تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 23 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 230

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2015-2016

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

کارشناس نیستم و و در جایگاهی هم نیستم در مورد تیم یا سرمربی نظر بدم فصل گذشته تا به امروز هر چی در مورد اشتباهات سرمربی صحبت کردم و تفکرات اشتباه صحبت کردم به واقعیت تبدیل شد وقتی ادم یک راه اشتباه را احساس میکنه نمیتونیم با دروغ خودمون را گول بزنیم چشمانمون را ببندیم و از تیم بدون دلیل و منطق قانع کنند حمایت کنیم ...
    از برد چلسی هیچ وقت خوشحال نمیشوم و نخواهم شد وقتی امتیاز های راحت اول فصل را از دست میدیم چرا باید به اوج فشردگی مسابقات امیدوار بود...

2. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا عجیبه، هر تیمی رسید بیاد 3 تا بزنه بره دیگه... فصل قبل سرجمع 15 تا گل نخوردیم، شکستامون به 5 تا نرسید، این فصل....
    نبود کورتوا نگرانم کرده بود ولی دیدم نه، واقعا بگوویچ هم قابل اطمینانه و میشه با خیال راحت روش حساب باز کرد، مشکل هنوزم دفاع و حمله تیمه! یعنی کل تیم غیر دروازه!
    یعنی سهمیه میتونیم بگیریم؟!!!! بهتره کل انرژیمونو بذاریم واسه جزو چهار تا شدن!

4. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرایط هر هفته داره بدتر میشه و داریم تبدیل میشیم به تیمای بزرگی که فصل قبل برای سهیمه می جنگیدن!
    توی این بازی اورتون هم اون چنان تیم خاصی نبود و همون تیم پارسال بودش
    اون قدر دفاع ضعیفه که یه بازیکن معمولی میشه در حد بهترین بازیکن دنیا و کلا هر ضربه ای که زد یه گل بود!
    این نایس اسمیت کلا توی هر فصل 4-5 تا گل هم نمی زنه

نمیشه فقط یه بازیکن خاص از دفاع رو گفت که بد بازی می کنه و کلا ساختار دفاع مشکل داره
    توی خط حمله هم که کاستا فوق العاده بد کار می کنه و این بازی هم که دیگه شاهکار بود و عجیبه دوباره بازی بعدی از اول بازی کنه
    هازارد و فابرگاس هم که فصل قبل نقطه قوت و بازیسازای اصلی تیم بودن کلا افت داشتن و کار خاصی نمی کنن
    بدتر از همه اینا هفته بعد با آرسنال بازی داریم و هفته بعدش هم با تیمی که حتی پارسال هم توی اوج بهش باختیم یعنی نیوکاسل

جالبه همه 5 بازی این فصل رو کامل دیدم ولی پارسال که تیم کلا توی اوج بود فکر کنم نصف بازی ها رو ندیدم!
    بازی بعدی با آرسنال هم تی وی میده ولی فکر کنم باید فعلا بی خیال بشم چون با این شرایط آدم بازیو زنده می بینه فقط حرص می خوره

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

بای بای مورینیو ، سلام بر یورگن کلوپ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با خوندن مصاحبه بعد از بازی مورینیو احساس کردم داره به شعور همه توهین میکنه.

9. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

با خوندن مصاحبه بعد از بازی مورینیو احساس کردم داره به شعور همه توهین میکنه.
    دقیقا، واقعا همه رو داره مسخره میکنه. نیمه دوم که چلسی عقب بود، حتی یک شوت به سمت دروازه هم نداشت اونوقت اومده میگه خیلی خوب بازی کردیم !!!!!!! واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده، واقعا غیر قابل تحمل شده این کارهاش. من فکر کنم ایوانویچ تو بازی بعدی، ده تا گل به خودی هم بزنه امکان نداره بره رو نیمکت!

11. این کاربر از Demba Ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان زمانیه که فکر کنم بعضی از به ظاهر طرفدارا بیشتر از اینکه از بحران چلسی ناراحت باشن از بحران مورینیو خوشحالن

جالبه سایت گل یه آماری گذاشته بود که مورینیو توی این حدود 10 فصل اخیر توی 5 بازی اول فصل لیگ چه نتایجی داشته
    توی همه این فصل ها یا تیم اون اول بوده یا دوم به جز یه فصل که سوم بوده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان شرایط برای اون خیلی بده
    من با اینکه خودم طرفدار اونم ولی الان از شرایط اصلا راضی نیستم
    باشگاه هم به نظر توی عوض کردن مربی مثل قیل عمل نمی کنه ولی با این حال مورینیو باید احساس خطر کنه و تا آخر همین ماه سپتامبر نتایج بهتری بگیره

پارسال هم مقایسه کنیم خط دفاع تا 5 هفته اول 7 تا گل خورده بود ولی خط حمله خیلی بهتر بود به خصوص هازارد ، کاستا و فابرگاس عالی بودن
    دفاع به مرور بعد از اون دیگه بهتر شد و کمتر بازی بود که بیشتر از یه گل خورده باشیم
    ولی امسال دیگه ضعف دفاع داره خودشو قشنگ نشون میده و به نظر من اشتباه مورینیو این بود که به همون خط دفاع صد در صد اعتماد کرد
    درسته دنبال استونز بود ولی می تونست گزینه های دیگه هم در نظر داشته باشه حتی توی دفاع کناری که الان مشکل داریم
    استونز هم مقابل چلسی عالی بود و جالبه دقایقی که دفاع راست هم بازی کرد در حد یه دفاع راست تاپ بازی می کرد و دقیقا گزینه مناسب چلسی برای دفاع وسط و دفاع راست بودش

چهارشنبه با مکابی بازی داریم و شنبه هم با آرسنال که هر جفتشون رو میزبانیم
    بعد از اونم با والسال ، نیوکاسل و پورتو بازی داریم که این سه بازی رو مهمانیم
    اینا بازی های چلسی تا آخر ماه سپتامبره و فکر کنم اگه بخوایم از بحران خارج بشیم دیگه باید تا آخر این ماه نتایج تغییر کرده باشه وگرنه دیگه شاید نشه کاری کرد

13. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مورینیو بدنبال جذب والدز

بعد از مصدومیت تیبو کورتوا، ژوزه مورینیو سرمربی چلسی از جذب دروازه بانی جدید برای جانشینی دروازه بان بلژیکی خود خبر داده است.
    مورینیو برای جانشینی کورتوا بدنبال جذب ویکتور والدز است. والدز چندی پیش مورد غضب فن خال قرار گرفت و از لیست بازیکنان این تیم برای مسابقه در لیگ برتر و لیگ قهرمانان خط خورد.
    گفتنی است کورتوا به مدت 4 ماه از میادین دور خواهد بود و در این مدت آسمیر بگوویچ وظیفه حراست از دروازه چلسی را بر عهده دارد.

15. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای بازی امشب ظاهرا توی خبرا اشاره شده بود که تغییراتی توی تیم وجود داره و بازیکنایی مثل ایوانوویچ و کاستا بازی نمی کنن
    هر بازیکنی بازی نمی کنه فقط ایوانوویچ بازی نکنه!
    اسکار و رحمان توی این بازی حداقل روی نیمکت هستن و شایدم بازی کنن
    رحمان دفاع چپ خیلی خوبیه و باید ازش استفاده بشه و می تونه دوباره آزپلیکوئتا رو به سمت راست بیاره

مکابی هم تیم خوبیه و بازی آسونی نیست ولی در هر صورت باید توی این شرایط یه نتیجه خوب گرفت
    تی وی ایران هم بازی با این تیم اسرائیلی رو به طور اختصاصی نشون میده

17. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

امیدورام مورینیو جرات داشته باشه و همین ترکیب رو جلوی آرسنال هم استفاده کنه یعنی بابا رحمان و لوفتوس چیک و رمی تو ترکیب اصلی باشن و ایوانویچ و ماتیچ قطعا بیرون باشن. حیف کلی جوون خوب دیگه رو رد کرده که برن وگرنه آکه و توماس کالاس هم از داغونایی مثل ایوانویچ و ماتیچ بهترن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •