برا قضاوت زوده انقلابش رو تو نسخه اصلی باید ببینی فقط صبر کن تا بفهمی بازیکن ها چطور میفهمم کی روبروشه و جلوش چطور عکس العمل نشون میدن
مثلا جلو کریستین رونالدو دست و پاشونو گم میکنن
جلوی مسی آماده ی دویدن به سمت مسی و خطا زدن به اون میشن
برا قضاوت زوده انقلابش رو تو نسخه اصلی باید ببینی فقط صبر کن تا بفهمی بازیکن ها چطور میفهمم کی روبروشه و جلوش چطور عکس العمل نشون میدن
مثلا جلو کریستین رونالدو دست و پاشونو گم میکنن
جلوی مسی آماده ی دویدن به سمت مسی و خطا زدن به اون میشن
داداش داری به استاد مسعود میگی زود قضاوت نکن؟؟!!!!
بگی ف رفته فرحزاد-یه دست دموشو بازی کنه میدونه ته نسخه اصلیش چیه
من فردا میرم نسخه ایکس باکسشو بگیرم
لینکهای دانلود برای PC:
Download:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMirror:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by وین رونی; 27-09-2011 at 22:30.
اینا که شما گفتی همه در نسخه ی گذشته بسیار خوب بودن ولی در این نسخه بسیار بهتر شدن
نمونه اش پاس های بازیکن های متفاوت هست دیگه بسیاری از دفاع ها نمیتونن پاس های دقیق و طولانی بدن باید به بازیکن های نزدیک پاس بدن و ژاوی هم باید از حالا در فیفا 2012 ازش ترسید برا اینکه عمقی های بلندش به سمت دروازه موقعیت خطرناک ایجاد میکنه حتی اگه جایی از 18 قدم حریف بازیکن شما نباشه بازیکن ها تون سریع جلو میرن و توپ ژاوی رو میگیرن و موقعیت ایجاد میکنن بر خلاف نسخه های قبلی که مهاجمین با پاس های بلند در داخل عمق حرکت نمیکردد.
عزیزم جونم فدات شم نسخه اصلی تفاوت هایی داره
مثلا تو نسخه دموش استخون بندی ندارن ولی نسخه اصلیش استخون بندی براشون گذاشته میشه و همین موجب خیلی اتفاق ها میشه
نمونش اینکه با ضربه به هر قسمت از بدن اون قسمت آسیب میبینه و هرچی ضربه محکمتر باشه،آسیب بیشتره
در صورتی که چنین چیزی تو دمو وحود نداشت.
اگه اشکال نداره من جوابه شمارا بدم که خیلی دمورا بازی کردم...
1.پرسینگ تیمه حریف خیلی واقعی تر و حالب تر شده،طوری پرس میکنند که انگار داری بازی واقعیا میبینی(من اینا واقعا مقایسه کرم با بازی های واقعی)
2.بله سبکه بازی تیمه میلان متکی به تکنیکه پاتو و سانتهای بلند برای زلاتانه
دورتموند حرکاته از کناره ها و سانتهای اکثرا کوتاه روی دورازه
بارسا حرکاته تکنیکیه مسی و پاسهای ژاوی و اینیستا
منچستر سیتی کارای سرعتی و پاسهای در عمق
و.....
3.والا من بیشتره گلهایی که خوردم بیشتر از روی سانت از جناحین به صورت کوتاه و بلند بوده و خیلی کم شده که از شوت گل بخورم و باید گفت نتوع زیادی ندیدم...
4. هوش مصنوعی واقعا عالی کار شده و cpu به راحتی دستتو میخونه و از راههایی که در نسخه قبل گل میزدی نمیشه به راحتی گل زد(مثله یک و دو)
بعضی وقتا حرکاتی میکنه که چند بار باید صحنه آهسته رو ببینی تا بفهمی چه کرده
5.والا بیشتره بازیکنایه این تیم البته از خطه میانی به جلو واقعا بیش از اندازه تکنیکی هستند و خیلی از دریبلهایی استفاده میکنند که تو دنیای واقعی کمتر دیده میشه و به نظره من این یه مشکله بزرگه
البته بازیکنایی مثله مثه پاتو و اینیستا بیشتر ازین تکنیکا استفاده میکنند که میشه اونا را عادی در نظر گرفت ولی بعضی از بازیکنا مثله یحیی توره ازشون بعیده این حرکات
6. من که تاحالا واکنش های غیرطبیعی از دروازه بانها ندیدم ولی کلا خیلی بهتر شدند و حسه بهتری به گیمر میده
ن ولی چند مشکل داره که امیدوارم در نسخه اصلی حل بشه،از جمله:
1.تکنیکه بیش از حده بازیکنایه معمولی
2. اقراق و بزرگنمایی در برخوردهای عادی بازیکنا و به هم خوردن تعادلشون
3.تو سره توپ زدنهایی که بیش از حده معمول مدافعه حریفا از صحنه محو میکنه و خیلی ازش استفاده میشه در محوطه جریمه
اما درکل واقعا لذت بخش بوده این دمو واسه ی من
موافق نیستم من از بچگی فیفا باز بوئم ولی الون 3 هنوزهم طرفدار داره و با اینکه من تعصب دارم رو فیفا ولی بسیاری از فوتبال های کونامی از جمله الون 3 بسیار بهتر بودند.
فیفا همیشه طبیعی بودن رو فدای جذاب بودن میکرد نمونشم گذشته بود که در فوتبال های سگاهش میشد رو پایی زد ولی بازهم بسیاری از نسخه هاش بهتر نبودند.
البته 06 که اومد از اون زمان دیگه کونامی به پای فیفا نرسید با اینکه pes 2008 در xbox و ps3 نمره بیشتری گرفت
دانلودها هم لینک دانلود رو گذاشت....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما خیلی عجله داریکسی دانلود نکرد بازیو ؟!!!!!!!!
قبل از کرک شدن بازی فکر نکنم کسی اونو دانلود کرده باشه
مخصوصا که لینک مستقیم در دسترس نبود...فکر کنم از امروز دوستان مشغول دانلود شده باشن
من که فعلا گذاشتم دانلود بشه و تا حالا 2 گیگ رو گرفتم
فکر کنم باید تا فردا صبر کنین تا جواب بگیرین
انتظار بیشتری داشتم! یک سال صبر کردن بخاطر این تغییرات نمیارزید!
شایدم بخاطر اینه که بهش عادت نکردم ! ولی در یک نگاه از فیف11 بیشتر خوشم اومد وقتی ریلیز شد تا فیفا12!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)