چه بلایی سر این گوتزه آوردن.به پیراهنشم رحم نمیکنن
![]()
چه بلایی سر این گوتزه آوردن.به پیراهنشم رحم نمیکنن
![]()
نه دیگه مسلمه که شامل همه چیز نمیشه، من هم بدقتذکر کردم:
بخشی ازاوضاع داخلی مابین ملتهای اروپا رو میرسونه...
این شعارها حماسی نیستند ، یک مثال میزنم: اگر تیمی عراقی در آزادی ببره و روزنامه افراطی عراقی تیتر بزنه : کار ناتمام فرزندان صدام...یعنی چه حالی دست میده؟حماسه...نه بهیچ وجه! بلکه شعارهای جنگ افروزانه و مقایسه دوغ و دوشابه!(ورزش و جنگ)اصولن رفتن به خانه حریف در دنیای ورزش با میهمان و میزبان تعریف میشه نه با فاتح و مغلوب.
هواداران بیشترشون(حتی روزنامه نگاران خبری-وب نویسان ورزشی-بازیکنان و...) خیلی چیزها رو نمیدونند و راحتتر از چیزی که تصور میشه تحت تاثیر قرار میگیرند.
نه ... این معنا با وجود عشق من به ورزش قهرمانی قابل قبول نیست برام.
الان مانژو زد مچ پای شواینی رو مورد مرحمت قرار داد!!
نکنین بابا ... نکنین
انشالله ببریم
چه جوی ساختن زنبورا و بایرنی ها
دو گونه از بهترین هوادارای دنیا ...
عجب بازی زیبایی بود روان بود بر عکس خیلی از بازی های اسیایی!!
همه چیز آماده یه بازی پر گل بود ولی دروازبان های دو تیم فوق العاده بودن و نذاشتن بازی پر گل بشه.
نیمه اول تموم شد
تا وسطای نیمه دورتموند تیم برتر بود و چنتا موقعیت خوب داشتن که نوئر گرفت و بی دقتی کردن
هرچی به آخر نیمه نزدیک می شد بایرن مسلط تر می شد رو بازی
روبن هم باز شده همون روبن فصل گذشته ... یعنی قهرمان نشیم اینو باید اعدام کنن وسط ویمبلی
انشالله نیمه دوم ببینیم چی میشه.
کلا بازی خیلی قشنگی بود
بازی فوق العاده بود، فشار خیلی زیاد و پرسینگ خوب دورتموند نمیذاشت که بایرن جلو بیاد، بر خلاف اینکه همه فکر میکردن مالکیت توپ رو دورتموند به بایرن میده ، جریان بازی جوری پیش رفت که دورتموند بازی رو در دست گرفت.
وایدنفلر و نویر هم که دارند عالی کار میکنند.
در مورد روبن......
![]()
نویر فوق العادست ...
پ ن: صحنه رو داشتین پرچم اسراییلو نیشون میداد سریع سانسورش کردند ؟![]()
تبريك به طرفداراي بايرن( بخصوص مسعود عزيز )كه امسال با شايستگي سه جام بردن و صد البته بالاخره تو اروپا بعده سال ها به حقشون رسيدن ( اونم توسط گلي كه روبن زد ، مردي كه پارسال تو فينال يه پنالتيه حياتيو از دست داد)
تبريك به طرفداراي فوتبال المان كه دو تيم باشگاهي دارن كه بازيي در اين سطح انجام ميدن
نبرد احتماليه چلسيه مورينيو ، بايرن پپ بايد ديدني باشه
Last edited by amin 2010; 26-05-2013 at 00:12.
دیگه میتونی سرتو بالا بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)