تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 359 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

نه فکر نکنم . بعد تابستون قطع بشه .
    نه عمرا.یعنی عمرا قطع بشه.ادامه داره اما به احتمال زیاد با شرایط جدید.مثلا شاید قیمتها کمی تغییر کنه یا شاید محدودیت حجمی رو کاملا علنی کنن.یه همچین تغییراتی.اون کسانی هم که تلفون جواب میدن هرکی یه چیزی میگه.آخه از کجا بدونن سیساست شرکت چیه.اینی هم که من میگم بخاطر اینه که فعلا یه رقیب ضعیف بنام همراه اول داره.ام وقتی شرکتهای قدرتمندتری مثل مبین نت بیاد پوشش شبکه رو کاملا سراسری نه یا اپراتور سوم که میخواد 3g ارائه کنه وارد بازار بشن،اونوقت دیگه ایرانسل حتی برای اس ام اس و مکالمه ممکنه بازار فعلیش رو از دست بده چه برسه به سرویس دیتا.

من موندم اگه بخواد تابستون قطع بشه،تکلیف اونی که مثلا از امروز سرویس یکماهه میگیره چی میشه!!!!!؟
    یه جا نوشته بود اگه مقداری از طرحی که فعال کردین،پس از پایان تابستان باقی بمونه به عنوان اعتبار به حساب شما اضافه میشه.البته نمیدونم در سایت ایرانسل این رو خوندم یا همراه اول.اما زیاد نگران نباشین.این طرح ها احتمال زیاد ادامه دارن.
    -----------------------------------------------
    کسی هست مودم با قابلیت 3g زیر 100/000 تومان خریده باشه؟لطف کنین اعلام کنین.مرسی...
    راستی بهترین راه برای جلوگیری از قطعی های ناگهانی هنگام دانلود که 100% تضمینی باشه کسی پیدا کرده؟؟

2. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jomong666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

10

نه عمرا.یعنی عمرا قطع بشه.ادامه داره اما به احتمال زیاد با شرایط جدید.مثلا شاید قیمتها کمی تغییر کنه یا شاید محدودیت حجمی رو کاملا علنی کنن.یه همچین تغییراتی.اون کسانی هم که تلفون جواب میدن هرکی یه چیزی میگه.آخه از کجا بدونن سیساست شرکت چیه.اینی هم که من میگم بخاطر اینه که فعلا یه رقیب ضعیف بنام همراه اول داره.ام وقتی شرکتهای قدرتمندتری مثل مبین نت بیاد پوشش شبکه رو کاملا سراسری نه یا اپراتور سوم که میخواد 3g ارائه کنه وارد بازار بشن،اونوقت دیگه ایرانسل حتی برای اس ام اس و مکالمه ممکنه بازار فعلیش رو از دست بده چه برسه به سرویس دیتا.

یه جا نوشته بود اگه مقداری از طرحی که فعال کردین،پس از پایان تابستان باقی بمونه به عنوان اعتبار به حساب شما اضافه میشه.البته نمیدونم در سایت ایرانسل این رو خوندم یا همراه اول.اما زیاد نگران نباشین.این طرح ها احتمال زیاد ادامه دارن.
    -----------------------------------------------
    کسی هست مودم با قابلیت 3g زیر 100/000 تومان خریده باشه؟لطف کنین اعلام کنین.مرسی...
    راستی بهترین راه برای جلوگیری از قطعی های ناگهانی هنگام دانلود که 100% تضمینی باشه کسی پیدا کرده؟؟
    آره ادج مودم من قابلیت 3g داره .

از بازار رضا گرفتم . شبکه ی هوشمند . 90 میداد . ولی جا چونه زدن داره

ولی مارک درست حسابی ندارن اینا.

فقط دو نوع بود من سیاهه رو برداشتم ........خود فروشنده هم توضیح میده .

در به در دنبال درایورم. درایور داره ولی میخام یه درایور جدیدترش رو گیر بیارم
    .
    دو تا مشکل دارم

صفر شدن سرعت .......... دی سی و بعد ارور

اگه میخاین بدونین 3g داره یا نه باید تو network type وقتی توش سیم کارت نیست .

علاوه بر gsm شبکه umts هم ساپورت کنه .

umts اسم شبکه های نسل سومه .

نه نتونستم صفر شدن رو جلوش رو بگیرم .
    دارم تنظیم های کانکشن رو دستکاری می کنم . ببینم چی میشه
    Last edited by jomong666; 16-09-2010 at 01:26.

4. این کاربر از jomong666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من موندم اگه بخواد تابستون قطع بشه،تکلیف اونی که مثلا از امروز سرویس یکماهه میگیره چی میشه!!!!!؟
    تا جایی که من می دونم اصلاً سرویسو فعال نمی کنن.

6. این کاربر از Tenacious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيزم يا فعال نميشه اگه الان شما درخواست بديد
    يا اگه فعال بشه تا پايان قراردادتون هست
    و به احتمال 100 درصد شما اگه الان درخواست بديد بهتون پيام ميده كه فعال نميشه

موفق باشيد.

8. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بازم میگم
    اگه قرار باشه ایرانسل این تعرفه رو فقط برای تابستون گذاشت باشه یعنی عملا کم اورده. چون همراه اول هیچ حرفی در مورد اینکه این تعرفه مخصوص تابستانه نزده.

