تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 13 اولاول ... 78910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 123

نام تاپيک: طرفداران تیم ملی انگلیس | سه شیر ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

حالا دوستان انگلیسی یک یادآوری هم به من بکنید اصولا دلیل کینه و نفرت آلمانیها از انگلستان در فوتبال چیه؟

من که تو این سالهای اخیر نکته ی برجسته توی ذهنم برد کثیف 4-1 آلمان برابر انگلستان 2010 بود که گل صحیح لمپارد مردود شد و ناداوری در چند مورد دیگه هم وجود داشت که بنا به اون قضیه اگر نفرت انگلسی ها وجود میداشت منطقی بود ... اما آلمان آیا در گذشته اتفاقاتی بوده؟

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به شکل دو تورنومنت قبلی حرف آخرین پستم اینه که بزرگترین نقطه ضعف ما مربی مون هست خدا میدونه تا کی قراره باقی بمونه.
    من بازی رو خیلی جسته گریخته دیدم. مثل بازی های قبلی ما تقریبا سر تر از حریف بودیم. فرصت های خوبی هم داشتیم. ولی وقتی اجازه بدی حریف دو گل بزنه و بره تو لاک دفاعی همین میشه که الان تیمت حذف باشه.
    آینده روشنی برای بدنه جوون تیم ملی هست. من توقع بالاتری از این تیم برای یورو 16 داشتم. ولی اگه رو این تیم کار بشه اونم با مربی و کادر فنی قوی تر، روزای خوبی رو برای انگلیس میبینم.
    .
    .

3. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه همه طرفدارای تیمای دیگه اینجا پست دادن و جا داره بهشون تبریک میگم...

واقعا نمی دونم در مورد این مربی چی بگم
    بازی قبلی که مثلا ترکیب اصلی رو استراحت داده بود تیم بهتر بود!
    فک کنم با نیمکت بازی می کرد از این بهتر نتیجه می گرفت

در کل بازیکنا اکثرا بد بودن ولی مطمئنا ترکیب بهتری هم وجود داشت
    تیم نصفش از تاتنهام بود که افتضاح بودن یعنی جا داشت حتی 5 تای اونا بازی نکنن!
    اگه مقایسه کنیم با تیمای دیگه از نظر ستاره بد نبودیم
    ولی مشخصه یکی میشه کونته یکی هاجسون!
    جالبه استعفا هم داده قبل اخراج شدن...

البته به جز مربی جا داره به بازی ضعیف رونی ، کین و دله علی اشاره کرد
    حالا بازیکنایی مثل واکر و استرلینگ و ... تکلیفشون مشخصه ولی دیگه از این سه تا انتظار نمی رفت اینجوری ظاهر بشن
    ترکیب هافبک ها هم واقعا افتضاح بود و خیلی جالبه دیر ، علی و رونی که خیلی ترکیب اشتباهی توی این جام بود
    در کل این مهره ها دست یه مربی معمولی هم بود بهتر نتیجه می گرفت و تیم خیلی بد حذف شد

5. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

حالا دوستان انگلیسی یک یادآوری هم به من بکنید اصولا دلیل کینه و نفرت آلمانیها از انگلستان در فوتبال چیه؟

من که تو این سالهای اخیر نکته ی برجسته توی ذهنم برد کثیف 4-1 آلمان برابر انگلستان 2010 بود که گل صحیح لمپارد مردود شد و ناداوری در چند مورد دیگه هم وجود داشت که بنا به اون قضیه اگر نفرت انگلسی ها وجود میداشت منطقی بود ... اما آلمان آیا در گذشته اتفاقاتی بوده؟
    دو جنگ جهانی و خودشیفتگی مردم هر دو کشور از دید نژادی (خصوصا آلمانی ها) از دلایل اصلی مشکل مردم دو کشوره.
    در فوتبال هم فینال جام جهانی 66 و قصه گل مردودی که به اشتباه پذیرفته شد (گل سر جف هرست) برای آلمانی ها به نفرت تبدیل شد که البته انگلیس بازی رو 4-2 برد و اون گل با توجه به نسل طلایی و کاملا سرتر بودن انگلیس در اون بازی تاثیر نداشت. نیمه نهایی یورو 96 و شکست انگلیس در ضربات پنالتی در خانه و خوشحالی معروف اندریاس مولر هم برای انگلیسی ها تبعات نفرت رو به همراه داشت.
    پیروزی 5-1 انگلیس در مونیخ یا 4-1 آلمان در آفریقای جنوبی شاید خیلی معمولی باشن نسبت به موارد بالا.
    .
    و البته دلیل دوستان آلمانی پی سی در نفرت از انگلیس (و بالعکس) خیلی مشخص نیست!

7. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به شکل دو تورنومنت قبلی حرف آخرین پستم اینه که بزرگترین نقطه ضعف ما مربی مون هست خدا میدونه تا کی قراره باقی بمونه.
    من بازی رو خیلی جسته گریخته دیدم. مثل بازی های قبلی ما تقریبا سر تر از حریف بودیم. فرست های خوبی هم داشتیم. ولی وقتی اجازه بدی حریف دو گل بزنه و بره تو لاک دفاعی همین میشه که الان تیمت حذف باشه.
    آینده روشنی برای بدنه جوون تیم ملی هست. من توقع بالاتری از این تیم برای یورو 16 داشتم. ولی اگه رو این تیم کار بشه اونم با مربی و کادر فنی قوی تر، روزای خوبی رو برای انگلیس میبینم.
    .
    .
    مشکل انگلیس مربی و کادر فنی نیست!

مشکل انگلیس نداشتن ستاره و قیل و قال زیادیِ!

چپ و راست تیتر زدن که امسال قهرمانیم، کلی استعداد داریم و الیم و بلیم

کدوم استعداد؟ استعداد هایی که از تیمی اومدن که توی جزیره که رقابت قهرمانی بین دو تا تیم بود، سوم شدن؟

تورنومنت شروع نشده تیتر میزدن که قهرمانیم

که چی؟ نشریه های کودن انگلیسی با این کاراشون جز اینکه فشار رو روی تیمشون گذاشتن هیچ کاری نکردن

موضوع امسال و پارسال هم نیست. خیلی وقته که همین وضعیته

اولین بازی انگلیس تو این تورنومنت، وقتی دیدم هری کین میره که کرنر بزنه فهمیدم باید فاتحه این تیم رو خوند

انگلیس جام جهانی 2002 و یورو 2004 که اون همه ستاره داشت و نسل طلاییش بود هیچ جامی نیاورد،این نسل که دیگه از اولش هم معلوم الحال بود ...

فقط تنها سوالی که برام بی جوابِ اینه که رونی چجوری هفته ای 300 هزار پوند تو منچستر میگیره؟!

ویرایش : شخصا فکر می کردم انگلیس صعود کنه ولی با بازی ای که امشب ازشون دیدم، همون بهتر که حذف شدن. حداقل ایسلند شگفتی جام شناخته شد و بازی ها یه هیجانی پیدا کرد
    Last edited by LΩRD; 28-06-2016 at 02:39.

9. این کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

چپ و راست تیتر زدن که امسال قهرمانیم
    تورنومنت شروع نشده تیتر میزدن که قهرمانیم
    یعنی الان رسانه های اسپانیا (مدافع عنوان قهرمانی) تیتر زدن ما قهرمانیم والان حذف شدن مقصر حذف شدن؟
    در ضمن مت لی تیسیر،جیمی رد نپ و جیمی کرگر که کارشناسان انگلیسی اسکای هستند، با توجه به علاقه قلبیشون به تیم ملی انگلیس، شانس زیادی رو برای قهرمانی انگلیس پیش از مسابقات قائل نبودند.
    شما کجا این تیترای فریب دهنده عامل در حذف انگلیس رو مطالعه کردید؟
    فقط تنها سوالی که برام بی جوابِ اینه که رونی چجوری هفته ای 300 هزار پوند تو منچستر میگیره؟!
    به دلیلی مشابه با حقوق کلان زلاتان.

11. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توییت : "انگلیس موفق به زدن رکورد 2 بار خارج شدن از اروپا در کمتر از یک هفته شد "

13. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

توییت : "انگلیس موفق به زدن رکورد 2 بار خارج شدن از اروپا در کمتر از یک هفته شد "
    England's manager is paid $4.6 million a year
    Iceland's manager is a part-time dentist

15. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در فوتبال هم فینال جام جهانی 66 و قصه گل مردودی که به اشتباه پذیرفته شد (گل سر جف هرست) برای آلمانی ها به نفرت تبدیل شد که البته انگلیس بازی رو 4-2 برد و اون گل با توجه به نسل طلایی و کاملا سرتر بودن انگلیس در اون بازی تاثیر نداشت.
    شرمنده می فرمایید
    اگه ویدیوی بازی رو دیده باشید گل چهارم انگلیس دقیقه 120 به ثمر رسیداونم موقعی که کل بازیکنای آلمان ریخته بودن تو زمین انگلیس و بابی مور توپ دستش اومد کشید زیرش برا جف هرستی که هیشکی دور و برش نبود
    جالبه با حرکت هرست به سمت دروازه یه سری تماشاگرا ریختن توی زمین اونم وقتی هرست داشت تک به تک میشد.
    پس باید بگم که گل مردود هرست کاملا تاثیر داشت تو روند بازی و تک جامی که انگلیس به عمرش دیده و خواهد دید.
    بازی هم توی وقت عادی کاملا نرمال و متعادل دنبال میشد و انگلیس توی دقایق اول وقت اضافه بود که فقط تونست بازی برتری انجام بده از خودش

من به شخصه نفرتی ندارم ازشون
    آدم از تیمای قوی تر از خودش بدش میاد نه ضعیف تر
    به قول گری لینکر:
    Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win
    Last edited by بردیا; 28-06-2016 at 03:53.

17. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شرمنده می فرمایید
    اگه ویدیوی بازی رو دیده باشید گل چهارم انگلیس دقیقه 120 به ثمر رسیداونم موقعی که کل بازیکنای آلمان ریخته بودن تو زمین انگلیس و بابی مور توپ دستش اومد کشید زیرش برا جف هرستی که هیشکی دور و برش نبود
    جالبه با حرکت هرست به سمت دروازه یه سری تماشاگرا ریختن توی زمین اونم وقتی هرست داشت تک به تک میشد.
    پس باید بگم که گل مردود هرست کاملا تاثیر داشت تو روند بازی و تک جامی که انگلیس به عمرش دیده و خواهد دید.
    بازی هم توی وقت عادی کاملا نرمال و متعادل دنبال میشد و انگلیس توی دقایق اول وقت اضافه بود که فقط تونست بازی برتری انجام بده از خودش

من به شخصه نفرتی ندارم ازشون
    آدم از تیمای قوی تر از خودش بدش میاد نه ضعیف تر
    به قول گری لینکر:
    Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win
    چون دقیقه 120 زده شد جزء بازی نبود؟ گل تساوی آلمان تو 90 دقیقه هم دقیقه 89 زده شده. در واقع انگلیس میتونست در 90 دقیقه هم قهرمان بشه ولی نتونست نتیجه رو حفظ کنه.
    انگلیس مجموعا تو این بازی بهتر از حریفش بود، خصوصا در وقت اضافی که فکر کنم یه دیرک هم زد به آلمان. شما فشار تماشاگران بابت میزبانی و بازی خوب انگلیس رو کنار میزارید و احتمال میدید اگر بازی 2-2 باقی میموند با پیروزی آلمان تموم میشد؟(که موقعیت آنچنانی در وقت اضافه ایجاد نکرد) یا به پنالتی میکشید و چون گری لینکر گفته آخرش آلمانا میبرن، آخرش آلمان غربی میبرد؟!
    خدا رو شکر بازی 3-2 تموم نشد یا اون موقع قانون گل طلایی نبود!!
    .
    .
    والا شما علاقه ای به انگلیس ندارید و ادعا میکنید قوی هستید و اینقدر دنبال اخبار انگلیس در تاپیکشید. البته برای ما فرقی نمیکنه و شما مختار هستید در ارسال پست.
    .
    پ.ن (ویرایش): بخش بولد شده جالبترین بخش صحبتتون بود!

19. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •