تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 12 اولاول ... 789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 113

نام تاپيک: چگونه با بی شعورها برخورد کنیم؟

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

حتما خاطرتون هست که یکی از بانک های ایران تیزری تبلیغاتی درست کرد که در اون همه مردا دنبال یک مرد خوش شانس میکردن به تقلید از تیزر تبلیغاتی غربی که مردا دنبال جنیفر لوپز بودن !!
    که بعدش کلی سر و صدا پا شد که ایرانی هارو همجنسگرا معرفی کردین و اون تبلیغ رو از تلویزیون جمعش کردن !!

حالا در راستای طرح ممنوعیت نشان دادن تصاویر زنان در بیلبوردهای تبلیغاتی شهر تهران، این تبلیغ شرکت اسنوا یک زوج خوشبخت مرد را در کنار دو بچه نشان داده شده است !!
    که هر جوری بخوای فکر کنی ارتباط دو مرد خندان در کنار دو بچه و لوازم خانگی چی میتونه باشه، جز همون مورد بالا نتیجه دیگری حاصل نمیشه.

خیلی وقت ها بیشعوری مرض های جنسی رو هم در کنار خودش به همراه داره که با حذف یک جنس از سطح جامعه به عنوان عنصر تحریک کننده، مجبور میشن تو مهر و عطوفت ها و کانون های گرم خانوادشون هم مردها رو با هم نشون بدن با پسر بچه ها.

والا اون تبلیغی که از جنیفر لوپز هم خواستن بکنن چیزی نگم بهتره
    ایران جایی هست که با همه بده ولی از همه جا تقلید میکنه ، در واقع اگر من از شما بدم میاد چرا باید از شما تقلید کنم ؟؟
    و تنها دلیلی که داره اون طرف سطحش از من بالاتره که من ازش تقلید می کنم
    +
    واقعا باید به جای اینکه خیلی چیز ها رو ما کنار بذاریم ، باید بجاش فرهنگ سازی کنیم
    در خارج از ایران
    برای تبلیغات از زنانی بیشتر استفاده می کنن که تقریبا نمیه برهنه هستن ولی اینطوری نیست که طرف خیره بشه ، مثلا اگر اون تبلیغات رو تو ایران بزنن 90 درصد تصادف در اتوبان ها رو خواهیم داشت
    واقعا نمی دونم به کجا می خواهیم بریم ..................

2. 3 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مهـندس مسعود's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

حتما خاطرتون هست که یکی از بانک های ایران تیزری تبلیغاتی درست کرد که در اون همه مردا دنبال یک مرد خوش شانس میکردن به تقلید از تیزر تبلیغاتی غربی که مردا دنبال جنیفر لوپز بودن !!
    که بعدش کلی سر و صدا پا شد که ایرانی هارو همجنسگرا معرفی کردین و اون تبلیغ رو از تلویزیون جمعش کردن !!

حالا در راستای طرح ممنوعیت نشان دادن تصاویر زنان در بیلبوردهای تبلیغاتی شهر تهران، این تبلیغ شرکت اسنوا یک زوج خوشبخت مرد را در کنار دو بچه نشان داده شده است !!
    که هر جوری بخوای فکر کنی ارتباط دو مرد خندان در کنار دو بچه و لوازم خانگی چی میتونه باشه، جز همون مورد بالا نتیجه دیگری حاصل نمیشه.

خیلی وقت ها بیشعوری مرض های جنسی رو هم در کنار خودش به همراه داره که با حذف یک جنس از سطح جامعه به عنوان عنصر تحریک کننده، مجبور میشن تو مهر و عطوفت ها و کانون های گرم خانوادشون هم مردها رو با هم نشون بدن با پسر بچه ها.

بنده اصلا فکر نمی کنم عکس فوق ترویج همجنسبازی است. مردان لباس کار به رنگ شرکت را بر تن دارند و مشخص است هدفشان خدمت به خانواده است. چگونه ممکن است مسئولان نصب لوازم خانگی زن باشند وقتی این لوازم سنگین هستند و نیاز به تخصص فنی دارد. بنده معتقدم فقط افرادی که همیشه به همجنسبازی فکر می کنند ممکن است از دیدن این عکس برداشت منحرف کنند. آیا شما افرادی که با دیدن این عکس منحرف نمی شوند با بی شعور می نامید؟

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مادربزرگ‏ های این روستا همسن دوشیزه‌های شهرند

به گزارش مشرق، در روستایی که چند کیلومتر با مشهد فاصله دارد ازدواج دختران ١٢، ١٣ساله جا افتاده است.

گاه دختران ١٠ساله‌ای که بروروی خوشی دارند «به‌نام» می‌شوند و با انگشتری نشان، بختشان گره می‏خورد به زندگی پسرانی که شش‌ تا ‌١٢‌سال از آنها بزرگترند و زمانی مادربزرگ‏ میشوند که دختران در شهرها هنوز ازدواج نکرده اند.

به گفته یک‌حقوقدان، قانونگذار، سن بلوغ دختران را بر‌اساس پژوهشی در تهران ١٣سال تعریف کرده که ممکن است در جنوب‌کشور با‌توجه به شرایط آب‌و‌هوایی زودتر به بلوغ برسند و در مناطق سردسیر، دیرتر.

یک جامعه‏‌شناس بیشعور در این‌باره معتقد است:

چنین ازدواج‏هایی بستگی به عرف منطقه دارد. سن مهم نیست، رشد مهم است و رشد بستگی به سن، مکان و زمان دارد.
    .
    .

یک طیف عظیم بیشعورها در جهان وجود دارند که عاشق تفسیر هستند و آنهم صرفا تفسیرهایی که به نفع خودشان باشد و باورهای تخیلی شان را زیر سئوال نبرد.

در مثالی که بالا ذکر کردم، از نظر این بسیاری از بیشعورها دختر از سن 12 سالگی میتواند ازدواج کند، بچه بزاید و اورا تربیت کند و بسته به منطقه آب و هوایی دوران کودکی و نوجوانی را مثل برق و باد با جهش های سریع ژنتیکی طی کند !!

اما همین بیشعورها وقتی میخوان به همون دختر تازه به بلوغ رسیده حق رای بدن، حق خروج از کشور بدن، حق گواهینامه گرفتن و... بدن بهش میگن تو به بلوغ نرسیدی.

بیشعوری در تفسیر، یکی دیگر از حال به هم زن ترین انواع بیشعوری هاست !!
    Last edited by B.Russell; 27-02-2015 at 11:32.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

این تبلیغ داستان داره.اگر تلویزیون تبلیغش رو دیده باشید این دو تا مرد توی خیابون هستند که همین دو تا پسر بچه میان میگم یکی از فامیلاشون ( نمیدونم خاله عمه مادر بزرگشونه ) یخچالش خراب شده و میاید درستش کنید یا نه ! این دو تا هم قبول میکنن.لباسشون رو هم ببینید لباس کار خدمات پس از فروش همون شرکته هست.

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این تبلیغ داستان داره.اگر تلویزیون تبلیغش رو دیده باشید این دو تا مرد توی خیابون هستند که همین دو تا پسر بچه میان میگم یکی از فامیلاشون ( نمیدونم خاله عمه مادر بزرگشونه ) یخچالش خراب شده و میاید درستش کنید یا نه ! این دو تا هم قبول میکنن.لباسشون رو هم ببینید لباس کار خدمات پس از فروش همون شرکته هست.
    من هم منظورم این نبود که هدف سازنده تبلیغ، ترویج عامدانه همجنسگرایی هست !!!

وقتی نصب عکس های زنان با حکم بسیج شهرداری ها ممنوع هست، شما برای تبلیغ کالاهای خانگی تنها چیزی که نمیبینی یک خانواده هست که زن هم در اون نقش پر رنگی داره .

اونوقت برای لوازم خانگی، برای لوازم آشپزی و ... باید صرفا عکس مرد بذاری با پسر بچه که یک کانون گرم خانوادگی مردانه رو نشون میده و جامعه ای که حتی با دیدن عکس زن روی بیلبوردها تحریک میشه.
    به نظر من این جامعه از نظر جنسی یک جامعه بیماره و این ها صرفا طنز تلخی بر پیکیره مریض هست، حقیقت رو در پس حرف ها ببینید نه در ظاهرشون.

7. 16 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SpiralOut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا در راستای طرح ممنوعیت نشان دادن تصاویر زنان در بیلبوردهای تبلیغاتی شهر تهران، این تبلیغ شرکت اسنوا دو مرد را در کنار دو بچه نشان داده شده است !!

تنها زمانی که بی شعوری باعث شد یک کار مثبت در کشور انجام شود!

9. 3 کاربر از SpiralOut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نوعی از بشعوری در رفتار دوگانه و نداشتن هویت واحد است.

من چندین ساله خارج از ایران زندگی می کنم، و ایرانیان عزیز اینجا که بعضی هاشون رو من سال ها (در ایران و اینجا) افتخار آشنایی باهاشون داشتم رفتاری دارند که بعضی مواقع باعث شاخ در آوردن میشه.

مهمترین این نوع رفتارها که به نظر من اوج بی شعوری است، نوعی فرهنگ ستیزی نسبت به فرهنگ و رسم و رسومات ایرانی است وقتی این عزیزان در ایران هستند، و فرهنگ پرستی نسبت به فرهنگ ایرانی و انجام بسیار شدید رسم و رسومات ایرانی وقتی در خارج به سر می برند. جالب تر که رفتار این عزیزان معمولا طوری نیست که وقتی از ایران خارج میشوند نظرشون تغییر کنه، همین افراد وقتی به ایران برمی گردند تبدیل می شوند به همون شخصیت فرهنگ ستیز و وقتی پاشون رو در فرودگاه خارج از کشور می گذارند در افسوس رسم و رسومات دلپذیر ایرانی برای خودشون ابراز تاسف می کنند.

معمولا سیستم ذهنی این افراد وقتی ایران هستند اینه که نوروز، چهارشنبه سوری، شب یلدا ، دید و بازدید عید، رسومات مذهبی و ... رفتاری بسیار قدیمی و ناهماهنگ با دنیای مدرن و روشنفکری است و این رفتار باعث میشه از تمدن و علم و فرهنگ مدرن عقب بمونیم.

و سیستم ذهنی همین افراد وقتی خارج از ایران هستند اینه که باید این رسم و رسومات و فرهنگ ها و ... رو تا جایی که می تونیم وارد سبک زندگی خودمون در غرب کنیم تا تمدن و فرهنگ بسیار غنی و برتر ایرانی نابود نشه.

چندین نمونه که شخصا مشاهده کردم:

دوستی دارم که اهل شیراز است، در کل دوران زندگیش یک سفر به تخت جمشید نداشته. الان در منزل خودش در خارج از کشور روی هر دیوار یک قاب عکس از تصاویر تخت جمشید است و حتی یک ماکت از منشور کورش رو هم در تزئینات خانه خودش داره. هر بار به منزلش میریم درباره تخت جمشید و فرهنگ غنی هخامنشیان صحبت می کنه و معتقد است ارزش های اخلاقی اون زمان بسیار غنی تر از بهترین ارزش های اخلاقی جهان در حال حاضر است و اینکه جهان چیزهایی مثل متد علمی، دوری از برده داری، آزادی ادیان، آزادی بیان و ... رو از فرهنگ ایرانی یاد گرفته و عصر روشنگری در اروپا فقط بازسازی و کپی کردن ارزش های ایران باستان بوده. همین تابستان برگشت به شیراز و دو ماه شیراز بود، یک سفر به تخت جمشید نکرد و در اونجا منتقد رسم و رسومات ایرانی و ... بود.

شخص دیگری پارسال سال نو و چهارشنبه سوری رو در ایران بود. مثل همیشه (و دوران نوجوانی و جوانی خودش) به همه گفت چهارشنبه سوری و از روی آتش پریدن و "زردی من از تو ..." و این چیزها خرافات است، با اینکه سر سفره هفت سین حاضر شد ولی هیچ هیجانی نشان نداد و سیزده بدر هم از خانه بیرون نرفت. همین شخص امسال برای چهارشنبه سوری بیشتر از یک ماه دوید تا بتونه از شهرداری محل زندگی خودش در خارج از کشور اجازه ایجاد آتش در یک پارک رو بگیره تا بتونه جشنی بگیره که هموطنان از روی آتش بپرند! و دعوتنامه ایشون برای گذراندن سیزده بدر در یکی از جنگل های اطراف هم به من رسید.

شخص دیگری در ایران که بود شدیدا منتقد ادبیات و آثار هنری و فرهنگی معاصر و قدیمی ایران بود، فردوسی رو نژادپرست می دونست و حافظ و سعدی رو متحجر و گرفتار سنت شده. الان ایشون در لس آنجلس هر هفته جلسه های شب شعر می گذاره و دوره هایی مثل ختم شاهنامه رو گذرونده و همیشه از برتری محض ادبیات ایران نسبت به اروپا و جهان سخن میگه. ایشون وقتی به ایران میاد هیچ فعالیتی در این باره نداره حتی اگه مراسمی باشه هم شرکت نمی کنه به این بهانه که ما عبور کردیم از این چیزها.

یکی از آشنایان نزدیک من وقتی در ایران بود همیشه منتقد نذری هایی بود که مردم می دادند و همیشه سعی می کرد سایرین رو قانع کنه تا به جای هزینه نذری که می کنند تا افرادی که معمولا نیازی به اون غذا ندارند سیر بشوند، اون پول رو کمک کنند به خانواده هایی که واقعا نیاز دارند و کودکان بی سرپرست و بیمار و ... ، ایشون همین امسال در لندن به یک محله نذری شله زرد داد.

این افراد معمولا وقتی در داخل ایران هستند اطرافیان رو به تحجر، ذهنیت غیرمنطقی، غیر روشنفکرانه و سنتی متهم می کنند و وقتی به خارج از کشور میان اطرافیان رو به خودفروختگی، بی هویتی و بی فرهنگی.

داره خودمونی میشه SpiralOut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضی بیشعورها افرادی هستند که باورهای متعفن و گندیده دارند که نمی توانند راحت و صادقانه باورهایشان رو بیان کنند و در عوض با اظهارات سیاست‌پسندانه سعی می کنند منظورشان را غیرمستقیم بیان کنند و همیشه آمادگی داشته باشند که اگر شخصی کلید کرد آن منظور را نفی کنند ولی باورشان دقیقا همان باور متعفن و گندیده است.

مثال:
    تبعیض بین مرد و زن بد است ولی بهتر است بدانیم مردان و زن ها خیلی تفاوت دارند و بهتر است در گفتمان سیاسی و اجتماعی این تفاوت ها در نظر گرفته شود.
    آزادی بیان خوب است ولی بعضی از ما عقایدی داریم که نقد و طنز آنها موجب ناراحتی و خشم ما میشود و همه جامعه هنگام استفاده از آزادی بیان باید مراقب جریحه دار نکردن احساسات ما باشند.
    تروریسم و حمله به شهروندان غیرنظامی بد است ولی باید توجه کنیم افرادی که این کار را کردند در عقاید خود مبارزان آزادی بودند و خود را افراد نیکوکار و مستحق پاداش می دانند پس نباید این افراد را بدون وارد کردن عقایدشان به مکالمه محکوم کرد.
    ازدواج با خردسالان بد است ولی باید توجه داشت در گذشته خردسالان زمان از خردسالان کنونی جثه بزرگتری داشته اند و این کاری معمول بوده است پس بهتر است این رفتار را با هنجارهای زمان و مکان خود سنجید.

12. 3 کاربر از SpiralOut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lieee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    هر جایی که توش بتونم یک قدم از اون چیزی که هستم برم بالا

پيش فرض «شکنجه» معلولان با «غل و زنجیر و سگ» در یک مرکز نگهداری استان البرز

خبرگزاری مهر گزارش داده که یکی از مراکز نگهداری معلولان، چند ماه قبل به دلیل «اثبات شکنجه و اذیت و آزار» پلمب شده و والدین «تعداد زیادی» از این معلولان نیز از مدیر این مرکز شکایت کرده‌اند.در این گزارش با اشاره به گفته‌های والدین تعدادی از معلولان ذهنی و جسمی این مرکز و همچنین گزارش بازرسان، مواردی چون «ضرب و شتم»، «سگ درمانی» و «زنجیر درمانی» به عنوان نمونه‌هایی از «شکنجه» معلولان در این مرکز ذکر شده است.این خبرگزاری همچنین بدون ذکر نام، تصویر گزارش سازمان پزشکی استان البرز درباره «اصابت جسم سخت» و چندین مورد «خراشیدگی» در بدن یکی از این معلولان را منتشر کرده است.براساس این گزارش، خانم صفایی، مادرخوانده یکی از معلولان به نام علی، در سال ۹۲ متوجه شده که فرزندخوانده‌اش را در این مرکز «کتک زده‌اند» اما او نتوانسته «تخلفات رخ داده» را اثبات کند تا اینکه در‌‌‌‌ نهایت مدیرکل بهزیستی استان البرز با مشاهده فیلم‌های دوربین مداربسته نصب شده در این مرکز به «زنجیر کردن معلولان روی تخت و ضرب و شتم» آن‌ها پی برده و این مرکز «چند ماه قبل» پلمب شده است.خانم صفایی به نقل از فرزند معلولش که «قدرت تکلم دارد» گفت که «یک شب سگ به جانش انداختند و او از ترس فرار کرده و بعد کتفش در رفته است».علی نیز که به گفته مادرخوانده‌اش «لب مرز است و هوشیاری خوبی دارد» گفت: «اسمش برفی بود. سگ بزرگ و سفید و دندان‌هایش را فراموش نمی‌‌کنم. خیلی ترسیده بودم. جرات نداشتند دست من را زنجیر ببندند اما برای بقیه را بستند. یکبار پرستار یادش رفته بود زنجیر را باز کند و بچه‌ها تا ظهر دستان‌شان با زنجیر روی تخت بسته شده بود».براساس این گزارش، یک روز یکی از کارکنان این مرکز «روی» یکی از معلولان «افتاده» بوده و می‌خواسته او را «خفه» کند.والدین برخی از معلولان از سال ۹۰ متوجه «کبودی یا زخم» در بدن فرزندان خود شده بودند اما باورشان نمی‌شده که «این علایم بر اثر ضرب و شتم باشد».در این گزارش به «بریدگی شدید روی شکم» یکی از معلولان «ذهنی و جسمی» ۲۰ ساله این مرکز به نام سینا اشاره شده و از آن به عنوان «آثار شکنجه» در این مرکز نام برده است.وحید عبدالحسینی، پدر سینا، نیز به خبرگزاری مهر گفته که از سال ۹۲ متوجه «گاز گرفتگی، ضرب و شتم و کبودی» روی دست و بدن فرزندش شده است.سینا چهار روز بعد از تعطیلی این مرکز در «کما» بوده است.بر اساس این گزارش، این مرکز نگهداری از معلولان که در گزارش اشاره‌ای به نام آن نشده، از سال ۷۹ با مجوز اداره بهزیستی استان البرز کار خود را آغاز کرده و سپس «با کمک خیرین و هزینه‌های دریافت شده از والدین» کار خود را توسعه داده و ۱۳۹ معلول را نگهداری می‌‌کرد.با این حال آقای فرزین، از مدیران سابق این مرکز گفته است که بعد از پلمب این مرکز به جای ۱۳۹ نفر، ۱۲۵ معلول در این مرکز بوده‌اند «یعنی آمار فوتی‌ها ارائه نشده» است.به گفته آقای فرزین، این مرکز به صورت «غیر قانونی» به جای ۳۷۰ هزار تومان، ماهیانه ۵۰۰ هزار تومان بابت نگهداری هر معلول دریافت می‌کرده است.خانم محمدی، روان‌شناسی که یک ماه با این مرکز همکاری کرده است، نیز به خبرگزاری مهر گفت: «یکبار برای تعمیرات، تخت‌ها را جمع کردند و بچه‌ها مجبور بودند تمام روز ایستاده باشند و شب هم به سختی بخوابند. من خیلی اعتراض کردم اما پاسخی ندیدم برای همین استعفا دادم».در همین حال «مادریار» این مرکز نیز گفته است که معلولان این مرکز تنها «نان خشک آب زده» می‌‌خوردند و گوشت‌ها و مرغ‌های اهدایی «وارد آشپزخانه این مرکز نمی‌‌شد».مقامات سازمان بهزیستی هنوز به گزارش خبرگزاری مهر واکنشی نشان نداده‌اند.مراکز خصوصی نگهداری معلولان با مجوز سازمان بهزیستی فعالیت می‌کنند.به گزارش سایت سازمان بهزیستی کل کشور، در استان تهران و با مجوز سازمان بهزیستی، ۱۱ مرکز برای نگهداری معلولان ذهنی زیر ۱۴ سال و ۲۵ مرکز برای نگهداری معلولان ذهنی بالای ۱۴ سال فعالیت می‌کنند.برخی از مراکز نگهداری معلولان در ایران نیز به صورت خیریه اداره می‌‌شوند و وبسایت خیریه‌های ایران نام بیش از ۱۴۰ موسسه خیریه نگهداری از معلولان را منتشر کرده است.

14. 3 کاربر از lieee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ﻋﻤـﻪ ﺑﻠﻘﯿـﺲ ﺑﻪ ﻫﻤـﻪ ﭼﯿـﺰ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺷـﺖ ...

ﺑﻪ ﺍﯾﻨـﮑﻪ ﺩﺧﺘـﺮ ﻫﻤﺴﺎﯾـﻪ ﺗـﺎﺯﮔـﯽ ﻫﺎ ﺯﯾـﺮ ﺍﺑﺮﻭﯾـﺶ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘـﻪ ،

ﺑﻪ ﺍﯾﻨـﮑﻪ ﺯﻥ ﻣﻄﻠﻘـﻪﺍﯼ ﮐﻪ ﻃﺒـﻘﻪ ﯼ ﺩﻭﻡ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﮐـﺮﺩ ﺑـﻌـﺪ ﺍﺯ ﻧﯿﻤـﻪ ﺷـﺐ ﺑﺮﮔﺸﺘـﻪ ،

ﺑﻪ ﺍﯾﻨـﮑﻪ ﻓـﻼﻧـﯽ ﺗـﻮﯼ ﻣﻬﻤـﺎﻧﯽ ﺩﺍﻣـﻦ ﮐﻮﺗـﺎﻩ ﭘﻮﺷﯿـﺪﻩ ..

ﻋﻤـﻪ ﺑﻠﻘﯿـﺲ ﺯﻥ ﻧﺠﯿﺒـﯽ ﺑـﻮﺩ ﻭ ﺩﻭﺳـﺖ ﺩﺍﺷـﺖ ﮐﻪ ﻫﻤـﻪ ﯼ ﺩﻧﯿـﺎ ﻣﺜـﻞ ﺍﻭ ﺑﻪ ﻣﻘﻮﻟـﻪ ﯼ ﻧﺠـﺎﺑـﺖ ﻧﮕـﺎﻩ ﮐﻨﻨـﺪ.

ﻫﺮﮐـﺲ ﺣﺮﮐﺘـﯽ ﻣﯽ ﮐـﺮﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻋـﺮﻑ ﻭ ﺳﻨـﺖ ﻫﺎﯼ ﺍﻭ ﻧﻤـﯽ ﺧﻮﺍﻧـﺪ ﻋﻤـﻪ ﺑﻠﻘﯿـﺲ ﻟﺒـﺶ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮔﺰﯾـﺪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﮔﻮﻧـﻪ ﻫﺎﯾـﺶ ﻣﯽ ﺯﺩ

ﺍﻣﺎ ﻫﯿـﭻ ﭘﺎﺳـﺦ ﺻﺮﯾﺤـﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺩ ﺁﻥ ﻧﺪﺍﺷـﺖ .

ﺍﮔﺮ ﺧﯿـﻠﯽ ﺑﻪ ﭼﺎﻟـﺶ ﻣﯽ ﮐﺸﯿـﺪﯼ ﺍﺵ ﻭ ﺛـﺎﺑـﺖ ﻣﯽ ﮐـﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﻓـﻼﻥ ﮐﺎﺭ ﺁﻧﻘـﺪﺭﻫﺎ ﻫـﻢ ﺑـﺪ ﻧﺒـﻮﺩﻩ ﻣﯽ ﮔﻔـﺖ: ﻭﺍ ﺧـﺪﺍ ﻣﺮﮔـﻢ ﺑـﺪﻩ ،ﻫﻤﺴـﺎﯾـﻪ ﻫﺎ ﭼـﯽ ﻓﮑـﺮ ﻣﯽ ﮐﻨـﻨـﺪ؟!

ﭼـﻮﻥ ﺍﺻـﻮﻻ ﺍﯾﻨـﮑﻪ ﺑﻘﯿـﻪ ﭼـﻪ ﻓﮑـﺮﯼ ﻣﯽ ﮐﻨـﻨـﺪ ﺩﺭ ﻓﺮﻫﻨـﮓ ﻋﻤـﻪ ﺑﻠﻘـﯿﺴﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻨـﮑﻪ ﺧـﻮﺩ ﺁﺩﻡ ﭼـﻪ ﻓﮑـﺮﯼ ﻣﯽ ﮐﻨـﺪ ﻣﻬـﻢ ﺗـﺮ ﺍﺳـﺖ .

“ﻋﻤـﻪ ﺑﻠﻘﯿـﺴﯽ” ﻓﺮﻫﻨـﮓ ﻏﺎﻟـﺐ ﮐﺸـﻮﺭ ﻣﺎﺳـﺖ .

ﻋﻤـﻪ ﺑﻠﻘﯿـﺲ ﻫـﺎ ﻫﻤـﻪ ﺟـﺎ ﻫﺴﺘـﻨﺪ ﻭ ﺑـﻪ ﻫﻤـﻪ ﭼﯿـﺰ ﮐـﺎﺭ ﺩﺍﺭﻧـﺪ .

ﺑﻪ ﻋﻘـﺎﯾـﺪ ﺩﯾﮕـﺮﺍﻥ، ﺑﻪ ﻟﺒـﺎﺱ ﭘﻮﺷﯿـﺪﻥ ﺩﯾﮕـﺮﺍﻥ، ﺑﻪ ﺁﺩﺍﻣـﺲ ﺧـﻮﺭﺩﻥ ﺩﯾﮕـﺮﺍﻥ، ﺑﻪ ﺍﯾﻨـﮑـﻪ ﮐـﯽ ﺑﺎ ﮐـﯽ ﺭﻓـﺖ ﻭ ﺑﺎ ﮐـﯽ آمـد..

ﻋﻤـﻪ ﺑﻠﻘﯿـﺲ ﻫﺎ ﺩﺍﻋﯿــﻪ ﺩﺍﺭ ﻓﺮﻫﻨـﮓ ﻭ ﺷﺮﺍﻓـﺖ ﻭ ﻧﺠـﺎﺑـﺖ ﻭ ﻫﻤـﻪ ﭼﯿـﺰﻫـﺎﯼ ﺍﯾﻨﺠـﻮﺭﯼ ﻫﺴﺘﻨــﺪ ...

نویسنده :ناشناس

16. 10 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •