اپيلوگ ها جداس و لينكش هم صفحه قبله.
اپيلوگ ها جداس و لينكش هم صفحه قبله.
يعني صفحه 10
درسته لینک بالائی بود فقط پایینی رو دانلود کردم ولی حالا مشکلم حل شد دمتون گرم بازم از این کارا بکنید بابت همه چی ممنون
خسته نباشید![]()
خواهش ميكنم ترجمه ي اويل 2 هم ديگه داره تموم ميشه![]()
ایول
اویل 2 هم تموم شه اویل 1 رو هم زحمتش رو بکشید که کره خوری کامل بشه من عاشق این بازی هستم
یه نکته ائی هست که من یادم اومده تازه چون من اویل 3 رو خیلی وقت پیش تموم کردم
هر 30 تا فایل رو می گرفتی تو بازی یادداشت روزانه جیل یا یه چی تو این مایه ها باز می شد امکانش هست زحمت ترجمه این یکی رو هم بکشین
آره ولي من اونو توي فايل هاي اويل 2 ترجمه كردم ولي اگه خواستيد توي اين تاپيكم ميزارم![]()
به نظرم با توجه به عنوان این تاپیک اینجا مناسبتش بیشتره در هر صورت بازم ممنون
خاطرات جيل
7 آگوست
دو هفته از اون اتفاق ميگذره. جراحت من خوب شده اما من هيچ وقت نميتونم فراموشش كنم. براي بيشتر مردم اين حالا ديگه تاريخه. ولي براي من... هر وقت چشمامو ميبندم همه چيز دوباره برام زنده ميشه. زامبي هاگوشتهاي مردم رو ميخوردند و جيغ هايي كه افراد تيممون در حال مرگ ميكشيدند. نه... زخم هاي روحي من هنوز خوب نشدن.......
13 آگوست
كريس علت خيلي از مشكلات رو پيدا كرده. اون چيفهميده؟ اون به ندرت با همكارهاي ديگه درباره ي اين موضوع صحبت ميكنه و اون دائماعصبانيه. يه روزي اون به ارلن كه يكي از بچه هاي بخش جناييه يه مشت جانانه زد!! چوناون فقط به طور خيلي اتفاقي روش قهوه ريخته بود. من بلافاصله جلوشو گرفتم. اما اون وقتي منو ديد به من يه چشمك زد و رفت. من در تعجبم كه چه اتفاقي داره براش ميفته........
15 آگوست
نصف شب كريس كه يه هفته مرخصي گرفته بود به من زنگ زد و ازم خواست كه يه سري به آپارتمانشبزنم. وقتي من وارد اتاقش شدم به من يه جفت كاغذ نشون داد. اونا درباره ي ويروسي به نام G بودن. بعدش كريس بهم گفت كه كابوس هاش هنوز ادامه دارن. اون در واقع بهم فهمونده بود كه اين اتفاق هنوز تموم نشده. از اون روز به بعد اون هر روز باخودش درگير بود بدون اينكه مثل هميشه چيزي به من بگه.
24 آگوست
كريس امروز به اروپا رفت. باري به من گفت كه ميخواد خانوادشو به كانادا بفرسته و بعدش دنبال كريس بره. من تصميم گرفتم كه براي مدتي توي شهر راكون بمونم. چون من ميدونم كه امكان داره بررسي اين شهر در اين مدت خيلي مهم باشه. يه ماه يا بيشتر من هم توي اروپا با اونا همراه ميشم. جنگ ما تازه شروع شده.......
Last edited by Maggy_P; 22-09-2007 at 12:06.
[/quote]
يه ماه يا بيشتر من هم توي اروپا با اونا همراه ميشم. جنگ ما تازه شروع شده.......
[/quote]
اینا که همیشه تازه داره جنگشون شروع میشه!!!!
حالا راستی اینکه گفته تو اروپا به هم ملحق میشیم،ربطی به evil4 داره که توی اسپانیا اتفاق می افته؟
در کل مگی جان تاپیکت خیلی توپه. خیلی زحمت کشیدی،دستت درد نکنه.![]()
يه ماه يا بيشتر من هم توي اروپا با اونا همراه ميشم. جنگ ما تازه شروع شده.......
[/quote]
اینا که همیشه تازه داره جنگشون شروع میشه!!!!
حالا راستی اینکه گفته تو اروپا به هم ملحق میشیم،ربطی به evil4 داره که توی اسپانیا اتفاق می افته؟
در کل مگی جان تاپیکت خیلی توپه. خیلی زحمت کشیدی،دستت درد نکنه.[/quote]
خواهش ميكنم
در مورد اويل 4 بايد بگم كه فكر نكنم ربطي داشته باشه ولي احتمالا توي اويل 5 جيل هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)