تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 18 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 179

نام تاپيک: مشاوره در مورد آپدیت LED Samsun UA46F8880

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام به همه
    یه دونه F8880 داریم ورژن فریمورش 1105 هستش، وقتی دکمه Voice روی کنترل رو میزنم، میزنه فرمان صوتی در دسترس نمی باشد.
    کل این تایک رو خوندم، بعضی از دوستان توی یه تاپیک دیگه گفتن که با آپدیت به 1108 یا 1114 گزینه voice فعال میشه.
    میخواستم بدونم کسی هست که فریمور TV رو از 1105 به 1114 آپدیت کرده باشه و این گزینه براش فعال شده باشه؟ بعد از آپدیت مشکلی برای دستگاهشون پیش اومده یا نه؟

دوتا سوال خیلی مهم دیگه هم داشتم،
    آیا بعد از آپدیت کانلهای ----T که جست و جو کردم و مرتب کردم پاک میشن؟
    آیا بعد از آپدیت تنظیمات به Reset Factory بر میگرده؟

ممنون میشم این سوالات رو جواب بدین
    با تشکر
    دوست عزیز
    طبق گفته دوستانی که مدل تلویزیون شما را داشته اند فرمان صوتی در ورژن جدید دوباره فعال شده است و مشگلی هم برایشان پیش نیامده
    و در ضمن با آبدیت
    کانلهای ----T شما مشگلی برایشان پیش نمی آید و بعد از آبدیت هم تنظیمات به Reset Factory بر نمی گردد.

2. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    سرزمین خشک

پيش فرض

دوست عزیز
    طبق گفته دوستانی که مدل تلویزیون شما را داشته اند فرمان صوتی در ورژن جدید دوباره فعال شده است و مشگلی هم برایشان پیش نیامده
    و در ضمن با آبدیت
    کانلهای ----T شما مشگلی برایشان پیش نمی آید و بعد از آبدیت هم تنظیمات به Reset Factory بر نمی گردد.
    دست گلت درد نکنه
    بسیار سپاسگذارم

یه سوال دیگه
    ورژن 1108 رو از طریق خود دستگاه بگیرم، یا ورژ 1114 رو از اینترنت دانلود کنم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دست گلت درد نکنه
    بسیار سپاسگذارم

یه سوال دیگه
    ورژن 1108 رو از طریق خود دستگاه بگیرم، یا ورژ 1114 رو از اینترنت دانلود کنم؟
    دوست عزیز
    ورژن 1114 قاعدتا بالاتر و کاملتر است و معمولا ورژن بالا تکمیل شده ورژنهای پایین تر هستند ولی اگر سرعت اینترنت تان زیاد است از طریق آنلاین می توانید نصب را انجام دهید. و اگر مشگلتان بر طرف شد که دیگر لازم به آبدیت ورژن بالاتر نیست ولی اگر مشگل حل نشد روند نصب ورژن با لا تر را انجام دهید.

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    سرزمین خشک

پيش فرض

سلامی دوباره

آقا من فریمور 1114 رو دانلود کردم و اکسترکت کردم، پوشه مورد نظر که اسمش T-FXPUABC روی USB که فرمت FAT32 شده ریختم.
    USB رو به پورت وسطی زدم و تلویزیون رو روشن کردم، حدود 3-4 دقیقه صبر کردم و به منوی Software Update رفتم ولی گزینه آپدیت از طریق USB نداره، فقط گزینه Update Now هستش که اون رو میزنم میخواد آنلاین آپدیت کنه...

به نظر دوستان کجای کار ایراد داره؟
    (یکی از دوستان هم توی همین تاپیک همین مشکل رو داشت ولی کسی جواب درستی نداده....)

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلامی دوباره

آقا من فریمور 1114 رو دانلود کردم و اکسترکت کردم، پوشه مورد نظر که اسمش T-FXPUABC روی USB که فرمت FAT32 شده ریختم.
    USB رو به پورت وسطی زدم و تلویزیون رو روشن کردم، حدود 3-4 دقیقه صبر کردم و به منوی Software Update رفتم ولی گزینه آپدیت از طریق USB نداره، فقط گزینه Update Now هستش که اون رو میزنم میخواد آنلاین آپدیت کنه...

به نظر دوستان کجای کار ایراد داره؟
    (یکی از دوستان هم توی همین تاپیک همین مشکل رو داشت ولی کسی جواب درستی نداده....)
    دوست عزیز
    در بعضی از سری ها

این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
    بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.

8. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تورو خدا یکی کمک کنه
    منم میخوام TV رو با usb آپدیت کنم اما نمیتونم.همش میخواد با اینترنت آپدیت کنه..............
    دقیقا طبق دستورالعمل update می کنم اما نمیشه......
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....
    سام سرویس که جواب نمیده...تو سایت سامسونگ امریکا و انگلیس هم رفتم تا گفتم از ایران هستم گفتند باید از سام سرویس بپرسی ما مجاز نیستیم جواب بدیم.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تورو خدا یکی کمک کنه
    منم میخوام TV رو با usb آپدیت کنم اما نمیتونم.همش میخواد با اینترنت آپدیت کنه..............
    دقیقا طبق دستورالعمل update می کنم اما نمیشه......
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....
    سام سرویس که جواب نمیده...تو سایت سامسونگ امریکا و انگلیس هم رفتم تا گفتم از ایران هستم گفتند باید از سام سرویس بپرسی ما مجاز نیستیم جواب بدیم.....
    منم همین مشکل رو دارم هر کاری کردم آخر آپدیت نشد.
    فقط از روی اینترنت میخواد آپدیت کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

منم همین مشکل رو دارم هر کاری کردم آخر آپدیت نشد.
    فقط از روی اینترنت میخواد آپدیت کنه.
    الان فهمیدم که نباید پوشه T-FXPUABC رو کپی کرد تو فلش بلکه باید فایل های توی این پوشه رو بریزی توم فلش
    با اینکار وقتی روی گزینه اکنون آپدیت شود میرم میاد که از روی فلش آپدیت نصب کنه ولی ایندفعه میگه فایلی که اعتبار داشته باشه پیدا نشد.
    ورژنی هم که دانلود کردم برای خاورمیانه هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

[QUOTE=perety;8182429]الان فهمیدم که نباید پوشه T-FXPUABC رو کپی کرد تو فلش بلکه باید فایل های توی این پوشه رو بریزی توم فلش
    با اینکار وقتی روی گزینه اکنون آپدیت شود میرم میاد که از روی فلش آپدیت نصب کنه ولی ایندفعه میگه فایلی که اعتبار داشته باشه پیدا نشد.
    ورژنی هم که دانلود کردم برای خاورمیانه هستش[/QUOTE

منم دقیقا با کلی وررفتن به همین پیغام رسیدم....مشکل چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

[QUOTE=hamed53;8184850]
    الان فهمیدم که نباید پوشه T-FXPUABC رو کپی کرد تو فلش بلکه باید فایل های توی این پوشه رو بریزی توم فلش
    ورژنی هم که دانلود کردم برای خاورمیانه هستش[/QUOTE

منم دقیقا با کلی وررفتن به همین پیغام رسیدم....مشکل چیه؟
    فکر کنم دیگه تنها راه حل آپدیت آنلاین باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •