تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 115 از 503 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

این هم لینک واسه دانلود google map:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با قابلیت 'My Location' and touch navigation

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به دوستان.یک مدت نبودم.من بالاخره p1 رو گرفتم.
    کاملا اتفاقی رفتیم قشم و از اونجا خریدم. با لیبل چین گرفتم 370.000
    البته بدون لیبلش اونجا 360 هم پیدا میشد.
    واقعا گوشی عالی هست.
    انشاءاله همه اونهایی که این گوشی رو دوست دارن موفق به خریذش بشن.به زودی قیمت توی شهرستانها هم باید کم بشه.
    تا به حال که مشکلی باهاش نداشتم.

اون خبر UIQ3.3 هم اگر درست باشه که دیگه حرف نداره.
    حامد جون مبارک باشه واقعا خوب قیمتی خریدی اون ایمیلی که زدی چی شد ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام.قربانت.قابل شما رو نداره.
    آره.شیراز ارزون ترین قیمتی که دیدم 410 بود.البته بدون لیبل 385 هست شیراز.
    خدا رو شکر قیمت خوبی گیرم اومد.

هنوز جوابی از سونی اریکسون دریافت نکردم.خبری نیست.

داره خودمونی میشه داش حسین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خب داش حسين يحتمل بايد گوشيت بره باز اورژرانس
    usb ‌برق داره و فكر كنم اين دسته گلي كه به آب دادي باعث شده كمي بيش از حد برق بره تو گوشيت و يه جا اتصالي ( يا به قولي برق دزدي!) داره
    زودترم يه كاري كن ممكنه بيشتر ازش استفاده كني بدتر شه و بيشتر خرج بزاره رو دستت
    آقا فکر می کنی چقدردیگه باید پیاده شم تا درست بشه؟ راستی جایی رو نمیشناسی که یارو واقعاً بلد باشه،بتونه درستش کنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بچه ها من یک نکته توی این گوشیم دیدم که کمی برام غریبه.
    وقتی با قلم میخوام بنویسم بعضی وقتها پیش میاد که یک دفعه اون چیزی که نوشتم منعکس میشه یک دفعه کش میاد.
    شما هم این رو دارید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این هم لینک واسه دانلود google map:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با قابلیت 'My Location' and touch navigation
    البته این آدرس باید توسط خود گوشی باز بشه تا بتونه نوع گوشی، سیستم عامل و زبان گوشی رو تشخیص
    بده و نسخه درستش رو برای دانلود بده.

راستی گوشی تون هم مبارکه، امیدوارم که همیشه براتون کار کنه.

داره خودمونی میشه tarrega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقایون خانوما سلام جان من کمکم کنید دستم به دامنتون کمممممممممممممک.
    آقا این p1 ما یه چند روزیه که یه مشکل خیلی خوفناک پیدا کرده مشکلش هم اینه که باطریش خیلی خیلی زود تموم میشه و به کامپیوتر هم وصل نمیشه.
    راستش رو بخواید این مشکل از اونجایی شروع شد که؛ این کیس کامپیوتر بنده جلوش دو تا جا برای usb داره ولی کار نمی کنه بنده هم از اونجایی که خیلی زرنگ تشریف دارم اومدم خودم اونو درست کنم درش رو باز کردم و دیدم یه سیم اونجا وله و یه جایی هم هست که قشنگ تو هم میرن منم این سیم رو زدم به همون جا، بعد که وصل کردم گفتم که حتماً درست شده اومدم گوشی بدبختم رو p1 عزیزم رو وصل کردم بهش،بعدش دیدم نه بابا انگار زیاد هم زرنگ نیستم دیدم کار نکرد بیخیالش شدم.از اونجایی که ساعت 1 نصف شب بود بیخیال رفتم خوابیدم.فردا صبح که بیدار شدم وای نه ............ چی میدیدم!!!!!!!!! گوشیم خاموش شده هر کاری کردم روشن نشد.بنده هم مثل همه بیمار خودم رو رسوندم به اورژانس اونجا هم بردنش اتاق معالجه و اون یاروهه گفتم باید فلش بشه.بعد که فلش کرد و بنده 7000 تومان ناقابل پیاده شدم.منم که از همه جا بی خبر فکر کردم درست شده،خوشحال شدم برگشتم خونه ولی از اون لحظه به بعد فهمیدم که نه بابا درست نشده که هیچ بدتر شده و به کامپیوترم وصل نمیشه و باطری هم تند تند تموم میشه و به یه روز هم نمیرسه که دوباره باید شارژ بشه.اینو هم اضافه کنم که ایراد از باطری نیست چون روی یه گوشیه دیگه امتحان کردم و سالم بود.
    دوست عزیز
    شاید خودتم ندونی که چیکار کردی . تقریبا یه جنایت بزرگ در حق گوشیت . اون سیمایی که دیدی ولو بود اتصالهای usb کیس بود که یه اشتباه کوچیک تو وصل کردن حتی یکیشونم فاجعه به بار میاره . کمترینش زدن خسارتهای جبران ناپذیری به وسیله ی متصل شده به پورته . خطرناکترین موقعیتی هم که میتونه پیش بیاد زمانیه که جای اتصالات مثبت و منفی با هم عوض بشه . علاوه بر وسیله که باید فاتحه شو بخونی به سیستم هم آسیب میرسه . گمون نمی کنم مشکل گوشی شما به این سادگیها باشه . حتما باید به یه نمایندگی رسمی و مطمئن ببری . گمون کنم بیشتر از اون 7 تومن باید پیاده شی . احتمالا آسیب سخت افزاری دیده . شانس آوردی که Cpu گوشیتو نسوزونده .

داره خودمونی میشه tarrega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من wayfinder یعنی همون GPS رو که بر روی پی1 میشه استفاده کرد رو دارم و ازش هم استفاده میکنم اما نه در ایران بلکه در
    نروژ. در ایران این جی پی اس کار نمیکنه و فقط در حد یک نقشه بیسار معمولی ایران کار میکنه. اما رهیابش به هیچ عنوان
    کار نمیکنه. نه به خاطر اینکه دستگاهش خوب نیست یا گوشی جواب نمیده. بلکه به خاطر اینکه این جی پی اس فقط مخصوص
    کشورهای اروپایی و امریکایی هست. و بعضی کشورهای خاورمیانه اما ایران جزو اون کشورها نیست چون هیچ ماهواره ای
    بر روی ایران متمرکز نشده.

برای نشان دادن موقعیت یک نفر به 3 الی 4 ماهواره و گاهی بیشتر نیازه که ایران حتی 1 دونه اش رو هم نداره.
    برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت mywayfinder.com مراجعه بکنید و با وارد کردن شماره سریالی که به همراه
    جی پی اس دریافت کردید وارد اکانت خودتون بشید.

دوست عزیز این به منطقه یا کشور مربوط نمیشه .
    زمانی که وزارت دفاع آمریکا این طرح رو اجرا می کرد برای کشورهای خاصی انجام نداد که تو ایران کار نکنه . کشور بغلیش کار کنه . این 24 ماهواره طوری تو مدار خودشون قرار گرفتن که در هر نقطه از جهان قرار بگیری حداقل ( تاکید می کنم حداقل ) با 3 تا از این ماهواره ها در ارتباطی که میتونن طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع از سطح زمین رو بهتون بده . چه این منطقه ایران باشه چه افغانستان چه خود آمریکا . مشکل ماها اینه که برای اینکه بتونیم از جی پی اس استفاده کنیم باید نقشه ی مربوطه رو با گوشی از طریق اینترنت دانلود کنیم . که متاسفانه Gprs در ایران فعال نیست ( بجز ایرانسل که اونم فایده ای نداره به خاطر سرعت وحشتناکش ) و هر کسی هم دسترسی به شبکه های وایرلس برای دسترسی به اینترنت نداره . من دستگاه جی پی اس دیدم که خیلی خوب و درست تو منطقه ی خودمون ( شمال ) کار می کرد و هیچ مشکلی هم نداشت .
    پس مشکل از ایران و منطقه ی جغرافیایی ما نیست . ماهواره های وزارت دفاع آمریکا هم خیالت جمع . حسابی به فیض میرسونن ما رو .
    Last edited by tarrega; 31-03-2008 at 00:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز این به منطقه یا کشور مربوط نمیشه .
    زمانی که وزارت دفاع آمریکا این طرح رو اجرا می کرد برای کشورهای خاصی انجام نداد که تو ایران کار نکنه . کشور بغلیش کار کنه . این 24 ماهواره طوری تو مدار خودشون قرار گرفتن که در هر نقطه از جهان قرار بگیری حداقل ( تاکید می کنم حداقل ) با 3 تا از این ماهواره ها در ارتباطی که میتونن طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع از سطح زمین رو بهتون بده . چه این منطقه ایران باشه چه افغانستان چه خود آمریکا . مشکل ماها اینه که برای اینکه بتونیم از جی پی اس استفاده کنیم باید نقشه ی مربوطه رو با گوشی از طریق اینترنت دانلود کنیم . که متاسفانه Gprs در ایران فعال نیست ( بجز ایرانسل که اونم فایده ای نداره به خاطر سرعت وحشتناکش ) و هر کسی هم دسترسی به شبکه های وایرلس برای دسترسی به اینترنت نداره . من دستگاه جی پی اس دیدم که خیلی خوب و درست تو منطقه ی خودمون ( شمال ) کار می کرد و هیچ مشکلی هم نداشت .
    پس مشکل از ایران و منطقه ی جغرافیایی ما نیست . ماهواره های وزارت دفاع آمریکا هم خیالت جمع . حسابی به فیض میرسونن ما رو .

