تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 13 اولاول ... 78910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 122

نام تاپيک: چشم چرانی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

دوست عزیز من میگم شخص قصد ازدواج داره و ناچاره برای گزینش قیافه شخص مقابل رو مدنظرقرار بده ، حالا با این اوصاف چشم چرانی جایزه ؟ یعنی این ور و اون ور نگاه بندازه تا شخصی که معیار ظاهری مدنظرشو داره پیدا کنه؟

عذر میخوام این که شخص اطراف رو نگاه کنه رو نمیگند چشم چرانی
    چشم چرانی یعنی نگاه سنگین معنی دار یا زل زدن به شخص

هر شخصی برای ازدواج به نظر باید از ظاهر شخص به اصطلاح خوشش بیاد و به دلش بشینه و اون نگاه گذری برای انتخاب به نظرم واجبه.

2. 7 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

چشم چرانی یک مشکل روانیه ولی کل جامعه ایران مبتلا به انواع و اقسام بیماریهای روانیه اونم بخاطر فرهنگ و اعتقاداتش که همه چیزش در تضاد با طبیعت بشره.در وجود همه انسانها انرژی منفی وجود داره که وقتی هیچ راهی برای تخلیه این انرژی منفی نیست و همه چیز ممنوعه این انرژی بصورت انواع و اقسام بیماریها و عقده های روانی خودش رو نشون میده.یک جامعه که مردمش آزاد باشن در نوع لباس پوشیدن,خوردن,نوشیدن و از همه مهمتر فکر کردن یک جامعه فاسد نیست بلکه جامعه ای فاسده که همه چیز رو از مردمش میگیره و اونها رو تبدیل به یک سری زامبی با مغزی بیمار و گندیده میکنه.
    اعتقادات و فرهنگ ما در تضاد با طبیعت نیست !
    قرار هم نیست هرچیزی در طبیعت جریان داشت منطقی باشه و تلاش به این سمت بره که طبیعت به بهترین شکل اجرا بشه.
    در طبیعت ترحمی وجود نداره، حیوان گرسنه گوشتخوار حیوان دیگر رو پاره میکنه و میخوره و رحمی هم نداره، پس چطوره انسان ها هم به سمتی برن هرکس زورش بیشتر بود، ضعیف تر رو بخوره چون قانون مند شدن خلاف طبیعته.

در فرهنگ و اعتقادات ایران بیشتر از همه به پوشیدن چشم مردها از نگاه به نامحرم تاکید شده.
    اما این وسط خانم ها هم وظایفی دارن.
    من قبول دارم که مردا در جامعه ما وظیفه حرمت چشم رو خوب رعایت نمیکنن ولی این پوشش زن ها هم مناسب نیست.
    نتیجه اش هم این شده که اکثر دخترا تو جامعه ما بازیچه پسرهای چشم چرون شدن و تنها میمونن.

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیشه خانومها هر جور خواستن لباس بپوشن بعد به پسر های بدبخت که پول ندارن ازدواج کنن بگیم شما نگاه نکنید
    یا همه چی با هم باید باشه یا هیچی

5. 4 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

قرار هم نیست هرچیزی در طبیعت جریان داشت منطقی باشه و تلاش به این سمت بره که طبیعت به بهترین شکل اجرا بشه.
    در طبیعت ترحمی وجود نداره، حیوان گرسنه گوشتخوار حیوان دیگر رو پاره میکنه و میخوره و رحمی هم نداره، پس چطوره انسان ها هم به سمتی برن هرکس زورش بیشتر بود، ضعیف تر رو بخوره چون قانون مند شدن خلاف طبیعته.
    در ایران شدیدن داره این اتفاق میوفته! تیکه پاره شدن فقیر ها کسی رحمی هم نداره......اینجا هرکی زورش بیشتره ضعیف ترو میخوره....... این چیزا رو تا نرین تو چهارتا سازمان دولتی متوجه حرفم نمیشین.اینجا از هر کشور دیگه ایی فاسد تره. من ک دیگه آدم با مرام نمیشناسم.کلا مردم رو دیگه نمیشناسم. انگار ک ایرانی نیستن.همه میخان سر همو کلا بزارن!

در فرهنگ و اعتقادات ایران بیشتر از همه به پوشیدن چشم مردها از نگاه به نامحرم تاکید شده.
    من قبول دارم که مردا در جامعه ما وظیفه حرمت چشم رو خوب رعایت نمیکنن ولی این پوشش زن ها هم مناسب نیست.
    نتیجه اش هم این شده که اکثر دخترا تو جامعه ما بازیچه پسرهای چشم چرون شدن و تنها میمونن.
    اون قضیه چشمه مردو اینا ک از زمان کوروش بوده!
    داداش من ن تقصیر زن هاست ن تقصیر مرد هاا.
    از یک زاویه دیگه نگاه کنین.
    باز اینجا نمیتونم خوب بگم منظورمو تمایل داشتی پ.خ کن بهم.

7. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

شما گفتید در طبیعت ترحمی وجود نداره. آیا انسان جزیی از طبیعت نیست؟
    پنگوئن های نر هستن که مست میان خونه زنشون رو سیاه و کبود میکنن ؟! یا خروس ها معتاد به مواد مخدر هستن یا کلا مرد سالارانه زنشون رو سرکوب میکنند یا برعکس؟!

اولا انسان ها بسیار کثیفتر از حیوانات اند بخاطر رفتار های شرم آوری که با هم نوع خودشون میکنن که این مورد در حیوانات نیست مگر در دعوا ها و جنگ ها. که البته انسان
    ها هم جنگ و دعوا دارن دائم.

دوما، انسان ها از دیگر حیوانات تغذیه نمیکنن ؟ آیا گاو، گوسفند، مرغ، ماهی، خوک، سوسک، وال و ... تقریبا هر موجود زنده دیگری رو پاره نمیکنن و نمیخورن که زنده بمونن؟ یعنی در بین
    ما رحم وجود داره و در حیوانات نیست؟ اگر انسان بجای مصرف کننده، خودش غذای موجوداتی هوشمندتر بود چی؟ آیا قضاوت اون موجودات در مورد ما هم مثل حرف ها شما نمیبود؟

سوما، به عنوان بحث اصلی؛ اعتقادات و فرهنگ دو بخش تغییر پذیر از جامعه هستند و دائما عوض میشند. اما چیزی که باید مورد توجه قرار بگیره چگونگی رفتار انسان ها با یکدیگر هست نه
    انتخاب های افراد در مورد مسائل شخصی خودشون. برای مثال مدل موی خاصی از نظر بنده زننده و غیر قابل قبول هست، بنده بعد از مدتی قدرتی اجرایی در کشور به دست میگیرم، آیا بنا به اعتقاد
    و سلایقم باید اون مدل مو ممنوع اعلام بشه یا برای کسانی که اون مدل رو انتخاب میکنن و طبق اعتقاد و فرهنگشون اون مدل زیباست رو تنبیه کنم ؟!

شبیه به کره شمالی، هیتلر و قدرتمردان مشابه شد، مگر نه؟
    انتخاب های شخصی و مسائل تغییرپذیر فرهنگی و اعتقادی نمیتونند مبنای اعمال نظر و بحث قرار بگیرند. اما اینکه شخصی به دختری به بهانه نوع پوشش تجاوز کنه قابل قضاوت هست. نگاه کردن
    به طور عادی جرم نیست و شاید کسی رو هم ناراحت نکنه اما حالات بیمارگونه ای مانند خیره شدن، تعقیب کردن، دست مالیدن، مزاحم شدن و نقض حریم خصوصی مسائلی هستند که فرد نمیتونه
    به بهانه پوشش فرد دیگری انجامشون بده. بنده به شخصه علاقه ای ندارم فرد دیگه ای رو لخت یا با وضع عجیب ببینم در خیابان، چه زن و چه مرد. اما این صحبت شما به نظرم درست نیست
    که پوشش میتواند بهانه ای باشد تا با فردی بازی کنیم.

9. 2 کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

انتخاب های شخصی و مسائل تغییرپذیر فرهنگی و اعتقادی نمیتونند مبنای اعمال نظر و بحث قرار بگیرند. اما اینکه شخصی به دختری به بهانه نوع پوشش تجاوز کنه قابل قضاوت هست. نگاه کردن به طور عادی جرم نیست و شاید کسی رو هم ناراحت نکنه اما حالات بیمارگونه ای مانند خیره شدن، تعقیب کردن، دست مالیدن، مزاحم شدن و نقض حریم خصوصی مسائلی هستند که فرد نمیتونهبه بهانه پوشش فرد دیگری انجامشون بده. بنده به شخصه علاقه ای ندارم فرد دیگه ای رو لخت یا با وضع عجیب ببینم در خیابان، چه زن و چه مرد. اما این صحبت شما به نظرم درست نیستکه پوشش میتواند بهانه ای باشد تا با فردی بازی کنیم.
    شما متوجه نشدین که منظور من چی بود. انسان جزئی از طبیعت هست. در طبیعت وقتی حیوان نر میخواد ماده ای رو تصاحب کنه یا ماده براش هست یا مجبوره با نرهای دیگه بجنگه و استثنا هم نداریم. حالا ما نمیتونیم این رو در مورد انسان پیاده کنیم. از طرفی تو کشور ما مسائل اقتصادی باعث شدن ازدواج سخت باشه، روابط آزاد هم معمولا از سوی جامعه نهی میشه، پس کاملا طبیعیه که پسرها در صورت پوشش نادرست دخترها تحریک بشن و چشم چرانی کنن. نیاز جنسی رو اگه از راه ازدواج نشه تامین کرد جز روابط آزاد شما راه دیگری سراغ داری؟

11. 2 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

شما متوجه نشدین که منظور من چی بود. انسان جزئی از طبیعت هست. در طبیعت وقتی حیوان نر میخواد ماده ای رو تصاحب کنه یا ماده براش هست یا مجبوره با نرهای دیگه بجنگه و استثنا هم نداریم. حالا ما نمیتونیم این رو در مورد انسان پیاده کنیم. از طرفی تو کشور ما مسائل اقتصادی باعث شدن ازدواج سخت باشه، روابط آزاد هم معمولا از سوی جامعه نهی میشه، پس کاملا طبیعیه که پسرها در صورت پوشش نادرست دخترها تحریک بشن و چشم چرانی کنن. نیاز جنسی رو اگه از راه ازدواج نشه تامین کرد جز روابط آزاد شما راه دیگری سراغ داری؟
    در انسان ها هم همین بوده و قابل پیاده شدن هست این موضوع، تنها بعد از اینکه انسان تبدیل به انسان مدرن شد این جنگیدن نر ها با هم به شکل قدیمش از بین رفت. تا همین 1-2 قرن پیش نر ها
    برای بدست آوردن زن مورد علاقشون دوئل میکردند. در حال حاضر هم برای جلب نظر جنس مخالف شما باید نسبت به نر های رقیب ویژگی های برتری داشته باشید،
    چه حالا برتری اخلاقی یا اقتصادی یا سواد و غیره.

این چیزی که شما میفرمایید به نظر بنده یک دور باطل میاد.
    روابط در ایران محدود و نهی شده است بنابراین ظاهر باعث تحریک پذیری میشه، فکر نمیکنید اگه این موضوع ظاهر به شکل مورد نظر شما نزدیک بشه، دایره تحریک پذیری هم کوچکتر بشه و از
    لباس به "شکل چشم های فرد" یا "مدل ابرو" و غیره برسه؟

در یک جامعه بسته و به شدت محدود افراد بیمار میشن، همین الان پوشش زنان در کشور عربستان رو ببینید، حتی با اون پوشش هم زنان متلک میشنون و پسر ها دنبالشون راه می افتند. پس
    این به قول دوستان چشم چرانی و مسائل مشابه ربطی به پوشش دختران و زنان نداره، جنس نر ذاتا به همین شکل هست و اگر لازم باشه با نگاه کردن به کفت دست خودش هم تحریک میشه.
    شما اگر اعتقاد به ازدواج دارید، بستر هاش رو فراهم کنید. اگر نه باید به فکر همان روابط آزاد (آزادی انتخاب شریک جنسی) که در حال حاضر هم در قالب صیغه و ازدواج موقت ارائه شده باشید.

ضمنا برای اینکه فکر نکنید روابط آزاد به معنی این است هر کسی زنگ خانه یک نفر را بزنه و بگه میخوام با خواهرت روابط آزاد داشته باشم، در پرانتز مفهوم درست روابط آزاد رو نوشتم.

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

این چیزی که شما میفرمایید به نظر بنده یک دور باطل میاد. روابط در ایران محدود و نهی شده است بنابراین ظاهر باعث تحریک پذیری میشه، فکر نمیکنید اگه این موضوع ظاهر به شکل مورد نظر شما نزدیک بشه، دایره تحریک پذیری هم کوچکتر بشه و از لباس به "شکل چشم های فرد" یا "مدل ابرو" و غیره برسه؟در یک جامعه بسته و به شدت محدود افراد بیمار میشن، همین الان پوشش زنان در کشور عربستان رو ببینید، حتی با اون پوشش هم زنان متلک میشنون و پسر ها دنبالشون راه می افتند. پس این به قول دوستان چشم چرانی و مسائل مشابه ربطی به پوشش دختران و زنان نداره، جنس نر ذاتا به همین شکل هست و اگر لازم باشه با نگاه کردن به کفت دست خودش هم تحریک میشه.
    پیشنهاد میکنم حرکتی که دختر آمریکایی در قالب یک مستند پیاده روی در خیابان های نیویورک انجام داده رو جستجو کنید و ببینید چقدر متلک از پسرهای غیرعقده ای آمریکا بهش وارد میشه با وجودیکه لباس معمولی داره اما برجستگی های بدنش مشخص شده. هر سطحی از محدودیت پوششی رو ما اعمال کنیم بازم خیلیا دوست دارن پوشش کمتر رو هم ببینن. مثل اتفاقاتی که امروز تو دریاهای برخی کشورها در حال رخ دادن هست و همون یک ذره مایو رو هم کنار میذارن و میگن انسان باید عریان طبیعی باشه !تنها راه درمانش هم یک ازدواج سالم که همه نیازهارو برآورده میکنه هست.

14. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

پیشنهاد میکنم حرکتی که دختر آمریکایی در قالب یک مستند پیاده روی در خیابان های نیویورک انجام داده رو جستجو کنید و ببینید چقدر متلک از پسرهای غیرعقده ای آمریکا بهش وارد میشه با وجودیکه لباس معمولی داره اما برجستگی های بدنش مشخص شده. هر سطحی از محدودیت پوششی رو ما اعمال کنیم بازم خیلیا دوست دارن پوشش کمتر رو هم ببینن. مثل اتفاقاتی که امروز تو دریاهای برخی کشورها در حال رخ دادن هست و همون یک ذره مایو رو هم کنار میذارن و میگن انسان باید عریان طبیعی باشه !تنها راه درمانش هم یک ازدواج سالم که همه نیازهارو برآورده میکنه هست.
    اون ویدیو بطور شدیدی سوال بر انگیز است و تولید کننده به نظر می رسه مقاصد نژادپرستانه (ضد سیاه پوست ها) داشته چون تقریبا همه افرادی که فرضا متلک اندازی کردند سیاه پوست بودن که منطقی نیست. حتی سورس متناوب ویدیو هم ارائه نشد که مشخص بشه کل ویدیو در یک روز بوده و نه فرضا چند ماه. وقتی رسانه ها این انتقاد ها رو کردند سازنده این ویدیو ساکت شد و هیچ پاسخی نداد.

کلا دوستان همیشه آماده ماهی گرفتن از آب گل آلود هستند. کافی است یک ویدیو بی کیفیت و بی پشتوانه که به نوعی غرب رو بد نشون بده منتشر بشه تا تمام عزیزان در کشور ازش با خبر باشند. به حدی که این ویدیو در بین قشر ضدغرب کشور پخش شد در خود آمریکا پخش نشد.

16. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

شما حرف بنده رو تایید کردید پس.
    مشکل در اون "عده" هست و نه پوشش؛ چون چه در آمریکا و چه عربستان همین اتفاق داره میوفته.

درمان اون افراد هم با ازدواج صورت نمیگیره.
    چون ازدواج درمان نیست. ازدواج و پیدا کردن شخصی که از لحاظ عاطفی، جنسی و خیلی مسائل عمیقتر و گسترده تر شریک انسان باشه هدف همه افراد هست.
    اما در زمان صحیح و باید با شریک صحیح انجام بگیره، نه فقط برای ساکت کردن نیاز جنسی.

+
    به پیشنهادتون عمل کردم و ویدئو رو دیدم، با اینکه وقتی چند ماه پیش اومده بود مطمئن بودم چیز خاصی نیست.

اگر در حد مبتدی به زبان انگلیسی آشنا باشید متوجه شدید که حرف هایی که به این خانم زدن چیزی جز:
    روزی خوبی داشته باشید، خیلی خوشگلی، خدا نگهت داره، با من دوست میشی؟، اگر شمارمو بدم باهام حرف میزنی؟ ...
    نبود. جز یک نفر که مشکل داشت و مدت طولانی بدون حرف زدن کنار این خانم راه رفت.

بنابراین در مقایسه با چیزی که شما قصد توجیه ش رو داشتید اصلا جوابگو نیست؛ اما در اون کشور، همین حرف های ساده هم "آزار کلامی" محسوب میشه و اگه
    ادامه پیدا کنه قابل پیگیری هست.

در حالی که اینجا شاهدیم رکیکترین حرف ها به دختر های جوان زده میشه و این نوع خشونت هم توسط افرادی شاید کم و بیش هم عقیده با شما، بخاطر پوشش اون خانم توجیه میشه و
    اگر کار به شکایت هم بکشه نهایتا اون خانم بدهکار و مقصر میشه.

من این بحث رو ادامه نمیدم، فکر میکنم نظرم رو به اندازه کافی بیان کردم، قصد توجیه و تغییر نظر شما رو هم ندارم.
    ممنون از مباحثتون.

: )
    Last edited by officer; 03-02-2015 at 23:31.

18. 6 کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •