تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 12 اولاول ... 789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 120

نام تاپيک: هلند - آرژانتین | مرحله نیمه نهایی | پنجشنبه 00:30 بامداد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ei8ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آلمان قوی تره، قبول ولی انقدری که طرفداراش میگن شاخ نیست!!
    یه برزیل بی روحیه و سردرگم رو تا میتونستن زدن اما واقعا جلو الجزایر و حتی فرانسه به مشکل خوردن
    Last edited by ei8ht; 10-07-2014 at 13:47.

2. این کاربر از ei8ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آلمان قوی تره، قبول و انقدری که طرفداراش میگن شاخ نیست!!
    یه برزیل بی روحیه و سردرگم رو تا میتونستن زدن اما واقعا جلو الجزایر و حتی فرانسه به مشکل خوردن
    جلو فرانسه؟نه خداوکیلی رو چه حسابی میگی جلو فرانسه؟
    والا به راحتی تمام از پس اش بر اومدن.اگه هم موقعیتی بوده که خراب کردن آلمان هم داشت

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

منظورم این نیست که بدتر بازی کردن یا موقعیت کمتر داشتن (اصن حقشون برد بود)، منظورم اینه نزدیک بردن
    الان با 7تایی شدن برزیل همه آلمان رو قهرمان بلامنازع میدونن، فکر میکنم اینجوری نیست

5. این کاربر از ei8ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منظورم این نیست که بدتر بازی کردن یا موقعیت کمتر داشتن (اصن حقشون برد بود)، منظورم اینه نزدیک بردن
    الان با 7تایی شدن برزیل همه آلمان رو قهرمان بلامنازع میدونن، فکر میکنم اینجوری نیست
    خب دیگه کری خونی هستش دیگه...انصافا روی کاغذ و نسبتا بازی تیم آلمان یه سر و گردن بالاتره...با اینکه اعتقاد دارم آلمان جلو آرژانتین راحت تر بازی میکنه تا هلند ولی دیگه بهرحال فیناله و آرژانتین به این راحتیا وا نمیده و قطعا بسته بازی میکنه...کاری که ایتالیا در 2006 جلو اکثر تیم ها و حتی آلمان کرد و نتیجه گرفت.
    Last edited by Lord of english; 10-07-2014 at 14:03.

7. این کاربر از Lord of english بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حالا شد، منم قبول دارم یه سر وگردن بالاتره ، اما بعضیا یه 2،3 متری بالاتر میدونن

فینال هم فقط یه بازیه و همیشه قویترین تیم برنده نمیشه (یک نمونه که خیلی خوب به ذهنم میرسه فینال چلسی بایرن،، که همه مثل الان آلمان با توجه به شرایط چلسی که کلی مصدوم و محروم داشت و بازی تو مونیخ برگذار میشد بایرن رو از پیش برنده میدونستن) اما زهی خیال باطل

9. 2 کاربر از ei8ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

خب میشه یک لیستی بزای از حریفان قدری که نتونستن جلو آرژانتین بازی خودشون رو ارائه بدن؟
    به اسم ها نگاه کنی مسیر خنده داری برای رسیدن به فینال توسط این تیم قدرتمند و تاکتیکی که حتی جلوی ایران هم با یک گل پیروز شد رو میبینی. فقط یک حریف بزرگ داشت و اونم هلند بود.

کلا همه حرفات بر اساس منطق هست.
    راستی بعد بازی آلمان برزیل هم منتظر آمار هات بودیم که از تعداد شوت های بیشتر برزیل نتیجه بگیری که آلمان لوله بوده و شانسی برده ولی نمی دونم چرا تو برد قاطع دیشب نبودی و ما رو از منطق فخیمت بهرمند نکردی
    واقعا این منطقت من یکی رو درگیر خودش کرده
    شما برو به همون اسمها نگاه کنچون بنده توی این جام جهانی به اسمها نگاه نکردم ! به اسم اسپانیا مدافع عنوان قهرمانی بود از همین هلند 5 تا خورد ! به اسم کاستاریکا توی گروه مرگ آخر بود ولی پا به پای هلند تا ضربات پنالتی اومد ... به اسم شاید آلمان برزییییییییییییییییل رو برد و آرژانتین بلژیک حقیر و خار و بدبخت رو ( از نظر آلمانیا ) ولی شاید جای بلژیک برزیل عوض میشد آلمانم الان حذف شده بود پس شمایی که توی جام جهانی اسم برات مهمه همون اسمها رو نگاه کنی بهتره

منطق من هر چی باشه به پای منطق آلمانیا نمیرسهیه بنده خدا یه رکوردی رو حالا زده , بعد گلهاش رو توی برنامه 2014 نشون میدن دقیقا 6 تا از گلهاش رو از 1 میلی متری خط دروازه توی شیر تو شیری زده تو گل 2 تا از گل هاش روی ریواند بوده و بقیه گل هاش هم تک به تک جلوتر از نقطه ی پنالتی بعد میان با رونالدو مقایسش میکنن که گلهایی رو که میزد با پلی استیشن هم نمیشه زد !!!بله اتفاقا بعد اون بازی هم از آمار عکس گرفتم و خواستم بیام نظر بدم اما وقتی اومدم شاهکارهای طرفدارای آلمان رو با اون کامنتهای جالبشون و حتی توهین هاشون دیدم کلا با یه Delete کردن آمار و پاک کردن چند خط خیال خودم رو راحت کردم و به جاش اومدم این تاپیک حداقل میدونم اینجا یه چند درصد منطق بین طرفدارای 2 تیم هست , یه چندجا حاشیه و حرف غیر منطقی هم هست بری نگاه کنی از تاپیک آلمان اومدن اینور البته بحثمون ربطی به این تاپیک نداشتا شما به عنوان مدیر میتونی اینو خصوصی از من بپرسی ولی اینجا میپرسی بنده هم همینجا جواب میدم

11. 6 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه بنده خدایی حالا یه مقایسه ای کرد حالا همه روش مانور میدن...
    بسه صلوات بفرستین بره...

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

14. 6 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سرخیو رومرو دروازه بان آرژانتین بین هر پنالتی به کاغذی که تو شرط ورزشی اش قایم کرده بود نگاه می کرد و جهت پنالتی ها رو تشخیص می داد.
    .
    .
    همون کاری که ینس لمن بعد از جام جهانی 2006 بهش اعتراف کرده بود...

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

هلند مگه نمی خواست تو فینال، آلمانم ببره؟
    این وظیفه خطیر رو به آرژانتین سپرد
    این برادرای آلمانی هم که با یه پیروزی جلوی برزیل و بازیهای آرژانتین خودشون رو قهرمان بلامنازع جام میدونن احتمالا بتزی هاشون جلوی غنا و الجزایر رو یادشون رفته ... . هیچکدوم از این دو فینالیست از پیش برنده نیستن ....

17. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •