9999 تومن هست![]()
9999 تومن هست![]()
ایا ممکنه بعد از تابستان این سیستمو قطع کنند؟
برای من که خیلی خوبه هزینه ام خیلی کمتره شده وسرعت خیلی خیلی بیشتر شده
ایا در صورت خریدن دانگل امکان قطع شدن مثل موقعی که با گوشیس کانکت هستیم باز هم وجود داره یا اینکه این موضوع فقط مربوط به گوشی میشه؟
سلام دوستان
من لپ تاپ دل ووسترو 1520 دارم جای سیم کارت هم داره . وقتی سیمکارت میذارم روش هیچ پیغامی دریافت نمیکنم .
میخوام از اینترنت ایرانسل استفاده کنم . 15 تا صفحه اول تاپیک رو هم خوندم اما چیزی دستگیرم نشد بلکه گیج تر هم شدم .
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید و یا اگه نرم افزاری احتیاج داره برام بذارید . اون برنامه 3d wacher رو هم هرچی گشتم نتونستم دانلود کنم .
در پناه نور باشید
دوستان من چک کردم و متوجه شدم که میتونم از ادج استفاده کنم.سرعتش هم نسبتا خوب بود.کارمو راه میندازه
حالا چطوری میتونم برای یک هفته تا 10 روز اینترنت نا محدود ایرانسل یا بسته ها ی رویایی یا هرچی اسمش هست تهیه کنم؟
سلام بچه ها من سرعت دانلودم با ايرانسل به وسيله دانلود منيجر روي 30 هست ولي با خود ويندوز زير 10 .نميشه يه جوري اين رو درستش كرد؟موقعي كه مي خوام بازي كنم(آنلاين)سرعت داده هاي دريافتي تقريبا زير 5 مي رسه.اين مسئله داره عذابم مي ده.
اين كه اينترنتت سرعت دانلودش روي 30 باشه و صفحات رو هم با سرعت بالا لود كنه اما باهاش نتوني بازي كني خيلي ظلمه.
توي اين صفحه هم توضيح دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اينم بگم كه مدل گوشيم E250 هست.
Last edited by mshow; 17-09-2010 at 18:02.
دوستان یکی نیست من رو دریابه ؟؟؟
اين Edge اصلا براي بازي آنلاين مناسب نيست.پينگ بالايي داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)