تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 461 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

انتظار بیشتری داشتم! یک سال صبر کردن بخاطر این تغییرات نمیارزید!

شایدم بخاطر اینه که بهش عادت نکردم ! ولی در یک نگاه از فیف11 بیشتر خوشم اومد وقتی ریلیز شد تا فیفا12!
    میشه بگین چه انتظاری داشتین که برآورده نشده؟!
    معمولا وقتی قراره تحولی توی بازی صورت بگیره این روند کم کم و به مرور زمان دنبال میشه
    نه این که یکدفعه زیر و بم بازی دچار تغییر بشه...همچین چیزی فقط باعث سردرگمی گیمر میشه

برای همین این تغییرات کم کم اعمال میشه تا گیمر کم کم با اونا آشنا بشه و خودش رو برای تغییر بعدی آماده کنه
    توی بازی های ورزشی مثل فوتبال هم نمیشه انتظار تغییرات زیادی رو داشت

در ضمن به نظر من فیفا و در راس اون EA فعلا باید نقاط ضعفش رو برطرف کنه تا از نظر گیم پلی به اون حد مورد نظر کاربران برسه
    هر چند تا حالا هم خیلی خوب کار کرده و بخوبی در حال برطرف کردن نقاط ضعف و ارتقاء گیم پلی هستن

موتور فیزیکی قدرتمند و جدیدی که در بازی اعمال شده ( Impact Engin ) یکی از نقاط قوت فیفا هست که باعث شده برخوردها و عکس العمل بازیکنان در هنگام برخورد با همدیگه طبیعی تر بشه

سیستم جدید دفاعی یا همون Tactical Defending که کلا نوع دفاع کردن و توپ گیری رو تغییر داده و دیگه از اون پرس های فانتزی که با دو کلید انجام میشد خبری نیست.

و خیلی گزینه های دیگه که توی همون پست اول تاپیک خیلی خوب و کامل در موردش توضیح داده شده

البته این رو هم بگم که هیچ وقت نمیشه همه کس رو راضی نگه داشت...هر کس بگه میتونه دروغ گفته.
    شاید شما هم توی این بازی دنبال چیزی بودی که فعلا توی این نسخه وجود نداشته...ولی هر چی هست واقعا پیشرفت فیفا چشمگیر بوده و هست.
    کلا سیر تکاملی بسیار خوبی رو دنبال میکنه.شما هم بهتره بعد از تست نسخه اصلی و کامل بازی نظر بدین
    شاید نظرتون عوض بشه.

2. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

فیفا 11 و 12 عملا زمین تا آسمون فرق دارن با هم. واسه همین EA لقب revolutionary داده به بازی. همون tactical defending واسه زیر و رو کردن بازی کافیه. تغییرات دیگه به کنار. تنها نکته اینه که باید یکم به بازی عادت کنید.

4. 2 کاربر از Marshall_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

بازی رو همین الان تست کردم روی PC اینو بگم که واقعا گیم پلی ترکونده. می تونم بگم انتظارات رو برآورده کرده.
    جای گیری دفاع ها ، هوش مصنوعیشون و تاکتیک ها خیلی پیشرفت داشتن. دیگه از اون یک و دو های مسخره که مثل آب خوردن بود خبری نیست. شوت ها همش تو گل نیست یا اینکه هنوز عادت نکردم. یه نکته قوت رو از pes رو تو فیفا دیدم که جاش واقعا خالی بود. سرعت و هیجان بازی. تو فیفا 11 مخصوصا نسخه xbox بیشتر روی تکنیک و تاکتیک تاکید شده بود و می تونم بگم تقریبا هیچ فیفا بازی زیاد رو سرعت تکیه نمی کرد و سعی می کرد با پاس دادن به دروازه برسه. جای گیری رو بازم می گم چون خیلی عالی کار کردن تو همه جای زمین.
    گرافیکش تو تمام زمینه ها پیشرفت داشته که جز این نمی تونست باشه. از فیسهای مرده فیفا 11 PC خبری نیست.
    اینا همه سر یک نیمه بازی کردن فهمیدم. فقط می تونم بگم واقعا فیفا اونی شده که باید می شد. بازم تو صدر می مونه.
    فقط یه مشکلی هست. نمی دونم تکنیک ها دیگه با آنالوگ سمت راست انجام نمیشه یا انجام دادنشون به کل فرق کرده ؟ گیم پدم هم گیم پد play station هست. جای استارت و سلکت هم برعکسه ؟ نرم افزاری نیومده که بشه درستش کرد ؟ آخه ایندفعه کانفیگشو خراب کردن مثل قبل نیست بشه دسکاری کرد دکمه هارو.