تعرفه ها ممکنه تغییر کنه و من بازم میگم که بعید میدونم که این تعرفه ها حذف بشه. فقط تغییر میکنه.
    ممکنه محدود بشه. زمانی بشه. الان تعرفه داره زیر 1000 تومن که خیلی جواب میده.
    و فکر کنم این تعرفه ها هم اگر( اگر) قرار به تغییر داشته باشه فقط امکان داره محدود بشه. امکان حذف وجود نداره.
    ایرانسل هم تا امروز نشده چیزی رو بیاره و حذف کنه.

البته طبق این صفحه این تعرفه ها جزو جشنواره ی تابستانی بوده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و در این متن هم آخرش گفته که در پایان جشنواره. پس تموم میشه ولی بعدش چی میشه معلوم نیست...

کد:

و البته بازم میگم: چیزهای که در متن زردرنگ ذکر کرده بعضی هاش چیزایی هست که به سیستم ایرانسل اضافه شده. مثل خرید شارژ از خود سایت ایرانسل ، شارژ شگفت انگیز ، ساعات خوش GPRS
    اینا اضافه شده از تابستون و قرار نیست تموم بشه...
    بازم باید منتظر شد!
    Last edited by Milad4171; 16-09-2010 at 15:13. دليل: اضافه کردن عکس

10. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم میگم
    اگه قرار باشه ایرانسل این تعرفه رو فقط برای تابستون گذاشت باشه یعنی عملا کم اورده. چون همراه اول هیچ حرفی در مورد اینکه این تعرفه مخصوص تابستانه نزده.

تعرفه ها ممکنه تغییر کنه و من بازم میگم که بعید میدونم که این تعرفه ها حذف بشه. فقط تغییر میکنه.
    با هر دو کاملاً موافقم.
    درسته، همراه اول هیچ حرفی در مورد حذف و ... نزده.
    منم نظرم اینه که تعرفه ها و نوع خدماتش رو عوض می کنه. مثلاً حجمی یا ...

12. این کاربر از Tenacious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

البته طبق این صفحه این تعرفه ها جزو جشنواره ی تابستانی بوده

کد:
    با سلام
    آره همينطوره
    احتمالا ميخوان آخرش يه مدت قطعش كنن و ببينن واسشون صرف كرده يا نه؟!
    و اينكه يكم كساني كه ازش استفاده ميكردن رو منتظر بذارن و با يه روشي ديگه اينترنت رو ارائه بدن تا اونايي كه قبلا ازش استفاده ميكردن بازم ازش استفاده كنن
    مثه يه زماني طرح هاي رنگي واسه اس ام اس و مكالمه گذاشته بود
    اولش اس ام اس رايگان بود
    بعد از مدتي شد 4 تومن و همينطور تغيير كرد + نرخ فعالسازي
    و هر كي كه قبلا از اين تعرفه ها استفاده ميكرده هر دوره تمديد ميكرده
    موفق باشيد.

14. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام لطفا دوستان لطف کنید و نرم افزار مدیریت دانلود به غیر از internet download manager معرفی کنید که در صورتیکه اینترنت گوشی قطع بشه خودش شمار گیری کنه و دوباره اتصالو برقرار کنه بدون اینکه سوال بکنه
    همچنین قابلیت تنظیم پهنای باند دانلود هم داشته باشه.

---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------

ایا خرید دانگل الان به صرفه هست؟من سرعتم با 5530 25 تا 30 نوسان داره و تا الان که 4 روزه دارم استفاده میکنم 500 مگابایت دانلود داشتم البته بعضی اوقات تا 40 میره و یه بار هم 80 که دوباره به حالت اول برگشت.

---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------

ایا خرید دانگل الان به صرفه هست؟من سرعتم با 5530 25 تا 30 نوسان داره و تا الان که 4 روزه دارم استفاده میکنم 500 مگابایت دانلود داشتم البته بعضی اوقات تا 40 میره و یه بار هم 80 که دوباره به حالت اول برگشت.

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيزم يا فعال نميشه اگه الان شما درخواست بديد
    يا اگه فعال بشه تا پايان قراردادتون هست
    و به احتمال 100 درصد شما اگه الان درخواست بديد بهتون پيام ميده كه فعال نميشه

موفق باشيد.
    من دو روز پیش فعال کردم و فعال شد.
    طرح یک ماهه با قیمت 10 تومن.
    قبلا 9 تومن نبود مگه؟
    گوشیم هیچی شارژ نداشت ده تومن شارژ کردم گفت اعتبارت کمه.
    هزار دیگه هم شارژ کردم تا فعال شد. نهصد و خورده ای هم موند تو حساب.

17. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام لطفا دوستان لطف کنید و نرم افزار مدیریت دانلود به غیر از internet download manager معرفی کنید که در صورتیکه اینترنت گوشی قطع بشه خودش شمار گیری کنه و دوباره اتصالو برقرار کنه بدون اینکه سوال بکنه
    همچنین قابلیت تنظیم پهنای باند دانلود هم داشته باشه.

خود IDM هم شماره گیری خودکار داره. ولی بقیه رو بخوای Dap هست و Get right
    ---

به نظر من که به صرفه هست. چون شما داری برای این سیستم مودم رو تهیه میکنی. چون اگه بخوای گوشی رو وصل کنی چندتا مشکل هست.
    غیر از مشکلات سخت افزاری، گوشی از مدار خارج میشه و خیلی کم پیش میاد که کسی بتونه زنگ بزنه یا اس ام اس بده.
    میگه گوشی خاموشه!!!!!!!!!!!!!!!

19. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •