[QUOTE=alihashtaad;6505450]دوستان میشه بگید با گرافیک من خوب اجرا میشه یا نه
Nvidia GT220 1gb ddr3[/QUOTE
اگه سي پي يو مشكلي نداشته باشه با آخرين تنظيمات اجرا مي كنه. من خودم با همين كارت اجراش كردم
[QUOTE=alihashtaad;6505450]دوستان میشه بگید با گرافیک من خوب اجرا میشه یا نه
Nvidia GT220 1gb ddr3[/QUOTE
اگه سي پي يو مشكلي نداشته باشه با آخرين تنظيمات اجرا مي كنه. من خودم با همين كارت اجراش كردم
نبود كسي جواب بده؟
بازی فیفا 12 رو تو اهواز سرزمین رایانه تو بازار بزرگ داره ، دوستان اهوازی می تونن از این فروشگاه بازی رو بخرند.....
من خودم این بازی رو دانلود نکردم اما کلا مشکلی نداره بازی های قبلی که دانلود کرده بودم راحت نصب و اجرا میشه و فرقی با بازار نداره من خودم 3 سالی میشه که دیگه بازی از بازار نمیخرم
معمولا سرویس های ای دی اس ال سرویس شبانه رایگان داره که دیگه از حجم خریداری شده کم نمیشه شما ببین از چه سرویسی استفاده میکنی؟ ترافیک رایگان شبانه داره یا نه؟سویس شبانه از چه ساعت شروع و چه ساعت تموم میشه؟ اگه داره میتونی با آخرین نسخه اینترنت دانلود منیجر کراک شده که توی اکثر سایت های دانلود هست(سرچ کن) تنظیمش کنی که مثلا از ساعت 1 شب تا 7 صبح که سرویس رایگان شروع میشه دانلود کنه و بعد کامپیوتر را خاموش کنه البته باید لینکهای دانلود رو قبلا توی نرم افزار گزاشته باشی تنظیماتش رو هم میتونی از قسمت scheduler انجام بدی
موفق باشی
من خودم این بازی رو دانلود نکردم اما کلا مشکلی نداره بازی های قبلی که دانلود کرده بودم راحت نصب و اجرا میشه و فرقی با بازار نداره من خودم 3 سالی میشه که دیگه بازی از بازار نمیخرم
معمولا سرویس های ای دی اس ال سرویس شبانه رایگان داره که دیگه از حجم خریداری شده کم نمیشه شما ببین از چه سرویسی استفاده میکنی؟ ترافیک رایگان شبانه داره یا نه؟سویس شبانه از چه ساعت شروع و چه ساعت تموم میشه؟ اگه داره میتونی با آخرین نسخه اینترنت دانلود منیجر کراک شده که توی اکثر سایت های دانلود هست(سرچ کن) تنظیمش کنی که مثلا از ساعت 1 شب تا 7 صبح که سرویس رایگان شروع میشه دانلود کنه و بعد کامپیوتر را خاموش کنه البته باید لینکهای دانلود رو قبلا توی نرم افزار گزاشته باشی تنظیماتش رو هم میتونی از قسمت scheduler انجام بدی
موفق باشی
نسخه ها هیچ فرقی ندارن . فقط کرک پی سی هنوز نیومده اگه ارجینال بخر نیستی همون xbox رو بگیر .
دانلودها سایت معتبریه و لینکهایی که میزاره قطعا سالم هستن
در مورد مشکل دانلود 2 روز دیگه صبر کن بقالی سر کوچه هم بازی رو میاره.....با این سرعت دانلود بازی عذاب آوره
منظورم از فرق اينه كه مشكل نصب داره يا مشكل دسته و غيره يا گرافيگ ...
کرک اومده ، همه جا دارن می فروشن !
حرکت های فوق استثنایی M E S S I (بهترین بازیکن جهان) در فیفا 12 که خودم آپلودش کردم.
(از دستش ندید.)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)