6. 5 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

بازی رو همین الان تست کردم روی PC اینو بگم که واقعا گیم پلی ترکونده. می تونم بگم انتظارات رو برآورده کرده.
    جای گیری دفاع ها ، هوش مصنوعیشون و تاکتیک ها خیلی پیشرفت داشتن. دیگه از اون یک و دو های مسخره که مثل آب خوردن بود خبری نیست. شوت ها همش تو گل نیست یا اینکه هنوز عادت نکردم. یه نکته قوت رو از pes رو تو فیفا دیدم که جاش واقعا خالی بود. سرعت و هیجان بازی. تو فیفا 11 مخصوصا نسخه xbox بیشتر روی تکنیک و تاکتیک تاکید شده بود و می تونم بگم تقریبا هیچ فیفا بازی زیاد رو سرعت تکیه نمی کرد و سعی می کرد با پاس دادن به دروازه برسه. جای گیری رو بازم می گم چون خیلی عالی کار کردن تو همه جای زمین.
    گرافیکش تو تمام زمینه ها پیشرفت داشته که جز این نمی تونست باشه. از فیسهای مرده فیفا 11 PC خبری نیست.
    اینا همه سر یک نیمه بازی کردن فهمیدم. فقط می تونم بگم واقعا فیفا اونی شده که باید می شد. بازم تو صدر می مونه.
    فقط یه مشکلی هست. نمی دونم تکنیک ها دیگه با آنالوگ سمت راست انجام نمیشه یا انجام دادنشون به کل فرق کرده ؟ گیم پدم هم گیم پد play station هست. جای استارت و سلکت هم برعکسه ؟ نرم افزاری نیومده که بشه درستش کرد ؟ آخه ایندفعه کانفیگشو خراب کردن مثل قبل نیست بشه دسکاری کرد دکمه هارو.
    سرعت بازی و پاس ها و دویدن ها مثل دمو پایین و مرده ست ؟

یا اون فجایع رو درست کردن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

من الان دو روزه دارم بازی میکنم(360) . ولی هنوز با دفاع کردن مشکل دارم ...
    بازی از همه لحاظ عالیه .. فقط همین یه دفاع کردن رو مشکل دارم + بازیکنان حریف خیلی سریع و راحت به دروازم میرسن ..
    مثلا 3-0 جلو هستم . دقیقه ی 80 بعد یه دفعه 3تا گل میخورم خیلی راحت ..

یه کمکی ؟؟ پیشنهادی ؟؟

9. این کاربر از hessi19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

انتظار بیشتری داشتم! یک سال صبر کردن بخاطر این تغییرات نمیارزید!

شایدم بخاطر اینه که بهش عادت نکردم ! ولی در یک نگاه از فیف11 بیشتر خوشم اومد وقتی ریلیز شد تا فیفا12!
    این احساسی که الان شما داری،منم دقیفا اون اول که دمو رو بازی کردم داشنم
    ولی بعد از 3 4 ساعت بازی کردن به این نتیجه رسیدم که این بازی دیگه نه فوتیاله ! من مطمئنم شما هم به اسن نتیجه میرسی ولی خب با بازی کردن بیشتر

امروز بعد از ظهر نسخه ی PS3 ش دستم میرسه،میخوام موقع Unboxing یه فیلم بگیرم اختصاصی بچه های p30world پس منتظر بمونید

11. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سرعت بازی و پاس ها و دویدن ها مثل دمو پایین و مرده ست ؟

یا اون فجایع رو درست کردن ؟
    ایشون نسخه دمو رو گفتن . البته فکر هم نکنم درست بشه . یه چیزی باید بزارن که بره رو اعصاب پلیر .

بعد یه سوال نسخه xbox قیمت ارجینالش چنده .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بالاخره موفق شدم نسخه 360 را بگیرم .
    البته من خیلی اهل فیفا و کلا فوتبال نیستم ولی تو همین نیم ساعتی هم که بازی کردم کاملا مشخصه که نسبت به فیفا 11 خیلی بهتر شده . حداقل از نظر ظاهری که اینجوری هست .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

دوستان این نسخه :

FIFA 12 PAL-XBOX360-RRoD [Region-Free/Sports/2011]

بدون مشکله برا دانلود ؟

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان هر كس بازي كرد به طور خلاصه نظراتش رو بزاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •