امروز دوباره رسانه ها زحمت کشیدن و مولر رو به منچستر لینک کردندست از سرش بر نمی دارن !
این بنده خدا یه جمله در مورد فن خال گفته بود. (اینقدر دوست دارم الکی الکی جدی بشه این انتقال ! از فانتزیهامه !!
)
نقل و انتقالات ما کلا رویه Hold هست. انتقال پدرو هم همچنان در هاله ای از ابهام هست و حتی شاید نهایی نشه. هیچ بازیکن دیگه ای هم به طور منطقی و حتی برای دلخوشی لینک نشده. عملکرد تیم در بازی با بروخ و راهیابی به مرحله نهایی هم قطعا می تونه در روند نقل و انتقالات تاثیر داشته باشه هر چند منچستر به اندازه کافی بزرگ هست که یه بازیکن حتی به پیشنهاد منچستر افتخار کنه !
خرید اوتامندی از این نظر حائز اهمیت بود که اوایل شدیدا در دسترس بود ولی اقدامی برای جذبش انجام نشد و پست دفاع وسط پستی بود که به بازیکن نیاز داشتیم.
خرید هایی که انجام دادیم خیلی هوشمندانه و هدفمند بود. الان به طور واضح داریم تاثیرش رو می بینیم ! حتی رومرویی که به عنوان آخرین بازیکن تا بدین جا اضافه شده تویه دو بازی اول بسیار تاثیرگذار بوده و خوشبختانه تا بدین جا خرید ناموفق نداشتیم (در مورد دپای قضاوت زوده)
هر چند دو بازی دو کلین شیت داشتیم ولی من هنوزم معتقدم دفاعمون اون انسجام لازم رو نداره و در بازی های بزرگ و یا در بحران های مصدومیت و محرومیت به مشکل می خوریم. شاید بدبینانه باشه ولی نظر من اینه. امیدوارم اشتباه کنم. خوب می دونیم که اسمالینگ پر فراز و نشیب ظاهر میشه و بلیند هم کند هست.
اما بزرگ تر از مشکل دفاع، الان مشکل حمله هست. مطمئنا دپای به مرور به اون بازیکنی که قبلا میشناسیم تبدیل میشه و وقتی رویه غلطک بیافته این انتقادها رو فراموش می کنیم. جدا از اون افت رونی چیزی نیست که بشه از کنارش راحت رد شد ! بخصوص اینکه کاپیتان و مهاجم اول ماست. دیر یا زود منتظر بازگشت هرناندز هم هستم، شاید بتونه کمی خط حمله ما رو در کنار دپای تکون بده. یکی از مشکلات کنونی ما نبود مهاجم جایگزین هست. نه ویلسون، نه هرناندز، هیچ کدوم رویه فرم نیستن تا بتونن جای رونی ناآماده رو بگیرن، اینجاست که مشخص میشه چقدر به یه مهاجم جدید نیاز داریم. حتی شاید در این شرایط فن خال بتونه رونی رو در اون سیستم 4 2 3 1 بیرون بذاره و یا از دپای و یانوزای و یا حتی پریرا در سیستم دو مهاجمه استفاده کنه.
امیدوارم جذب مهاجم و نزدیک ترین گزینه یعنی پدرو جدی دنبال بشه و حداقل از مبلغی که از فروش دی ماریا بدست آوردیم نهایت استفاده رو ببریم.