صفحه مرگ بخاطر مشکل رم یا هارد به وجود میاد. من حدس میزنم مشکل از رمت باشه.
روی یه سیستم دیگه تست کن یا رم رو با رم یه سیستم دیگه عوض کن مشکل حل میشه.
صفحه مرگ بخاطر مشکل رم یا هارد به وجود میاد. من حدس میزنم مشکل از رمت باشه.
روی یه سیستم دیگه تست کن یا رم رو با رم یه سیستم دیگه عوض کن مشکل حل میشه.
سلام
خوب بازی رو که نسخه Reloaded بود رو با 28 گیگ حجم دانلود کردم و نصب کردم پچش رو نصب کردم و کرک کردم و اجرا کردم که بدون مشکل اجرا شد
البته من از سایت خارجی دانلود کردم چون هر موقع از سایتهای ایرانی چیزی دانلود کردم به مشکل خوردم ولی خوب میدونم معمولا از کجا بازی ها رو دانلود کنم که به مشکل نخورم.
خوب اول بگم که مشخصات سیستم من اینه:
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 8GB
HDD: 1 TeraByte
Power: Green GP535A
LCD: LG - 22" - W2284F
و کیفیت گرافیکم هم رو اینه:
بازی وقتی اجرا میشه همون اول شروع به پخش موسیقی دلنواز و خاطره انگیز قدیمی مکس پین میکنه یه حس آرامش به آدم دست میده بعد میاد تو خونه و با خودش خلوت میکنه و حرف میزنه که مثل همیشه با آرامش خاصی همراهه
حالا کاری نداریم
تا وسطهای Chapter 2 رفتم کلی هم اسکرین شات براتون گرفتم که آپلود کردم حالش رو ببرید.
حجم عکسها رو کم نکردم که کیفیتشون خراب نشند هر عکسی حدود 100 کیلو هستند
امیدوارم خوشتون اومده باشه
بازی خیلی عالیه و کلی آدم رو جذب میکنه پس تو بازی کردنش شک نکنید شدیدا پیشنهاد میشه.
موفق باشید
من که دو سه روز پیش خریدم تا حالام بدون مشکل بازی می کنم
نه..اینو میدونم...
مشکل این صفحه ی آبی..خیلی عجیبه برام.. چون تا حالا ندیدم !
فولدر رو تا باز نکردم..مشکلی نیست..اما تا فولدر رو باز میکنم ییهو صفحه ی مرگ میاد ( انگار داخلش برنامه ای باشه که با ویندوز نخونه یا همچین چیزی ! )
واس همین... نمیتونم محتویات داخل فولدر کرک رو بریزم
سلام من تا مرحله 6 رفتم جایی که فرناندو را کشته اند و در اطاقش بمب گذاشتند......وقتی از پنجره بیرون میپره صفحه قفل میشه....فکر کنم به خاطر خطایی که موقع نصب ایگنور کردم....دوستان یکی کمک کنه ....اگه اون مرحله را رد کردین سیو بازی را آپلود کنید برام......ممنون
سلام دوست عزیز مشکلی بابت سیستم شما نیست
اگه از ویندوز7 استفاده باید سرویس پک1 رو نصب کنید!
سلام
من دیشب بازی رو بردم اخر واقعا لذت بخش ترین بازی بود و خاطره انگیز ترین بازی بود ولی به این دلیل که دوستان دیگه بازی رو نکردن نمیخوام اخر بازی رو بگم ولی خودتون تو وسط های چپتر های بازی همه چیزی میاد دستتون
راستی کسی از ساوند تراک های بازی همون موزیک اول بازی و تمام بازی رو نداره اهنگ اخر بازی و وقتی که تو ترمینال هست محشره بخصوص اهنگ دلنواز منو که مارو یاد گذشته میندازه
هرکی لینکی از موزیک ها داره لطفا بزاره با سپاس
خب نمی خواد بری داخل پوشه, کرک رو از اینترنت بگیر شاید مشکلت حل شد
راستی بچه ها بازی صحنه خفن هم داره یا نه؟
Last edited by saeedsh7j; 06-06-2012 at 13:18.
نه بابا فقط یه چند تا لب ساده و کوچولو
خوب به سلامتی
چند تا چپتر بود؟
اینم آهنگهای بازی:
Max Payne 3 OST [2012] MP3 320
The original soundtrack and score for Max Payne 3 is composed by HEALTH, the L.A. noise band whose non-symmetrical sounds have garnered critical acclaim from the music press around the world. Mixing in their percussive undertones and synth effects, HEALTH has created the stirring sounds that reflect Max’s gnarly mental state. They discard conventional balanced compositions and inject their signature melancholy noise pop into a score that adjusts between Max Payne 3’s transitions of real-time and flashbacks to cut-scenes and gunplay, giving each their own feel."
TRACKLIST:
01. SAMPA
02. SHELLS
03. PAINKILLER
04. MAX NJ
05. TORTURE
06. MAX DOCKS
07. THE GIRL
08. MAX KILL
09. +90
10. FABIANA
11. MAX FAVELA
12. DEAD
13. GUNS
14. MAX PANAMA
15. THE IMPERIAL PALACE
16. 16 230
17. U.F.E.
18. COMBAT DRUGS
19. PILLS
20. FUTURE
21. MAX FINALE
22. BIRTH
23. PAIN
24. TEARS
25. 9 CIRCULOS
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)