بله درست میگید. حتی تشخیص کاذب جی پی اس ها رو هم بر حسب موقعیت و شرایط کم و زیاد میکنند. مثلا در
    جنگ کویت این تشخیص به 500 متر افزایش داده شده بود.

حالا که شما اومدید و در ایران هم امتحان کردید یک سوال دارم.

اونوقت این ماهواره ها که پرتاپ شدند هوا مفتی هستند؟ یعنی هر کی به هرکیه و هر کسی دلش خواست
    میتونه یک جی پی اس وصل کنه بهش و تموم. چون شما گفتید که فقط نقشه کافیه و در ایران چون افراد
    نمیتونند نقشه ها رو دانلود کنند نمیتونند از جی پی اس استفاده کنند؟

یک سوال دیگه اینکه این نقشه ها هم مفتی هستند؟ یعنی هر کسی جی پی اس خرید نقشه ایران رو که
    حتی خود ایران هم به دقیقی نداره میتونه از اینترنت دانلود کنه؟

جسارت نشه به هموطنان... هیچ قصد توهینی هم ندارم چون خودمم ایرانیم و از این وضع ناراضی. اما برام
    جای سواله وقتی که هنوز هیچ یک از تابلو های راهنمایی رانندگی درست و حسابی ثبت نشدند و هنوزم که
    هنوزه خیلی از خونه ها حتی شماره پلاک درست و حسابی ندارند و گاهی چند خونه با هم یک شماره مشترک
    دارند. اونوقت این جی پی اس چطور میتونه خونه مورد نظر رو در روستای مثلا علی آباد پیدا کنه؟

اگر خبر داشته باشید ضریب خطای یک جی پی اس در حال راننگی با سرعت 120 کیلومتر در ساعت فقط 2 متره.
    به همین دلیل نقشه خیلی دقیقی لازمه که جی پی اس بتونه از اون استفاده کنه.

با تشکر.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

البته این آدرس باید توسط خود گوشی باز بشه تا بتونه نوع گوشی، سیستم عامل و زبان گوشی رو تشخیص
    بده و نسخه درستش رو برای دانلود بده.

راستی گوشی تون هم مبارکه، امیدوارم که همیشه براتون کار کنه.
    قربانت دوست عزیز.ممنون.قابلی نداره.
    آره.دقیقا همینطور هست که شما میگید.
    من دارم سعی میکنم که اینترنت dial up رو روی گوشی استاده کنم تا از این طریق بتونم نقشه ها رو دانلود کنم.

راستی دیروز یک سکته خفیف زدم.
    میخواستم از طریق نرم افزار PC Suite از گوشی Back up بگیرم.همونطور که گوشی دستم بود , دکمه رو زدم تا انجام بشه.وقتی دیدم طول میکشه , خیلی آرام گوشی رو گذاشتم زمین.ولی صدایی هست که وقتی یک device رو از Usb جدا میکنی رو که شنیدم گفتم وای که وسط Back up گرفتن اتصال جدا شد و گوشی نابود شد.آخه همون موقع گوشی خاموش شد.
    سریع Back up گیری رو cancle کردم و 1-2 بار دکمه power رو زدم تا گوشی روشن بشه.ولی نشد.کلی ترسیدم.
    دوباره گوشی رو وصل کردم به کابل که دیدم دوباره خودش روشن شد.
    قافل ازاینکه خود برنامه گوشی رو خاموش میکنه برای Back up گرفتن.
    خلاصه یادتون باشه که همچین چیزی اگر سرتون اومد خوف نکنید مثل من.
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •