تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 114 از 503 اولاول ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,131 به 1,140 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام داش zhina_gian
    اصلآ ایران که اپراتورهاش اینترنت ندارن
    فقط ایرانسل داره که هم سرعتش کمه و هم هزینش زیاده
    میدونی گوگل مپ چقدر سرعت بالا و ... میخاد
    در ضمن سند و ریسیو خیلی زیادی میکنه
    در نتیجه هزینه ها سر به فلک میزنه
    اون جی پی اس way finder هم فک کنم اینترنت بخاد
    در کل بدرد نمیخوره
    مگر جی پی اس ن82 و ن95 که بدون اینترنت کار میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام داش zhina_gian
    در کل بدرد نمیخوره
    بله شما درست میگید.

اون جی پی اسی که روی N95,N82 و چی پی اس های حرفه ای وجود دارند خودشون نقشه جاهایی رو که لازمه
    دارند و اگر نداشته باشند میشه براش دانلود کرد. و این فقط دانلود کردن نقشه برای بار اول است که به اینترنت
    احتیاج دارد اما برای نشان دادن موقعیت دیگه به اینترنت احتیاج نداره چون از فرکانس استفاده میکنه.

Wayfinder یعنی چی پی اسی که بر روی پی1 وجود داره هم به همین شکله. مثلا طرف میتونه نقشه همه اروپا و امریکا رو در صورت وجود داشتن حافظه کافی بر روی گوشیش بریزه تا در دفعات بعد به اینترنت احتیاج نداشته
    باشه. مثلا من نقشه نروژ رو خودم دانلود کردم از سایتش و بر روی گوشی ریختم و دیگه به اینترنت احتیاج نداره
    مگر اینکه بخوام نقشه ام رو آپدیت کنم و یا اینکه بخوام چراغ قرمز ها رو هم ببینم.

در کل اون جی پی اس هایی که بدون اینترنت مانند TomTom کا میکنند نقشه ها رو از قبل در حافظه خودشون
    دارند. اما از نظر دقیق تر بودن جی پی اس مثلا برای نشون دادن مسائل زیر

چراغ قرمز
    خرابی جاده و یا در حال تعمیر.
    گارگران مشغول کارند.
    جاده موقتا برای چند ساعت بسته میباشد.
    و غیره ...

بهتره که جی پی اسی داشته باشید که قابلیت وصل شدن به اینترنت را هم داشته باشد. و یا اینکه خود جی پی
    اس از قبل همچین مواردی براش تعیین شده باشه و با دریافت فرکانس فقط علامت های اخطار رو در محل قرار بده

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما جارمين رو تست كردي؟! تازه اومده تقريبآ براي Uiq3

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

zhina_gian[/URL] جان شما جارمين رو تست كردي؟! تازه اومده تقريبآ براي Uiq3
    خیر دوست عزیز تا حالا باهاش کار نکردم. البته Garmin هم انواع مختلفی داره و فقط یک نوع نیست که بشه روش
    بحث کرد. اما اینو مطمئن هستم که زمانی که کسی میخواد Garmin بخره اونو بر اساس نقشه هایی که داره میخره.
    مثلا یک نوع داره که نقشه تمام کشورهای اروپایی و امرکایی رو در خودش داره اما بعضی هاشون فقط مختص به
    چند کشور هستند. مثلا بعضی هاشون فقط نقشه اسکاندیناوی رو دارند که ارزونتر میشه.

بهر حال بستگی داره که طرف بیشتر در چه جایی و کجا بخواد ازش استفاده کنه.

Edit ...
    شرمنده متوجه نشدم برای سری uiq3 نوشتید. خیر تا بحال امتحان نکردم.

Last edited by zhina_gian; 29-03-2008 at 19:44.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام داش zhina_gian
    در کل بدرد نمیخوره

راستی یک چیزی رو امتحان کردم گفتم بد نباشه بگم.

من نقشه تهران رو با Google Maps از طریق اینترنت خود گوشی و یا کامپیوتر و یا Wirless باز کردم و بعد از باز کردن
    نقشه بصورت کامل برنامه Google Maps رو بستم و اینترنت رو هم قطع کردم. گوشی رو رستارت کردم و دوباره
    اومدن نقشه تهران رو با Google Maps باز کردم اما ایندفعه بدون اینترنت چون نقشه رو قبلا در حافظه خود گوشی
    داشت.

پس اگر کسی گوشیش رو از طریق کامپیوتر و یا وایرلس به اینترنت وصل کنه و نقشه جاهایی رو که دوست داره
    داشته باشه 1 بار با گوگل مپس باز کنه دفعه دوم دیگه لازم نیست اوپراتور اینترنت داشته باشه چون اصلا نیازی
    به اینترنت نداره.

فقط دفعه اول نقشه شهری که توسط گوگل باز میشه باید کاملا زوم شده باشه روش و همه نقاطش رو اول ببینید
    تا دفعه دوم که بدون اینترنت میخواهید باز کنید همه نقاط رو با جزئیات مانند عکس هایی که در پست قبلیم
    گذاشتم نشون بده.

در ضمن نقشه ها حجمشون با نقشه های که بر نامه Google Earth در کامپیوتر باز میکنه خیلی فرق میکنه و
    حجم نقشه 1 شهر بزرگ حتی به مگابایت هم نمیرسه و همه اش کیلوبایتیه. چون رزولیشن موبیل خیلی کوچکتر
    از صفحه مونیتور کامپیوتره.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه داش حسین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

9 کممممممممک p1 عزیزم به فنا رفت

آقایون خانوما سلام جان من کمکم کنید دستم به دامنتون کمممممممممممممک.
    آقا این p1 ما یه چند روزیه که یه مشکل خیلی خوفناک پیدا کرده مشکلش هم اینه که باطریش خیلی خیلی زود تموم میشه و به کامپیوتر هم وصل نمیشه.
    راستش رو بخواید این مشکل از اونجایی شروع شد که؛ این کیس کامپیوتر بنده جلوش دو تا جا برای usb داره ولی کار نمی کنه بنده هم از اونجایی که خیلی زرنگ تشریف دارم اومدم خودم اونو درست کنم درش رو باز کردم و دیدم یه سیم اونجا وله و یه جایی هم هست که قشنگ تو هم میرن منم این سیم رو زدم به همون جا، بعد که وصل کردم گفتم که حتماً درست شده اومدم گوشی بدبختم رو p1 عزیزم رو وصل کردم بهش،بعدش دیدم نه بابا انگار زیاد هم زرنگ نیستم دیدم کار نکرد بیخیالش شدم.از اونجایی که ساعت 1 نصف شب بود بیخیال رفتم خوابیدم.فردا صبح که بیدار شدم وای نه ............ چی میدیدم!!!!!!!!! گوشیم خاموش شده هر کاری کردم روشن نشد.بنده هم مثل همه بیمار خودم رو رسوندم به اورژانس اونجا هم بردنش اتاق معالجه و اون یاروهه گفتم باید فلش بشه.بعد که فلش کرد و بنده 7000 تومان ناقابل پیاده شدم.منم که از همه جا بی خبر فکر کردم درست شده،خوشحال شدم برگشتم خونه ولی از اون لحظه به بعد فهمیدم که نه بابا درست نشده که هیچ بدتر شده و به کامپیوترم وصل نمیشه و باطری هم تند تند تموم میشه و به یه روز هم نمیرسه که دوباره باید شارژ بشه.اینو هم اضافه کنم که ایراد از باطری نیست چون روی یه گوشیه دیگه امتحان کردم و سالم بود.

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

آقا این p1 ما یه چند روزیه که یه مشکل خیلی خوفناک پیدا کرده مشکلش هم اینه که باطریش خیلی خیلی زود تموم میشه و به کامپیوتر هم وصل نمیشه.
    راستش رو بخواید این مشکل از اونجایی شروع شد که؛ این کیس کامپیوتر بنده جلوش دو تا جا برای usb داره ولی کار نمی کنه بنده هم از اونجایی که خیلی زرنگ تشریف دارم اومدم خودم اونو درست کنم درش رو باز کردم و دیدم یه سیم اونجا وله و یه جایی هم هست که قشنگ تو هم میرن منم این سیم رو زدم به همون جا، بعد که وصل کردم گفتم که حتماً درست شده اومدم گوشی بدبختم رو p1 عزیزم رو وصل کردم بهش،بعدش دیدم نه بابا انگار زیاد هم زرنگ نیستم دیدم کار نکرد بیخیالش شدم.از اونجایی که ساعت 1 نصف شب بود بیخیال رفتم خوابیدم.فردا صبح که بیدار شدم وای نه ............ چی میدیدم!!!!!!!!! گوشیم خاموش شده هر کاری کردم روشن نشد.بنده هم مثل همه بیمار خودم رو رسوندم به اورژانس اونجا هم بردنش اتاق معالجه و اون یاروهه گفتم باید فلش بشه.بعد که فلش کرد و بنده 7000 تومان ناقابل پیاده شدم.منم که از همه جا بی خبر فکر کردم درست شده،خوشحال شدم برگشتم خونه ولی از اون لحظه به بعد فهمیدم که نه بابا درست نشده که هیچ بدتر شده و به کامپیوترم وصل نمیشه و باطری هم تند تند تموم میشه و به یه روز هم نمیرسه که دوباره باید شارژ بشه.اینو هم اضافه کنم که ایراد از باطری نیست چون روی یه گوشیه دیگه امتحان کردم و سالم بود.
    خب داش حسين يحتمل بايد گوشيت بره باز اورژرانس
    usb ‌برق داره و فكر كنم اين دسته گلي كه به آب دادي باعث شده كمي بيش از حد برق بره تو گوشيت و يه جا اتصالي ( يا به قولي برق دزدي!) داره
    زودترم يه كاري كن ممكنه بيشتر ازش استفاده كني بدتر شه و بيشتر خرج بزاره رو دستت

داره خودمونی میشه majid134's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه می دونستی اشتباده زدن usb چه بلایی سر سیستم و موبایلت میاره (مخصوصا usb جلو) این کارو بدون اطلاع نمی کردی بطوری که توصیه میشه اصلا در صورت شک داشتن هم usb رو وصل نکنید چون باعث سوختن سیستم ، مین بورد و چیزای دیگه میشه پس خدارو شکر کن از این بدتر نشده سریع برو نمایندگی معتبر و نشونش بده

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام به دوستان.یک مدت نبودم.من بالاخره p1 رو گرفتم.
    کاملا اتفاقی رفتیم قشم و از اونجا خریدم. با لیبل چین گرفتم 370.000
    البته بدون لیبلش اونجا 360 هم پیدا میشد.
    واقعا گوشی عالی هست.
    انشاءاله همه اونهایی که این گوشی رو دوست دارن موفق به خریذش بشن.به زودی قیمت توی شهرستانها هم باید کم بشه.
    تا به حال که مشکلی باهاش نداشتم.

اون خبر UIQ3.3 هم اگر درست باشه که دیگه حرف نداره.

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

این هم تایید خبر:

Opera 9.5 spotted running…on a SE P1i!!!

همین حالا پیداش کردم:

Last edited by hamed1297; 30-03-2008 at 15:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •