این هم لینک واسه دانلود google map:
با قابلیت 'My Location' and touch navigationکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم لینک واسه دانلود google map:
با قابلیت 'My Location' and touch navigationکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حامد جون مبارک باشه واقعا خوب قیمتی خریدی اون ایمیلی که زدی چی شد ؟؟؟؟
سلام.قربانت.قابل شما رو نداره.
آره.شیراز ارزون ترین قیمتی که دیدم 410 بود.البته بدون لیبل 385 هست شیراز.
خدا رو شکر قیمت خوبی گیرم اومد.
هنوز جوابی از سونی اریکسون دریافت نکردم.خبری نیست.
آقا فکر می کنی چقدردیگه باید پیاده شم تا درست بشه؟ راستی جایی رو نمیشناسی که یارو واقعاً بلد باشه،بتونه درستش کنه؟
بچه ها من یک نکته توی این گوشیم دیدم که کمی برام غریبه.
وقتی با قلم میخوام بنویسم بعضی وقتها پیش میاد که یک دفعه اون چیزی که نوشتم منعکس میشه یک دفعه کش میاد.
شما هم این رو دارید؟
البته این آدرس باید توسط خود گوشی باز بشه تا بتونه نوع گوشی، سیستم عامل و زبان گوشی رو تشخیص
بده و نسخه درستش رو برای دانلود بده.
راستی گوشی تون هم مبارکه، امیدوارم که همیشه براتون کار کنه.
دوست عزیز
شاید خودتم ندونی که چیکار کردی . تقریبا یه جنایت بزرگ در حق گوشیت . اون سیمایی که دیدی ولو بود اتصالهای usb کیس بود که یه اشتباه کوچیک تو وصل کردن حتی یکیشونم فاجعه به بار میاره . کمترینش زدن خسارتهای جبران ناپذیری به وسیله ی متصل شده به پورته . خطرناکترین موقعیتی هم که میتونه پیش بیاد زمانیه که جای اتصالات مثبت و منفی با هم عوض بشه . علاوه بر وسیله که باید فاتحه شو بخونی به سیستم هم آسیب میرسه . گمون نمی کنم مشکل گوشی شما به این سادگیها باشه . حتما باید به یه نمایندگی رسمی و مطمئن ببری . گمون کنم بیشتر از اون 7 تومن باید پیاده شی . احتمالا آسیب سخت افزاری دیده . شانس آوردی که Cpu گوشیتو نسوزونده .
دوست عزیز این به منطقه یا کشور مربوط نمیشه .
زمانی که وزارت دفاع آمریکا این طرح رو اجرا می کرد برای کشورهای خاصی انجام نداد که تو ایران کار نکنه . کشور بغلیش کار کنه . این 24 ماهواره طوری تو مدار خودشون قرار گرفتن که در هر نقطه از جهان قرار بگیری حداقل ( تاکید می کنم حداقل ) با 3 تا از این ماهواره ها در ارتباطی که میتونن طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع از سطح زمین رو بهتون بده . چه این منطقه ایران باشه چه افغانستان چه خود آمریکا . مشکل ماها اینه که برای اینکه بتونیم از جی پی اس استفاده کنیم باید نقشه ی مربوطه رو با گوشی از طریق اینترنت دانلود کنیم . که متاسفانه Gprs در ایران فعال نیست ( بجز ایرانسل که اونم فایده ای نداره به خاطر سرعت وحشتناکش ) و هر کسی هم دسترسی به شبکه های وایرلس برای دسترسی به اینترنت نداره . من دستگاه جی پی اس دیدم که خیلی خوب و درست تو منطقه ی خودمون ( شمال ) کار می کرد و هیچ مشکلی هم نداشت .
پس مشکل از ایران و منطقه ی جغرافیایی ما نیست . ماهواره های وزارت دفاع آمریکا هم خیالت جمع . حسابی به فیض میرسونن ما رو .
Last edited by tarrega; 31-03-2008 at 00:18.
بله درست میگید. حتی تشخیص کاذب جی پی اس ها رو هم بر حسب موقعیت و شرایط کم و زیاد میکنند. مثلا در
جنگ کویت این تشخیص به 500 متر افزایش داده شده بود.
حالا که شما اومدید و در ایران هم امتحان کردید یک سوال دارم.
اونوقت این ماهواره ها که پرتاپ شدند هوا مفتی هستند؟ یعنی هر کی به هرکیه و هر کسی دلش خواست
میتونه یک جی پی اس وصل کنه بهش و تموم. چون شما گفتید که فقط نقشه کافیه و در ایران چون افراد
نمیتونند نقشه ها رو دانلود کنند نمیتونند از جی پی اس استفاده کنند؟
یک سوال دیگه اینکه این نقشه ها هم مفتی هستند؟ یعنی هر کسی جی پی اس خرید نقشه ایران رو که
حتی خود ایران هم به دقیقی نداره میتونه از اینترنت دانلود کنه؟
جسارت نشه به هموطنان... هیچ قصد توهینی هم ندارم چون خودمم ایرانیم و از این وضع ناراضی. اما برام
جای سواله وقتی که هنوز هیچ یک از تابلو های راهنمایی رانندگی درست و حسابی ثبت نشدند و هنوزم که
هنوزه خیلی از خونه ها حتی شماره پلاک درست و حسابی ندارند و گاهی چند خونه با هم یک شماره مشترک
دارند. اونوقت این جی پی اس چطور میتونه خونه مورد نظر رو در روستای مثلا علی آباد پیدا کنه؟
اگر خبر داشته باشید ضریب خطای یک جی پی اس در حال راننگی با سرعت 120 کیلومتر در ساعت فقط 2 متره.
به همین دلیل نقشه خیلی دقیقی لازمه که جی پی اس بتونه از اون استفاده کنه.
با تشکر.![]()
قربانت دوست عزیز.ممنون.قابلی نداره.البته این آدرس باید توسط خود گوشی باز بشه تا بتونه نوع گوشی، سیستم عامل و زبان گوشی رو تشخیص
بده و نسخه درستش رو برای دانلود بده.
راستی گوشی تون هم مبارکه، امیدوارم که همیشه براتون کار کنه.
آره.دقیقا همینطور هست که شما میگید.
من دارم سعی میکنم که اینترنت dial up رو روی گوشی استاده کنم تا از این طریق بتونم نقشه ها رو دانلود کنم.
راستی دیروز یک سکته خفیف زدم.
میخواستم از طریق نرم افزار PC Suite از گوشی Back up بگیرم.همونطور که گوشی دستم بود , دکمه رو زدم تا انجام بشه.وقتی دیدم طول میکشه , خیلی آرام گوشی رو گذاشتم زمین.ولی صدایی هست که وقتی یک device رو از Usb جدا میکنی رو که شنیدم گفتم وای که وسط Back up گرفتن اتصال جدا شد و گوشی نابود شد.آخه همون موقع گوشی خاموش شد.
سریع Back up گیری رو cancle کردم و 1-2 بار دکمه power رو زدم تا گوشی روشن بشه.ولی نشد.کلی ترسیدم.
دوباره گوشی رو وصل کردم به کابل که دیدم دوباره خودش روشن شد.
قافل ازاینکه خود برنامه گوشی رو خاموش میکنه برای Back up گرفتن.
خلاصه یادتون باشه که همچین چیزی اگر سرتون اومد خوف نکنید مثل من.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)