آلمان قوی تره، قبول ولی انقدری که طرفداراش میگن شاخ نیست!!
یه برزیل بی روحیه و سردرگم رو تا میتونستن زدن اما واقعا جلو الجزایر و حتی فرانسه به مشکل خوردن
آلمان قوی تره، قبول ولی انقدری که طرفداراش میگن شاخ نیست!!
یه برزیل بی روحیه و سردرگم رو تا میتونستن زدن اما واقعا جلو الجزایر و حتی فرانسه به مشکل خوردن
Last edited by ei8ht; 10-07-2014 at 13:47.
جلو فرانسه؟نه خداوکیلی رو چه حسابی میگی جلو فرانسه؟
والا به راحتی تمام از پس اش بر اومدن.اگه هم موقعیتی بوده که خراب کردن آلمان هم داشت
منظورم این نیست که بدتر بازی کردن یا موقعیت کمتر داشتن (اصن حقشون برد بود)، منظورم اینه نزدیک بردن
الان با 7تایی شدن برزیل همه آلمان رو قهرمان بلامنازع میدونن، فکر میکنم اینجوری نیست![]()
خب دیگه کری خونی هستش دیگه...انصافا روی کاغذ و نسبتا بازی تیم آلمان یه سر و گردن بالاتره...با اینکه اعتقاد دارم آلمان جلو آرژانتین راحت تر بازی میکنه تا هلند ولی دیگه بهرحال فیناله و آرژانتین به این راحتیا وا نمیده و قطعا بسته بازی میکنه...کاری که ایتالیا در 2006 جلو اکثر تیم ها و حتی آلمان کرد و نتیجه گرفت.
Last edited by Lord of english; 10-07-2014 at 14:03.
حالا شد، منم قبول دارم یه سر وگردن بالاتره ، اما بعضیا یه 2،3 متری بالاتر میدونن
فینال هم فقط یه بازیه و همیشه قویترین تیم برنده نمیشه (یک نمونه که خیلی خوب به ذهنم میرسه فینال چلسی بایرن،، که همه مثل الان آلمان با توجه به شرایط چلسی که کلی مصدوم و محروم داشت و بازی تو مونیخ برگذار میشد بایرن رو از پیش برنده میدونستن) اما زهی خیال باطل![]()
شما برو به همون اسمها نگاه کنچون بنده توی این جام جهانی به اسمها نگاه نکردم ! به اسم اسپانیا مدافع عنوان قهرمانی بود از همین هلند 5 تا خورد ! به اسم کاستاریکا توی گروه مرگ آخر بود ولی پا به پای هلند تا ضربات پنالتی اومد ... به اسم شاید آلمان برزییییییییییییییییل رو برد و آرژانتین بلژیک حقیر و خار و بدبخت رو ( از نظر آلمانیا ) ولی شاید جای بلژیک برزیل عوض میشد آلمانم الان حذف شده بود
پس شمایی که توی جام جهانی اسم برات مهمه همون اسمها رو نگاه کنی بهتره
منطق من هر چی باشه به پای منطق آلمانیا نمیرسهیه بنده خدا یه رکوردی رو حالا زده , بعد گلهاش رو توی برنامه 2014 نشون میدن دقیقا 6 تا از گلهاش رو از 1 میلی متری خط دروازه توی شیر تو شیری زده تو گل 2 تا از گل هاش روی ریواند بوده و بقیه گل هاش هم تک به تک جلوتر از نقطه ی پنالتی بعد میان با رونالدو مقایسش میکنن که گلهایی رو که میزد با پلی استیشن هم نمیشه زد !!!
بله اتفاقا بعد اون بازی هم از آمار عکس گرفتم و خواستم بیام نظر بدم اما وقتی اومدم شاهکارهای طرفدارای آلمان رو با اون کامنتهای جالبشون و حتی توهین هاشون دیدم کلا با یه Delete کردن آمار و پاک کردن چند خط خیال خودم رو راحت کردم و به جاش اومدم این تاپیک حداقل میدونم اینجا یه چند درصد منطق بین طرفدارای 2 تیم هست , یه چندجا حاشیه و حرف غیر منطقی هم هست بری نگاه کنی از تاپیک آلمان اومدن اینور
البته بحثمون ربطی به این تاپیک نداشتا شما به عنوان مدیر میتونی اینو خصوصی از من بپرسی ولی اینجا میپرسی بنده هم همینجا جواب میدم
![]()
یه بنده خدایی حالا یه مقایسه ای کرد حالا همه روش مانور میدن...
بسه صلوات بفرستین بره...![]()
سرخیو رومرو دروازه بان آرژانتین بین هر پنالتی به کاغذی که تو شرط ورزشی اش قایم کرده بود نگاه می کرد و جهت پنالتی ها رو تشخیص می داد.
.
.
همون کاری که ینس لمن بعد از جام جهانی 2006 بهش اعتراف کرده بود...
این وظیفه خطیر رو به آرژانتین سپرد
این برادرای آلمانی هم که با یه پیروزی جلوی برزیل و بازیهای آرژانتین خودشون رو قهرمان بلامنازع جام میدونن احتمالا بتزی هاشون جلوی غنا و الجزایر رو یادشون رفته ... . هیچکدوم از این دو فینالیست از پیش برنده نیستن ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)