آقایون خانوما سلام جان من کمکم کنید دستم به دامنتون کمممممممممممممک.
آقا این p1 ما یه چند روزیه که یه مشکل خیلی خوفناک پیدا کرده مشکلش هم اینه که باطریش خیلی خیلی زود تموم میشه و به کامپیوتر هم وصل نمیشه.
راستش رو بخواید این مشکل از اونجایی شروع شد که؛ این کیس کامپیوتر بنده جلوش دو تا جا برای usb داره ولی کار نمی کنه بنده هم از اونجایی که خیلی زرنگ تشریف دارم اومدم خودم اونو درست کنم درش رو باز کردم و دیدم یه سیم اونجا وله و یه جایی هم هست که قشنگ تو هم میرن منم این سیم رو زدم به همون جا، بعد که وصل کردم گفتم که حتماً درست شده اومدم گوشی بدبختم رو p1 عزیزم رو وصل کردم بهش،بعدش دیدم نه بابا انگار زیاد هم زرنگ نیستم دیدم کار نکرد بیخیالش شدم.از اونجایی که ساعت 1 نصف شب بود بیخیال رفتم خوابیدم.فردا صبح که بیدار شدم وای نه ............ چی میدیدم!!!!!!!!! گوشیم خاموش شده هر کاری کردم روشن نشد.بنده هم مثل همه بیمار خودم رو رسوندم به اورژانس اونجا هم بردنش اتاق معالجه و اون یاروهه گفتم باید فلش بشه.بعد که فلش کرد و بنده 7000 تومان ناقابل پیاده شدم.منم که از همه جا بی خبر فکر کردم درست شده،خوشحال شدم برگشتم خونه ولی از اون لحظه به بعد فهمیدم که نه بابا درست نشده که هیچ بدتر شده و به کامپیوترم وصل نمیشه و باطری هم تند تند تموم میشه و به یه روز هم نمیرسه که دوباره باید شارژ بشه.اینو هم اضافه کنم که ایراد از باطری نیست چون روی یه گوشیه دیگه امتحان کردم و سالم بود.