونه!پس بزار واسه زحمتی که میکشی یه مدرک درس حسابی هم بگیریم!
من یکی از بستگانم تو شهر bangalore هنده!خیلی تعریف میکنه!اصلا از این چیزایی که شما میگید نیس!
نمیدونم شاید شما راس میگی...
من دوس دارم درسی که میخونم واقعا درس باشه!نه اینکه با هزار بدبختی واسه کنکور بکشم بعد معلوم نیس چی بشه!
ترکیه هم بیشتر توضیح بدبد خرج و اینا!
زبانم تقریبا میشه گفت قویه!
ممنون ازهمه![]()
اینجوری هم نیست!براي كنكور بايد حداقل 1 سال جون بكني با كلي هزينه كه آخرشم تضميني نيست كه اون رشته و جايي كه ميخواي قبول شي.
اگر دولتی بخوای آره
ولی اگر می خوای آزاد بری اینقدر هم سخت نیست
البته شهرهای کوچیک
اصلا ازاد دوس ندارم!![]()
ازاد رو دوست نداری نمیخوای با کنکور ور بری در حالی که عاشق درس و مشقی میخوای بری هند!2.5 ساله به صورت فشرده کارشناسی بگیری در حالی که اینجا 4 ساله پس شما تلاشت زیاد خواهد بود یعنی تاثیرات اب و هوایی دخیل خواهد بود!اگر از نوای بلبل و بوی گل و سهولت زندگی جانت به لب امده قابل درک برو هند موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)